Титания, би ли казала какво визираш под скорпионска енергия?
характера - в Лъв. С това струпване в 8-ми дом може да се окаже,че си свръх чувствителна към негативна енергия ,както и ти самата да я излъчваш,освен това си и Слънчев Скорпион. Вероятно,ако успяваш да я овладяваш и правилно насочваш, тази енергия няма да е проблем за теб и за околните /най-вече
/. Когато разглеждаш Лилит винаги трябва да гледаш и Селена - Бялата луна.
Изумително точна си, Титания. Отново благодаря! Изпитвам неприязън и страх от всякакви негативизми и фатализми. Натоварват ме, разстройват ме, смазват ме...затова всячески избягвам да допускам такава енергия в себе си. Стрелецът в мен (асцендент) не го позволява и слава богу. Имам необясним страх от смъртта обаче. Лилит винаги съм възприемала като олицетворение на тъмното и фаталното, което е извън моя контрол и което сякаш "дебне" и чака удобен момент да се активира. Има нещо кармично в нея, убедена съм. Определено ще си погледна Бялата луна.
Още веднъж- благодаря за насоките! Пожелавам на всички сила, кураж и леко преминаване през трудните пътеки (ако имате такива) !
, на Бялата луна, и не й е присъщо да бъде състрадателна ,обичаща безответно и т.н , затова се захваща с негативите по Риби, но кои точно зависи от аспектите й. В най-добрия от "лошите" случаи човек може да е тотално отнесен,изключително извън ежедневието,но може да бъде прекрасен творец,неразбран от хората.
. Луната пък е в последните градуси на Козирог,активира "отровното трио" Юпитер,Плутон и Сатурн и ок. 16ч и 24мин ще ингресира във Водолей. Така,че денят ще е с преобладаваща сериозна,тежка и работна енергия. Късно вечерта ще се е оформила тау-квадратура в неподвижни знаци между Меркурий/Слънце в Скорпион, растяща Луна във Водолей и Уран в Телец - да му мислят Лъвовете
. Добре,че е петък и предстоят два почивни дни. Луната прави квадрат със Слънцето - фаза "първа четвърт" ,започва видимо да расте , и затова някои от нас няма да са в кондиция, напр. посочените Лъвове от първата декада на знака. Водолеите пък ще са в лично Новолуние /транзитната Луна ще съвпада с рожденото Слънце/ през следващите два дни. При Луна във Водолей емоциите ще са разнообразни и нееднозначни,както и времето. Но все пак ще е топличко и някак "въздушно". Приятни почивни дни!