На пазар във Варна - тема 56

• 29 775
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Ще ме извинявате, ама темата е за пазар, покупки и неща свързани с тях. Не е редно да дискутираме тук неща, които са последствия от взетите мерки против корона вируса и последствието от тях.

# 196
  • Deutschland/HE
Отговорих на предните 2-3 мнения, но не било по темата.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:13 от colibri

# 197
Откъде мога да взема Био лимони освен в Лидл ?
Не съм пазарувала от Килеръ , там някой знае ли как са като цени и качество?

# 198
  • Варна
Откъде мога да взема Био лимони освен в Лидл ?
Не съм пазарувала от Килеръ , там някой знае ли как са като цени и качество?
Имат онлайн магазин, но там лимони не виждам
https://biokilera.com/bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D … 86%D0%B8/c18.html

# 199
Днес мъжа ми ходи да плаща сметки,Изи Пей на Образцов дом не работи,Виваком на Владислав към пощата ,от 10 до 14 работи,на пощата огромна опашка .И не платил нищо.Изи Пей май до 5.04 няма да работи.

# 200
Отговорих на предните 2-3 мнения, но не било по темата.
Нищо, не се връзвай на втелясани. Аз ще пиша по мой избор, има модератори, ако преценят, знаят как да постъпят.

Тъкмо тръгвах към изи пей в кварталния маркет, трябва все някъде да се плаща, до всяка една институция не ми се ходи, нали и на ГТ ползването тр. да ограничим.

Ще пиша за нашия изи пей по-късно...

# 201
  • Варна
Изипей на Цар Освободител, на Червения, днес работеше.

# 202
  • Варна
Изи пей си работи. В образцов дом не работи сигурно, защото е затворена цялата сграда. Нашия, в цветния квартал си работи и няма никакви хора. Виж около вас някой по малък пункт на изипей.
 https://www.easypay.bg/site/?page=offices

# 203
Пробвайте с ePay, супер удобно е, всички сметки отдавна така плащаме.
Прясна мая някой да е виждал из магазините, рядко правя тестени неща, веднъж да имам желание, мая не намирам :/

# 204
  • Варна
Работи и  Epay на бул."Вл.Варненчик"105, до магазин Лазара.

# 205
Платих в кварталния Изи пей, в Делта пък работи Fast Pay и няма клиенти, камо ли струпване на хора. Ап. Санита там също е отворена.

# 206
  • ВАРНА
Изи Пей в Била на Колхозен пазар работи,както и на пресечната на Кракра с Г.Бенковски.

# 207
  • ВАРНА
Работят навсякъде със съкратено работно време....там където бяха до 20.30 сега са смъкнали на 18.30 ч....във Виница и на центъра до 16.30.

# 208
  • Варна
Прясна мая някой да е виждал из магазините, рядко правя тестени неща, веднъж да имам желание, мая не намирам :/
Прясна мая имаше в Лидъл Мир в събота

# 209
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Прясна мая имаше в Лидъл Мир в събота
А къде точно стои, че два пъти вече гледам и не мога да я открия?Суха,като краен вариант също става.

Общи условия

Активация на акаунт