Италия 153

• 69 690
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 90
  • Италия
Ей ме на, на линия съм...изключих печката за днес и най-после спокойствие Close
Диас, здрава бъди и много щастлива! Party Time
Фей, аз баш в началото не бях, обаче ми е трудно да си представя бъг в теб Hug
Дръжте се, момичета, все някой ден ще свърши! Triumph

# 91
Диас, честито и от мен! Здраве ти пожелавам!

Вие много се стараете за Великден, аз нямам абсолютно никакво желание. Оставила съм свеки да се оправя с католическия Великден. Другата седмица ще пробвам да боядисаме яйца и да направя козунак.

Дано свърши все някога.

# 92
Фей, от какво пък те е срам? Нищо ти нямаше в началото...
После се бъгна, викаш... Thinking Joy Heart
Именно, после... 🤣🤣🤣

Диас, жива и здрава да си!

# 93
  • на острова на мечтите
Диас, и от мен честит рожден ден!
На южният фронт нищо ново!
Аааа,  аз няма от какво да се червя от първите постове в темата. Просто ме нямаше:joy:

# 94
  • MI
Честит празник, момичета! Дано следващата година го празнуваме в по-широк кръг....

Как сте? Празнувате ли вече? Аз в крайна сметка успях да направя поне пастиера и ММ купи агнешко, та замириса поне на празник. Simple Smile Жалко че не може да се излезе с това прекрасно време, но и терасата е повече от нищо. Бебка се радва на цветята, което ме радва, както и на пастиерата, което ме радва малко по-малко. Grinning

# 95
  • Италия
Честит празник и от мен! Hug
Готвя си аз и хич не се отказвам Joy
Вчера направих казатиелло, пастиера и кростата с маскарпоне и Нутела. Казатиеллото е на половина вече Close
Та затова днес замесих и хляб Smiling ImpRolling Eyes На нас ни е жал за агънцата и не ядем, та залагам на класическото рагу. Утре мм ще запали барбекюто и ще облажим с по една голяма Фиорентина. Яйцата и козунака ги оставих за другата седмица 😁
Вчера подредихме и терасата, Адриана не слезе цял ден от люлката и днес е червена като домат Sweat Smile

# 96
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,
Благодаря на всички за пожеланията!
При нас наблюдават с дронове дали барбекютата ни са “отделни”, а не “социални”.

# 97
  • MI
Мирена, ММ покрай тази карантина заформя коремче, а винаги е бил слаб. Аз също имам да свалям няколко килограма, ако  бях направила и казатиелло и лазаня, щеше да е направо като за угояване на прасчовци. Grinning Ти си слаба, може да си ги позволиш, аз докато не влезем пак във форма такива неща няма да правя. Иначе на мен и малките прасета са ми много симпатични, ама от мен вегетарианец не става.
Диас, при нас не помирисвам скара, утре ще е чудото. Grinning

# 98
Честит Великден!

Ние също утре ще правим барбекю. Нямам търпение хахаха

Скрит текст:

# 99
Здравейте,
Може ли да ми кажете, дали е разрешено да се изпращат пратки от България за Италия по пощата? Има ли шанс да се получи на адрес? Не са хранителни стоки или алкохол.
Благодаря ви!

# 100
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,
Може ли да ми кажете, дали е разрешено да се изпращат пратки от България за Италия по пощата? Има ли шанс да се получи на адрес? Не са хранителни стоки или алкохол.
Благодаря ви!
Никакъв проблем. Бартолини доставят всеки ден. Доколкото аз знам не може друг вид доставка: само до адрес и чрез куриер!

Беше един доста “калоричен” Великден!
8 кг!!! Подробностите ги слагам в скрит текст по очевидни причини.

Скрит текст:

# 101
Много Ви благодаря! Heart
И аз искам такъв подарък Grinning
Да си го хапнете със здраве! И следващия път да си го вземете лично! Heart

# 102
  • MI
Здравейте, момичета, как сте?

# 103
  • на острова на мечтите
При мен всичко е наред. Вие с беба как сте? Май му се вижда краят на изоламенто. Стискам палци на всички!

# 104
  • Италия
danilu, вижда му се, колко да му се вижда:"можете да излезете, ама не баш" Rolling Eyes
Иначе ние сме добре, но взе да ни дотяга наистина. Най-много ми е мъчно за майка ми, че е сама в Бг, на 81 години, с всякакви здравословни проблеми и кой знае кога ще успея да си отида... Тежи ми и още как Fearful

Общи условия

Активация на акаунт