Размяна на козметика за коса- 9 тема

• 63 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,

Разменям маска за коса Mi Amante Emergency Room
/пълна повече от половината/
и маска за коса Brave new hair Reboot
/има по-малко от половината/
Скрит текст:

Търся шампоан и балсам Лореал Про Лонгър.

# 286
Разменям:   Филър  Про лонгър - 4 бр
Търся: Шампоан или балсам Генезис

# 287
Разменям:

Шампоана на Матрикс е пробван само 1 път.

ТЪРСЯ продукти за руса изтощена коса.
Най-вече търся от маските на Макадамия и олиа за подхранване. 🤩 Отворена съм и за други предложения за подхранване - балсам, маска.
Шампоани не ме интересуват.

# 288
Актуално за размяна
Скрит текст:

НЕ СА НАЛИЧНИ ВЕЧЕ

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 22:14 от Анонимен

# 289
Търся Kerastase Chronologiste шампоан, около 100мл.

# 290
Разменям:
1.Kerastase Chronologyste шампоан и маска.
Наличното количество на маската е повече от 2/3,  шампоанът е почти пълен / количеството е точно под надписа Kerastase/.
2. СС крем на Kerastase - ползван няколко пъти, според мен количеството е доста над 2/3
3. Маската от слънчевата серия на Керастаз- - наличното количество е малко под половината.
...............................................
Търся шампоан, маска, серум Керастаз Терапист

# 291
Налични:
- Керастас Терапист Ресистанс маска - 100/200мл
- Лаб 35 спрей за блясък
- юриаж против пърхот
+ Фанола против жълти оттенъци около 180/350мл

Отбелязала съм количествата на снимката Simple Smile)

Разменям:

Шампоана на Матрикс е пробван само 1 път.

ТЪРСЯ продукти за руса изтощена коса.
Най-вече търся от маските на Макадамия и олиа за подхранване. 🤩 Отворена съм и за други предложения за подхранване - балсам, маска.
Шампоани не ме интересуват.

# 292
  • Русе
Kerastase Discipline curl ideal cleansing conditioner
https://www.lookfantastic.com/kerastase-discipline-curl-ideal-cl … 0ml/11258162.html
Почти пълен.

Шампоан с ботокс ефект  Kaypro botu cure -
https://www.arlen.bg/product/8605/rekonstruirasht-shampoan-s-pep … hampoo-350ml.html
Почти пълен.Мога да разменя и количество от маската,която много харесах.

Лосион за оформяне на къдрици Show Beauty
https://www.net-a-porter.com/en-bg/shop/product/show-beauty/cout … tion-150ml/692680

Търся:шампоан Alterna caviar bond,текстуриращ спрей Moroccanoil/Oribe,балсам Kerastase Genesis/за блондинки,маска Лалга,шампоан Kerastase Aura Botanica,маска Макадамия за тънка коса,олио Moroccanoil original

# 293
Вече не са актуални.

Здравейте,

Разменям маска за коса Mi Amante Emergency Room
/пълна повече от половината/
и маска за коса Brave new hair Reboot
/има по-малко от половината/
Скрит текст:

# 294
  • София
Разменям:

Show Pure Moisture Treatment Mask - около 60-70% https://www.very.co.uk/show-beauty-pure-moisture-treatment-mask/1600432009.prd

Крем за оформяне на къдрици Kerastase Curl Ideal - 120/150мл https://www.arlen.bg/product/3173/krem-za-oformyane-na-perfektni … -ideal-150ml.html

Търся си LÓreal ProFiber Reconstruct, Kerastase Oleo Relax, Shu Uemura Shusu Sleek, Urban Moisture и Ultimate Reset, Joico Moisture Recovery и Defy Damage и други основно хидратиращи и балансирани серии с превес хидратация.

# 295
Здравейте. Имам за размяна: 1. Redcen curvaceous curl full swirl cream serum за оформяне на къдрици 145/150мл. 2. Термозащитен крем за къдрици Londa professional coil up curl defining cream 200 мл нов. 3.Tigi catwalk curls rock amplifier 100/150 мл. Търся крем за къдрици Moroccan oil, Cantu , Shea moisture gel , O'right curl enchanting. Бих дала всички за някой от търсените. Както бих дала и всички за някой парфюм.

# 296
*разменен*

Здравейте, имам за размяна 50 мл. термокрем Лореал Про Лонгър.

Бих пробвала някое термо на Керастаз в замяна, благодаря ❤️

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 16:41 от Mamma_knows_best

# 297
Здравейте!

Разменям следните продукти на Show:

Тъй като шампоана и балсама са в стъклени, непрозрачни опаковки, не мога да снимам колко е останалото количество, но са ползвани три пъти.

Разменям също и олиото за блондинки на Joiko

Термото на Chi, от което имам 30-40 мл

TiGi за блондинки (само е тествано кремчето)

Гледам,че има интерес и към спрея за обем на ФК. Мога да предложа около 1/3от шишето за проба.

Не търся нещо конкретно. Приемам предложения.

Добавям и слънцезащитната маска на Kerastase,както и спрея за плажни къдрици от серията. В травъл размер са и двете.

# 298
Разменям тези двете, Марокан е ползван два три пъти,мога да дам до 50мл от ДПШ на Лейбъл М:

Търся шампоан и балсам Лореал Про лонгър, Керастаз шампоан, балсам или маска Еликсир Ултим, както и олиото от същата серия. Може и отливки.

# 299
Търся този несесер на Марокан, ако някой се сдобие с него и не му трябва да ми пише

Общи условия

Активация на акаунт