Смешки от форума 33

• 84 204
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
После дадох кренвирш и на друго куче ,с яка  да не се ближе явно щот е напръскано против карантина Simple Smile Simple Smile

против какво? Open Mouth

# 136
Цитат
Цитат
Цитат
Коментира се рецепторен полиморфизъм в източна Европа, което може да обясни разликире в поведението на вируса и организма..
Какво е рецепторен полиморфизъм ?
Полиморфизъм на рецептора.
Кратко и изчерпателно. Simple Smile

# 137
След положителен отговор на въпроса дали потребителката е била бременна, недоверието не стихва

Цитат
Не е за вярване след като дори не знаеш, че на 6тата седмица се гледа за сърдечен удар, но щом си вярваш

# 138
  • Mediterraneo
Цитат
А София е празна, удоволствие за всички месни

А за безмесните сигурно не е такова удоволствие, не знам, аз съм месна.

# 139
Цитат
А София е празна, удоволствие за всички месни

А за безмесните сигурно не е такова удоволствие, не знам, аз съм месна.
Пфф, винаги дискриминират веганите.. 😀

# 140
Цитат
Олаквам се, че и на мен ми се гледа хубав филм, а хал хабер си нямам как се тегли, хеле после как да го гледам на модерния телевизор. Он лай не е опция,  не е същото.
Joy

# 141
Цитат на: link=topic=1198767.msg40596995#msg40596995 date=1587384576

Хора, моля ви, като се върнете по парковете, от сърце ви моля - не ги осирайте! Не изаквайте децата в гората или поне ги събирайте и изхвърляйте в кошчетата. Кучето ми познава човешките и ги яде, а сега просто няма! Паркът е такъв, какъвто е в детските ми спомени.

Положителните страни на изолацията - авторката се е върнала в далечните дни на детството си, когато кучетата са се изхранвали по друг начин...

# 142
Децата не се ли раждат? Или само изаканите се хвърлят в кошчето? Съвсем се обърках.

# 143
  • Варна
Звучи като жалба, че кучето и гладува.😁

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 19:52 от Viviana91

# 144
Ххахахаха, видях го тоя пост, ама точно тази част съм пропуснала да я прочета, понеже като цяло тази потребителка я подминавам като й видя ника.

# 145
Цитат от темата: Как се справяте с гладенето
"Дънките не са памук, а деним."

# 146
  • Пловдив
"Чувала съм някъде, че наркотиците оставят следи доживот, т.е ако си взел хероин на 16, и след това не, след 20 години ще показват, че някога си приемал."

# 147
  • Mediterraneo
То това е за страшките направо!

# 148
  • France
Това да не е по повод Кристиян Николов?

# 149
Да, хората са чували некви неща и споделят. В интерес на истината и аз бях впечатлена от новите дизайнерски шитове.

Общи условия

Активация на акаунт