Размяна на козметика за коса- 9 тема

• 63 288
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Разменям еластисайзър с роза и личи, използван 1/2

Пяна за къдрици living proof травъл размер, пробвана 2 пъти

# 376
Привет, пускам за размяна този ББ крем на Алтерна. Разкошни къдрици прави, но имам доста такива продукти и този ми идва излишен.

Любопитна съм да изпровам нещо на Джойко, например серията Хидра сплаш, но може и някоя друга Simple Smile
Също така търся ш и б от серията Блонд Абсолю на Керастаз Simple Smile При добро предложение мога да добавя и бяла козметика Simple Smile
П.с. Използваното количество от крема е около 1/3, мисля че и по-малко, но не мога да кажа с точност.

# 377
едит Flushed

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 16:49 от Casual

# 378
  • Русе
Термозащитен спрей Kerastase Genesis ,около 145/150 мл.

Kerastase Discipline curl ideal cleansing conditioner
https://www.lookfantastic.com/kerastase-discipline-curl-ideal-cl … 0ml/11258162.html
Почти пълен.

Шампоан с ботокс ефект  Kaypro botu cure -
https://www.arlen.bg/product/8605/rekonstruirasht-shampoan-s-pep … hampoo-350ml.html
Почти пълен.Мога да разменя и количество от маската,която много харесах. уговорени

Лосион за оформяне на къдрици Show Beauty
https://www.net-a-porter.com/en-bg/shop/product/show-beauty/cout … tion-150ml/692680

Търся:балсам Genesis,шампоан Lanza strength с бял чай,серум Grow Gorgeous intense/original,шампоан Kerastase Aura Botanica,маска Макадамия за тънка коса,олио Moroccanoil original,маска/балсам Лалга.

# 379
Предложението си остава, търся да пробвам  Маракеш Ендс серум!
Мога да предложа отливка до 100 мл. от шампоан Joico Moisture Recovery.
Както и отливки до 50 мл. от Loreal Pro longer шампоан и маска.

# 380
Само пробвани предлагам:

1. ДПШ Кевин Мърфи
https://www.arlen.bg/product/6218/dalboko-pochistavasht-shampoan … i-wash-250ml.html

2. Олио Наши арган от 30мл
https://kosaistil.bg/product/2815/arganovo-maslo-nashi-argan-oil-30-ml.html

Търся само шампоана Ф.Кингсли за чувств.скалп
Продукти Марокънойл (може и за тяло). Без олиото - имам си.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 09:47 от Анонимен

# 381
Здравейте, разменям натурална козметика шампоан за боядисана коса от Зоя. Използван около 1/3 . И шампоан на Olioceta. 1/3 e останал.. И двата шампоана ми правят косата супер, но не са подходящи за моя мазен скалп.
Бих пробвала шампоан на д-р Конопка или някакъв друг по-изчистен шампоан или хидратиращ продукт или масло за краищата на косата. С удоволствие бих пробвала на Kerastase продукт.

# 382
Здравейте!
Все още предлагам тези неща:
Шампоан Керастаз денсифик - 3-4 пъти ползван
Балсам Керастаз денсифик -  количеството е малко под дебелата черта с К-то
Grow gorgeous почистващ балсам - 2 броя неотворени
И тази вакса на К. Мърфи, нова, подарявам при интерес към някой от продуктите.

Търся продукти подходящи за фина, естествена коса, може и отливки. Конкретно ме интересуват - Чи серия с чаено дърво, Керастаз аура ботаника за нормална коса, Наши арган олио, Джон Мастърс органикс детанглър, новата серията на Джойко за обем. Ще разгледам всяко предложение. Ако някой има на Нина Ричи парфюм premier jour  за размяна приемам веднага, дори да не е голямо количество. Също така, бих разгледала и предложения за бяла козметика и продукти за тяло.
Благодаря, че изчетохте дългия ми пост! Simple Smile

# 383
Останаха двата шампоана на Doori, и тониращия Лореал
Добавям
- шампоан Doori Златен еликсир, останало количество 150 от 200 мл
- шампоан Doori Платинум Червен жен шен, останало количество около 100 от 400 мл
- маска Керастаз, останали около 50 от 200 мл. Към нея подарявам шампоан от същата серия, количество колкото за едно измиване

Здравейте,
Предлагам за размяна:
- тониращ шампоан Лореал, останало количество около 200 от 300 мл.
- Термозащитен крем Lorеal Professionnel Mythic Oil, малка опаковка 50 мл, неотварян

Бих се радвала да пробвам аргановото масло Мароканойл, тониращ шампоан или маска на Милкшейк, нещо на Миаманте, но като цяло не търся нищо конкретно Simple Smile

# 384
Разменям Aphogee 2 Minute Keratine Reconstructor, нов, 237 мл

Търся хидратиращи маски, подходящи за гъсти коси с дебел косъм, бих се радвала да пробвам някакви количества от класиките Еластисайзър екстрийм, хидратора на Джойко, Марокан кафява капачка, но като цяло съм отворена към предложения за тежки хидратиращи или балансирани с превес на хидратация продукти. Лично предаване в София/Бургас.

# 385
Здравейте,
Имам за размяна следните неща:

Четката за изправяне е с два накрайника, ползвана е броени пъти.
Мога да дам отливка до 30-40 мл от термото Напура.
Търся CHI Iron Guard, термото на Лалга.
Ще разгледам всички предложения!

# 386
Разменям нов,веднъж само пробван,крем за къдрава коса на Канту.

Също така имам по веднъж пробвани литров шампоан и половинлитрова маска от аргановата серия на Кей про.
Търся продукти за къдрици.

# 387
Разменям Loreal Pro Longer mask, около половин опаковка от 250мл.

Търся: спрей за обем на ФК, ш-н за обем на ФК или други предложения, не държа на равни количества.
Може някоя мини маска или ампула, например.

# 388
Момичета, търся си маска Napura C9 и термо олио Напура, може и остатъчни количества.
Имам какво да предложа Hug

# 389
Скрит текст:
Разменям:

1. Rogaine Extra Strenght 5% Minoxidril Men's - мощен сурум за оредяваща коса ( неизползван ).

2. L'Oréal Professionnel Tecni Art - термо спрей
( тестван веднъж ).

3. L'Oréal Professionnel Prokrearin Liss Unlimited - шампоан анти-фриз ефект за непокорна коса
( тестван веднъж ).

4. L'Oréal Professionnel Serioxyl Thicker Hair - серум за уплътняване и увеличаване диаметъра на косъма ( тестван веднъж ).

5. DEPOT Volumizer - мъжки спрей за обем и слаба фиксация, но може без проблем да се ползва и от жени.Не утежнява косата
( тестван веднъж ).

Добавям:

Мини преса KIEPE, подходяща за пътуване. ( ползвана два пъти )

MATRIX Total Results Wonder Boost, серум за обем от корена. ( тестван веднъж )

Търся детоксикиращ или дълбоко почистващ шампоан, сух шампоан, серум за подхранване на скалп, Еластисайзър, лак са коса висок клас, шампоан или серум за чувствителен скалп.Отворена съм и към други предложения за нетретирана, фина коса или неизползвана декоративна козметика.

Добавям:

Серум Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp 75 мл– чувствителен, сърбящ скалп и пърхут ( тестван веднъж )

Търся балсам за фина, нетретирана коса, серуми за растеж, лакове, шампоани за обем или чувствителен скалп, еластисайзър.

Всичо е все още налично, с изключение на серума ФК.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:39 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт