КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Днес,14.10.202г., сряда,ден на Меркурий ,в 4ч и 05мин транзитният Меркурий тръгна в обратна посока за трети и последен път за тази година от 12-ия гр. на Скорпион.

А през кои периоди на 2005 година Меркурий е бил ретрограден?
Търся в нета инфо, но не откривам.

# 571
Днес,14.10.202г., сряда,ден на Меркурий ,в 4ч и 05мин транзитният Меркурий тръгна в обратна посока за трети и последен път за тази година от 12-ия гр. на Скорпион.

А през кои периоди на 2005 година Меркурий е бил ретрограден?
Търся в нета инфо, но не откривам.
Ретро Меркурий 2005 г.
 20.03.05 (14°6 Овен) - 12.04.05 (1°45 Овен)
 23.07.05 (20°28 Лъв) - 16.08.05 (8°45 Лъв)
14.11.05 (10°56 Стрелец) - 04.12.05 (24°44 Скорпион)

# 572
Благодаря, Катерица! 💐

# 573
Другата седмица меркурий ще ми кацне на марс, плутон и юлв....вде чудесии ме чакат

# 574
Тази вечер в 22ч и 32мин ни предстои прекрасно Новолуние в 24-ия градус на Везни. То е с най-различни аспекти и дава възможност за разнообразна изява на всеки един от нас. Явлението е в опозиция на ретро Марс в Овен, квадрат с тройката планети в Козирог - Юпитер,Плутон и Сатурн, позитивни аспекти с Лунните възли, както и творчески с Нептун в Риби  и Венера в Дева. С други думи - можем да бъдем динамични,агресивни, да намерим подходящ начин за справяне със затормозяващата социална среда, като с това ще поставим добро начало за в бъдеще, пък било то само и до следващото Новолуние.Въпреки всичко някои от идеите и желанията ни ще са с по-дългосрочна перспектива  /връзка с Нодалната ос - Лунните възли/  и в зависимост в кой рожден дом попада то . Знакът Везни е свързан с  партньорствата; дипломацията; умната комуникация,свързана с правото; изтънчените маниери; намирането на равновесие и баланс между отделния човек и околната среда  и много други неща.
Затова това Новолуние е подходящо за поставяне на ново начало в тези теми, като го свържем и с темите на съответния натален дом . Освен това ни предстоят и разнообразни дни до Пълнолунието в Телец,което ще е наистина интересно - пълна Луна в точен съвпад с Уран на 31.10.2020 г. Повече съм писала в моя сайт.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 10:29 от Титания

# 575
  • SF
Това Новолуние е в точен съвпад с моя Меркурий в първи дом и почти съвпад с АСЦ.
Темите, които ме вълнуват в момента, са свързани с комуникацията, която напоследък ми куца, себедоказването и себеутвърждаването. Ще си напиша желанията. Simple Smile

# 576
Интересно ,Есме ! И при мен това Новолуние е свързано с комуникациите, обучението /курсове/,кратките пътувания  и т.н, защото е в моя 3-ти дом и прави положителни аспекти с натални планети в Лъв и Стрелец, а пък ретро Марс от Овен ги тригонира . Получава се конфигурация  "хвърчило" - нещо ми се лети Grinning ! Полет по време на криза Grinning ! Сигурно ще ПРОпиша Blush ! Или пък ще направя астрокурс онлайн ,нали сме в карантина някаква!

# 577
С изгряващ Рак - в емоционален контекст. Достигане до съзнанието на нова и различна гледна точка. Аз е водещо, Ние отстъпва пред Аз, което може да стане повод за конфликти. Изясняване на метафорично казано засекретена, изплуване на скрита информация чрез комуникация, информация. Карти на масата. По отношение на партньорства, сдружения. Периодът на новолунието предполага реформа, ново начало на ниво взаимоотношения, избори.
Даване на гласност, която предполага метафорично казано подреждане, изпиране, изтупване на въпроси свързани с предпочитания, пари, лични ресурси, партньорски взаимооотношения, сдружения.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:49 от starinthenightsky

# 578
Сетих се и още нещо - щом основната тема са партньорските взаимоотношения по Везни ,реших да погледна в картата на съпруга ми,къде се намира това Новолуние и се смях - в неговия 7-ми дом, който е моят първи Grinning !
Принципно ,когато нещо не съм наясно със себе си гледам картите на близките си - не,че нещо ми се изяснява,но поне виждам накъде вървят нещата Grinning Grinning Grinning !

# 579
Везни е сферата, на чиито ниво, през чиято "врата", допускаме взаимоотношения в живота си и сме отворени към другите. Търсим социална оценка и обратна връзка. Избираме и ни избират, заради това, което предлага сферата с Везни и рождената Венера. Настоящият избор и оценка е под шапката на Венера в Дева, чиито избори са ръководени от ретрограден Меркурий в Скорпион.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:43 от starinthenightsky

# 580
Аз не мога да разбера къде в моята карта е това Новолуние, а сме в ретро фаза, няма да пиша желания.

# 581
  • София
Момичета, знам, че е неподходящ момент за покупка на автомобил, но кога приключва? След 3.11 или след 14.11.?

# 582
  • SF
Меркурий "отговаря" за МПС-тата.

# 583
Утре, 21.10.2020г. ,около 12ч, Черната луна-Лилит ингресира в Телец ,където е в заточение. Лилит е елемент на Скорпион и има чертите и характера на този знак. Лилит е точка от лунната орбита около Земята, в която Луната е най-отдалечена от нея. Бялата луна, Селена, е точка най-близка до Земята и е с характеристиките на Риби. Селена сега е в 23-ия градус на Скорпион. При Лилит в Телец всички усилия и свръх амбиция ще бъдат хвърлени в темите на Телец и Венера - материалните придобивки,движими ценности  /бижута,картини и т.н/, таланти ,удобства на живота, скъпи неща - дрехи,предмети,обзавеждане, любов, сексът като  "разменна монета", в здравето - клетките, талантите,които имаме ще искаме непременно да бъдат видени и високо оценени  и др.  Затова следващото Пълнолуние в Телец на 31.10.2020 г ще бъде заредено със скорпионска енергия. Вероятно ще се впуснем във вихрено преследване да запазим или променим статуквото в живота си.

# 584
  • Индия/България
Титания, много ти благодаря за това разяснение! Heart Сякаш сме в някакъв синхрон...От вчера си мисля да питам тук точно за Лилит. Нямам почти никакви познания за тази точка (а съм чела също, че има астролози, които я отричат), но има нещо около нея в моя натал, което отдавна ме тормози...Лилит ми е в Лъв - 8дом. Точно в 8дом обаче освен нея, имам струпване на Юпитер (Лъв), Луна (Рак), Точката на щастието(Рак)  и Вертекс(Рак). (8дом си го поделят Лъв и Рак???) И като добавя факта, че съм Слънце в Скорпион с ретро Венера и Уран пак в Скорпион ( изобщо скорпионските теми са ми много присъщи).. исках да попитам всъщност има ли нещо, за което да се притеснявам с тоя "панаир" в 8ми дом и специално Лилит в него ? Животът ми дотук е как да кажа-  низ от...невероятности... А явно с този лилитски ингрес от днес ще стане още по-интересно Wink Ще съм много благодарна, ако някой от вас ме насочи.

Иначе- ретро Меркурий спъва и мен тия дни. Срив във важен софтуер, невъзможност да довърша важни неща, забавени парични преводи, обрати в плановете...Мдаа..като по учебник Persevere

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:14 от Bandit Queen

Общи условия

Активация на акаунт