Пръвупистни ръботници от НОЙ, ХЕЙ, ВЕЙКА и други простаГОВЕ, саеденявайте се! - 119

• 24 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Dope Reach
Мале, мале... Rolling Eyes Flushed

# 587
  • Испания
Цитат
Без да употребявате хеорон,силикон или каквото и да е било на завършващо на КОН!

# 588
  • София
Хеорона си го добавям към колекцията Joy

# 589
  • Велико Търново
Здравейте, не знам дали е за тук този цитат, но няма как да не го постна целия.
Тук препинателните знаци са много дефицитни (и не само). Поне пред едно "но" има запетая. Simple Smile
Скрит текст:
Въпросът е сериозен, но...
"Здравей те моля за помощ от към актуална информация защото срещнах много мнения. От петък се преместихме в новото си жилище след година основен ремонт ние сме на 4 етаж входа е от 6 етажа. По време на ремонта проблем с теч от 6или 5 етаж решихме проблема с фирма и предопредихме съседите да отстранят теча. До тук добре но се оказа че входа има теч от покрива буквално стените във входа са наляти отговорност никой не носи никой не иска да дава пари за покрив според "домоуправителя" . Днес заваля силно и познайте гледам площадката пред нас локва цялата във вода качвам се до 6ти етаж там още по зле покрива църцори мокро до 1ят етаж. До колкото четох и ме съветваха можем да направим ремонта и да си търсим парите от всеки от входа или да ни приспадат дължимото от месечните такси. Каква е процедурата за това някой на ясно ли е? Извинявам се за дългия пост и ако има вече обсъждано мнение ще продължа да търся в темите подобен проблем ,но търся бързо решение за да започнем с нещо .. защото все пак тъкмо свършихме с ремонта не искам пак"
За сметка на това пък не е написана, както трябва Satisfied

# 590
Цитат
правиш на пук
Цитат
гонеше мойте...
Цитат
Кои може да ми даде актуална информация за дебелариум ...
Може ли някои да ми даде актуална информация ...благодаря
Аз мога, но за учебник по българска граматика......

# 591
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това ме подсети за един магазин с табела "винаги актуални цени"
ха де! какво значи актуални цени?

# 592
Цитат
кунучки
ибоксови чаши
те ви клечат върхъ микровълбовата
Носовете държах на магнитна стойка
пидмятам

# 593
"Винаги актуални цени" означава същото като "гаранция за цена" на (някакъв застрахователен брокер беше) и "твоята кауфланд цена". Означава едно голямо нищо с неясен намек, че уж е по-евтино. Опит за заблуда, на която само хора с по-малко от 1 мозъчна клетка ще се хванат.  

Цитат
низкомаслени млека

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 10:47 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 594
От един и същ автор:

"В колко чеса радват най много награди от софия мел"

"Има печаливши на dav"

"Аз е получих но не мога да е снимам 2 пакетчета дъвки от новите им едно тефтерче с химикалка и лепеши листечки с тях един ключодържател и една чанта платена за пазар това е "

"Защото получих съобшение по  вайбера но нещо се изтрило и не мога видя товарницата си"

"Днес ще обявят печалившите на таз игра"

"Здр получи ли по email v пошата ти от тях "

"кой куриер докарва мострите на урина и гела на белиела "

"Мойта едната тонколонка не работи май издава само пръштене и май стават само за телефон стават ли и за компютър ако стават може ли да ми обесните как стават"

"може ли линк на кърмела"

# 595
  • София
Цитат
пласнасовите части към тях

# 596
Цитат
на последък има вид на парцалана, не мита, мърлява, повлякана
Изглежда майка и син си падат ексхибионисти
предрасъдаци
И отново "Лице в лице" по бТВ - този надпис стоя около 15 минути, така и не го оправиха:
Скрит текст:

# 597
  • София
Цитат
Тук така се прави с пайеерите, които иначе раждясват

# 598
Цитат
ще е овенчано с малко знания за историята ни,

# 599
  • София
Цитат
силно съм притенена относно децкото