Смешки от форума 33

• 84 207
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Още по тази тема:

Цитат
Здравейте, искам да започна с това, че въпросът ми е сериозен.

Докторе,
синът ми беше чел, че хероинът може да се използва като превенция за коронавируса. Вече взе един път. Аз лично имам съмнения, че използва ситуацията като повод да се друса, но не съм сигурна. Вярно ли е, моля ви кажете? Ако другите имат мнение по въпроса моля да споделят, защото наистина ми е важно.

# 151
Въх, туй е страшка ...

# 152
+1 !
При това най-голямата!
Поне, споделил младежа. Браво.

# 153
От утре всички да са надрусани. Без положителен тест за хероин, нямаш право да излизаш!

# 154
Цитат
все пак не е чак такава хегемония да пребоядисам след време

# 155
  • Mediterraneo
Тая като оная, от сериала по Нова Simple Smile

# 156
Цитат
Lovely, само дъх, но при интензивен контакт!

За каква дейност става дума в горния постинг? Предположения? Simple Smile)))

# 157
Секс по време на коронавирус. Вместо "обичайния" въпрос - бременна ли съм, се пита - заразена ли съм? 😜

# 158
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
все пак не е чак такава хегемония да пребоядисам след време

Цитат
не конкретизирай така за всички млади майки.
дали е от същата авторка?

# 159
  • София
За каква дейност става дума в горния постинг? Предположения? Simple Smile)))
Хегемония = хамалогия вероятно.
Наистина, че в някакъв сериал наскоро имаше реплики в подобен стил.

# 160
с най-най-добри чувства към авторката. и с разбиране Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Цитат
Оплаквам се от мъжа ми и улавите му ръце.Взех си чудна фурна-самопочистваща се с телекинеза ли беше,пиролиза ли бе.

# 161
Цитат
Те сигурно така мистично са се появили както и този, още 2015 Бил Гейтс ни плаши с такъв вирус, изглежда точно по същия начин в негови лекции, а на него много му се иска хората да са доста по-малко на тази земя, защото сме  основен замърсител, той е основен спонсор на СЗО, та какво ни чака не е ясно

Конспирации

# 162
  • Mars Hotel
с най-най-добри чувства към авторката. и с разбиране Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Цитат
Оплаквам се от мъжа ми и улавите му ръце.Взех си чудна фурна-самопочистваща се с телекинеза ли беше,пиролиза ли бе.
Мечтая си да мога да почиствам с телекинеза и аз. Smile

# 163
Цитат
Те сигурно така мистично са се появили както и този, още 2015 Бил Гейтс ни плаши с такъв вирус, изглежда точно по същия начин в негови лекции, а на него много му се иска хората да са доста по-малко на тази земя, защото сме  основен замърсител, той е основен спонсор на СЗО, та какво ни чака не е ясно

Конспирации
Даже направо конспирациЙ.

# 164
Скрит текст:

Цитат
Мечтая си да мога да почиствам с телекинеза и аз. Smile

сакън!
ако с телекинеза изчезне от вас къде ще иде?
като си знам късмета - направо у дома.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт