Предстои ли нова икономическа криза и заради коронавируса? - 2

• 277 743
  • 5 315
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Разбира се, че ще има и млади заразени, да не мислите, че само по възрастните ходи? Аз пък четох, че средната възраст на заразените е 75 години. Този младия вероятно има някакво съпътстващо заболяване за да е зле. Ако новината не е фейк, разбира се.

# 76
Българска мама, ти това ли схвана от цялата работа, че увеличават само детските? Прочети внимателно какво съм писала и за сравнение напиши българското правителство как смята да се погрижи за засегнатите.

Yummy mommy, кои са те, които ще съсипят икономиката?
Във България ще изплащат 60% от заплатите на освободени служители. Ще се удължи срокът за плащане на данъците до 30 юни. Ще се налеят и пари от Европа за подкрепа на бизнеса.
Виж, не ме разбирай погрешно. Аз не съм адвокат на българското правителство. Ни най малко.
Аз знам, че Канада е много по-богата държава от България и много по-малко корумпирана. Но канадския народ е много задлъжнял с мортгиджи и кредитни карти и няма да е лесно, ако се срине световната икономика Трюдо да компенсира това.
Невероятната скъпотия  в Канада е закопала народа с кредити далеч преди корона вируса.
Знам какво говоря. Живяла съм много години там.

# 77
  • Варна
Аз това с 60-те процента заплати в Бг ще го повярвам като го видя.

# 78
  • Canada
Българска мама, ти това ли схвана от цялата работа, че увеличават само детските? Прочети внимателно какво съм писала и за сравнение напиши българското правителство как смята да се погрижи за засегнатите.

Yummy mommy, кои са те, които ще съсипят икономиката?
Във България ще изплащат 60% от заплатите на освободени служители. Ще се удължи срокът за плащане на данъците до 30 юни. Ще се налеят и пари от Европа за подкрепа на бизнеса.
Виж, не ме разбирай погрешно. Аз не съм адвокат на българското правителство. Ни най малко.
Аз знам, че Канада е много по-богата държава от България и много по-малко корумпирана. Но канадския народ е много задлъжнял с мортгиджи и кредитни карти и няма да е лесно, ако се срине световната икономика Трюдо да компенсира това.
Невероятната скъпотия  в Канада е закопала народа с кредити далеч преди корона вируса.
Знам какво говоря. Живяла съм много години там.

Разбира се, че няма да е лесно. Това никой не го отрича.

# 79
Тези 60 процента ще си ги гушне работодателя, надали ще ги даде на продавачката или сервитьорката.

# 80
Тези 60 процента ще си ги гушне работодателя, надали ще ги даде на продавачката или сервитьорката.
тъкмо това го обяснявах,вече не знам в коя тема
дават,ама под формата на безлихвен заем,който трябва да се връща
тукашното правителство го обяви вече

# 81
Така печатането на пари продължава с пълна сила. Излишните ги инвестирайте добре защото другата година и за тоалетна хартия може да не стигнат.

# 82
А в момента, човек ако разполага с повече пари, как би било най-разумно да се инвестират? Да стоят в банка дали е ок? Те уж са гарантирани, ама ....

# 83
Аз четох прогнози за хиперинфлация, които много ме плашат.

# 84
  • София
Здравейте, с оглед критичната ситуация в момента и вдигането на запори по сметките на физическите лица- това означава ли, че ще бъдат вдигнати и запорите за дължима издръжка на дете?

# 85
  • Street of Dreams
Аз също вярвам, че ще има хиперинфлация, както писах назад. Нищо няма да струват спестяванията. Парите ще се обезценят.

# 86
Здравейте, с оглед критичната ситуация в момента и вдигането на запори по сметките на физическите лица- това означава ли, че ще бъдат вдигнати и запорите за дължима издръжка на дете?
засега не съм видяла публикувания текст в ДВ, но колегите счетоводители дискутират, че няма да се налагат НОВИ запори
 Старите си текат, стига да има доход.

# 87
  • София
Аз това с 60-те процента заплати в Бг ще го повярвам като го видя.
Наистина е трудно, да. Трябва да се види как ще процедират!

# 88
Най-вероятно както при болничен. Работодателя декларира кой-какво и държавата ще превежда парите директно по сметка на работника.

# 89
Аз четох прогнози за хиперинфлация, които много ме плашат.
Дама, това от някакъв надежден източник ли? Дай линк. И аз очаквам нещо такова, но на по-късен етап.

Общи условия

Активация на акаунт