На пазар във Варна - тема 56

• 29 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ей сега четох, че ще се пускат дронове над пазари и паркове за да може да се засече бързо неправомерното струпване на хора и да се вземат мерки.

Аз пък напоследък гледам сайтове на парфюми. Много ми е легнал на сърце един парфюм и си мисля дали в условия на криза и ниски продажби няма да му падне цената или някое намаление да хвана?

# 61
  • Варна
Прави ми впечатление, че масово онлайн магазините предлагат намаления. За конктрения парфюм не знам, но считам, че като цяло, за да генерират продажби на стоки от не първа необходимост, ще има намаления.

# 62
  • ВАРНА
С маски и ръкавици са-да.

# 63
  • Варна
Вижте какво видях във фейса. Моля да не се счита за реклама, а за едно улеснение в трудната ситуация сега.

# 64
Току що купих от Лидл на Мир латексови ръкавици -100бр.на W5. Цена 9,95 лв. Имаше различни размери и си бяха на редовна цена без някой да им обръща внимание. Взех си размер М и няма да ми се свличат по ръцете Blush

# 65
Re_ge, моят роднина също се върна я четвъртък.
Ре организирахме се да я абсолютно сама, без никакъв досег с нас. Ако й трябва нещо се оставя пред врата и газ обратно.
Тя се върна от държава далеч по малко засегната.
И още нещо. Работя на място в което постъпват въпросните списъци на всички кацащи на летище и те се предават в полицията. Всички тези хора ще бъдат проверени на място, вярвай ми. Не знам какво ще обясните ,ако органи те разберат, че някой от семейството ви излиза.

Пиша последно защото за мен темата е приключена но не искам хората да останат подведени от изказвания извън реалните разпореждания в ситуацията .  Щом първо си включена във въпросната процедурата и второ ако ме четеш внимателно то тогава ти е безпредвлно ясно че пристигащите от Виена не се поставят под карантина, защото рестрикциите за карантина не засягат Австрия за момента.  А ограниченията които сами сме си наложили са само единствено наше добро желание. Не сме получавали и обаждане от полицията , детето не подписвало документи. Може да ни посетят по някое време,  но няма в какво да ни упрекнат/  глобят отново защото нямат законово основание.

Току що купих от Лидл на Мир латексови ръкавици -100бр.на W5. Цена 9,95 лв. Имаше различни размери и си бяха на редовна цена без някой да им обръща внимание. Взех си размер М и няма да ми се свличат по ръцете Blush

Вчера нямаше в Лидл Възраждане.

Киса и аа смятам че в такива времена много не трябва да се придиря към храната. За съжаление забелязвам че мъжете в това отношение са по-недициплинирани от нас  жените. Но ми е трудно да ги съдя защото съм жена и не мога да кажа какво е да си мъж и да си гладен ( подобно на оня разказ на О'Генри).

На мен темата ми е полезна защото като пазаря един път седмично ми е важно да знам къде какво има и как е с опашките. Така ми се спестява време , нерви, изненади.

# 66
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Предната събота отодохме с детето до Лидл, просто ей така. Ако знаех, че вече ще ми е труден достъпа до там щях да си напазаря доволно. Ама нали уж да не се презапасяваме??? Не мога да чакам на опашка. Сори.Два пъти пробвах и на двата пъти по 15-20 човека има. Абсурд да се наредя. То и пет да има пак не ми се рискува. Интересно ми е, като влезете в голям магазин на спокойствие ли пазарите или ви при пират?

# 67
  • ВАРНА
Днес пазарувах от Кауфланд Трошево и всичко бе повече от цивилизовано.Хората чакаха чинно на разчертаните позиции преди входа,охранителя пропускаше и пръскаше количките,а вътре всичко бе нормално без пришпорване.

# 68
Предната събота отодохме с детето до Лидл, просто ей така. Ако знаех, че вече ще ми е труден достъпа до там щях да си напазаря доволно. Ама нали уж да не се презапасяваме??? Не мога да чакам на опашка. Сори.Два пъти пробвах и на двата пъти по 15-20 човека има. Абсурд да се наредя. То и пет да има пак не ми се рискува. Интересно ми е, като влезете в голям магазин на спокойствие ли пазарите или ви при пират?

Мен ме накараха да пазарувам по-бързо в Елитис Чаталджа , защото се образувала опашка навън, а в магазина допускат само по 3ма посетители.

# 69
  • Варна
Ей сега минах през кварталния ни магазин и се разправях с някакъв дебил. Двама човека влизат вътре, единия си пазарува на касата, другия назад си слага стоки в кошницата. Първия като излезе, влиза друг, а втория отива на касата. И така. Отвън голям надпис за влизане по един и спазване на отстояние. Ама не. Тъкмо бях влязла и още от първите рафтове си взимам домати, когато някакъв дебил се навря в мен за да се разминем. И къде мислите отиде? Право на витрината с бира. Ще пукне ама ще пукне щастлив и натряскан с бира. Отврат. Казах му учтиво, че се спазва ред навън и целта е да не се врем едни в други. Ми буквално целия се навря във витрината, боботейки нещо без да ме погледне. Аз си взех набързо нещата и си заминах. Едно, че с такива не ща да съм в близост и второ, че отвън чакаха още хора. И маска нямаше идиота ама жаден, за бира хукнал. Чунким ще умре без алкохол...

# 70
  • Варна
И на мен ми писна да чета в тази тема за вируса,  има си 5 теми в клюкарника, пишете там. Иначе информацията за работното време на магазините и опашките ми е полезна. Всички мерки са ми супер смешни, ама айде, да спра до тук.
Между другото, маски рекламират в новия магазин Фемили на Железкова.

# 71
А бихте ли споделили ,ако сте видяли цената на маските в магазин Фемили и дали са текстилни?                                                А аз лично чаках по-малко от 5 мин. пред Лидл при 8 човека пред мен от вън,при положение че пускаха и от входа на вътрешния паркинг. Честно казано,като цяло изгубих по-малко време от друг път.

# 72
  • Варна
Я кажете хипермаркетите с какво работно време са? По принцип през седмицата отварят в 7,00 обаче бях чела, че сега отваряли в 9,00. Така ли е или са си от седем пак?

# 73
  • Варна
Текстилни маски има и в Emag.

# 74
Само Кауфланда на Петър Скорчев над Чайка е от 7 до 22 ч.,а другите от 8 до 20 ч. Но да не забравяме,че до 10:30 е оставен прозорец за хора над 60 год. Предполагам ,че и другите хипермаркети ще са с намалено работно време.

Общи условия

Активация на акаунт