КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 5

• 53 268
  • 748
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Да докладвам как ми мина седмицата - страшно бурно, проблеми с банки, рев, тревоги. Всъщност накрая всичко се нареди и то по нов начин, по-добър от преди.

# 556
Станах непряк свидетел на обяснение в любов на един мъж към приятелката му. Посредством сайта за видеообмен youtube. Получих на имейл препратка към видеоклип, който ме заведе до обяснението в любов.

# 557
Хаха, тъкмо снощи се качих на кантара и се ококорих на цифрата, която видях!
Титания, звездите няма ли да кажат кога ще ги свалим тези килограми Kissing Heart?
На диета съм от днес!

# 558
Хаха, тъкмо снощи се качих на кантара и се ококорих на цифрата, която видях!
Титания, звездите няма ли да кажат кога ще ги свалим тези килограми Kissing Heart?
На диета съм от днес!
Grinning Grinning Grinning ! Ха,честито ще имаш и ти нов гардероб! Вероятно,ще кажат към края на годината Simple Smile

# 559
Уф и при мен проблеми с пари,банки, разкрити тайни от близки свързани с пари... От къде дойде всичкото това?

# 560
И на мен чипа на картата ми блокира в петък. Добре, че можеше да тегля безконтактно, че нямах кеш. Ще трябва да я подменя, но нека мине Ретро Меркурий

# 561
Уф и при мен проблеми с пари,банки, разкрити тайни от близки свързани с пари... От къде дойде всичкото това?
Това идва от Меркурий в Скорпион  /тайна информация/ в опозиция на Уран в Телец  /нещо внезапно,извънредно/.
Освен това  Скорпион/Телец  е ос на материалните притежания,пари  /свои и чужди/ , личните осъзнати или не умения и таланти,скрито-покрито нещо,  си др. В момента Уран събужда разни "заспали" неща ,вероятно от миналото.

# 562
Успешна седмица мина при мен, с противоречия, изненади, присетили се по никое време за мен държавни органи, други забравили та им писах жалби:)

За тайни, скрити, покрити, трябваше да слушам близки, как лъжат и мажат, че детето им е записано медицина държавна поръчка, сега септември, и как нещата се случват и без пари, те са доказателството.
А просто, детето е  с нисък бал за тази специалност, не е класирано юли,  впоследствие са решили, че могат да си позволят платено обучение, какво по-хубаво от това, родител да има възможност да изучи детето си.
Предстои време да слушам как без пари, абсолютно всичко е възможно....

# 563
При мен тази седмица измина бързо и стресиращо. Близък човек легна на легло и го очакваме в най-скоро време да си иде...

# 564
Една лека разправийка като по учебник 😁, точно както предупреди Титания на сайта й за съботно-неделни сътресения. Много е полезно човек да има такава информация, така като стане нещо и си казваш "ааа, да, ясно, то си е по план, нищо лично". До няколко дни друга мода.😉

# 565
  • Наблизо
Аз се изпокарах с близък приятел за нищо.По-скоро приятелят ми го направи.Чудя се дали не е за по-добро.

# 566
  • София
При мен имаше разменена пратка. Аз получих маркови, спортни дрехи адресирани до един от моловете, а магазинът - ножица и въже. Joy
За щастие нещата бързо се оправиха.

# 567
  • Sofia
Това идва от Меркурий в Скорпион  /тайна информация/ в опозиция на Уран в Телец  /нещо внезапно,извънредно/.
Освен това  Скорпион/Телец  е ос на материалните притежания,пари  /свои и чужди/ , личните осъзнати или не умения и таланти,скрито-покрито нещо,  си др. В момента Уран събужда разни "заспали" неща ,вероятно от миналото.

Благодаря, Титания.
При мен се случи /и случва все още/ точно това, ама 1:1.
Чак бях изумена, насред ситуацията, като отворих транзитите за деня, да разбера точните аспекти!

# 568
Днес,14.10.202г., сряда,ден на Меркурий ,в 4ч и 05мин транзитният Меркурий тръгна в обратна посока за трети и последен път за тази година от 12-ия гр. на Скорпион. Така ще върви до 03.11 ,когато ще тръгне в права посока от 26-ия гр. на Везни. Малкият палавник днес е най-силната планета на небето : "опънал" се е на Уран в Телец  /опозиция/ и прави  "мили очи" на съвпада Венера/Луна  в Дева  /секстил/, така,че поне обръщането му е заредено с добри аспекти. Най-негативната страна на Меркурий в Скорпион е, че ще мислим прекалено по детективски и ще търсим "под вола теле",т.е има опасност да се забием твърде надълбоко в проблемите и да си  "изфабрикуваме" някои неща. И въпреки това няма да сме далеч от истината - Меркурий не прави негативни аспекти,дори с Плутон в Козирог има творчески от 72 гр. Считам,че тази ретро фаза на планетата на мисълта и комуникациите ще бъде ползотворна, защото ще ни накара да преосмислим по-добре неща от близкото или по-далечно минало. Днес и съвпадът Луна/Венера, макар и в Дева /и двете не се чувстват особено добре в този знак/, ще ни даде възможност да отделим време за дребните житейски и ежедневни дела,както и да обърнем внимание на здравето си. Също и да "поровим" в аутлет магазините.

П.п Току що видях съвпада на малката Луна, приличаща на люлка, с Венера на небето - облаците се разсеяха и откриха тази небесна картина на изток. На запад е Марс ,също се вижда , а всяка вечер след залеза на Слънцето можем да видим Юпитер в посока изток . Една небесна симфония Grinning ! Успешен ден !!!

И още нещо: аспектите  Меркурий /Уран  винаги  предполагат озарение свише ,т.е някаква мисъл ще ни дойде изневиделица, дори да мислим по една тема ще ни дойде отговор по друга. Да не забравяме, че Уран ,космическият разум,  е висша октава на Меркурий. Може и да срещнем неочаквано човек от миналото или да имаме "де жа вю" .

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 08:38 от Титания

# 569
Днес е и Петковден,  който също носи много символика, хубав ден и от тази гледна точка.
Забелязала съм, че почти е слънчев и усмихнат ден,  от няколко сватби на близки през годините на днешния ден.

Общи условия

Активация на акаунт