Смешки от форума 33

• 84 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам, че е от друга потребителка, но вярно можем сериали да създаваме.
Цитат
Цитат
Цитат
Наисрина е странно защо мъжът ти си го мери с брат ти. Дори и да не го харесва, едва ли би изпаднал в подобни крайности.
Те от кога се познават? Да не би в миналото помежду им да е била замесена жена?
Точно това си помислих и аз.
Аз пък си помислих нещо по-крайно. Да не би да има любовни чувства към него, или между тях и от страх да го признае играе агресия? Щото... едниният обижда и унизява, другият търпи, накрая става  бой, заради някаква рок-група. Нещо неадекватно е, щом казваш, че се разбира и се държи добре с всички хора.

# 121
  • European Union
До преди секунди съм живяла в тотална заблуда, че нашият град е областен Joy
Остави друго, но сега и родителският ми авторитет ще се срине, щото и на децата
тези дни това обяснявах.
Преди 20ина години тези градове бяха окръжни, а България беше разделена на окръзи. После решиха да намаляват администрацията и вместо съществуващите окръзи, направиха 9 области. Така че потребителката не си е измислила картата или да я начертае с фотошоп. Това си е част от историята на България. Дори имаше вражди между бившите окръжни градове, защото административен център Ловеч обхващаше - Плевен, Габрово и Велико Търново - все по-големи градове. Или пък Стара Загора беше в област Хасково и т.н.
След това върнаха старото деление, но вече не бяха окръзи, а области.

# 122
  • София
Да де, то България е имала и 7 области, ама 34-41година...
Карти и деления много, никой не си ги измисля, само дето не са актуални за днешния ден

# 123
Знам го това, както и за едни три морета,
но да се върнем към днешна дата Smile
Факт е, че писанията на тази потребителка ме развеселиха искрено.

# 124
"И в Банско така се случи. ..?
Стадиен имунитет"

Само това не го бях чувала. Joy

# 125
Стадиен имунитет... Може би идва на стадии?

# 126
Цитат
Ей сега видях някъв репортаж за Факултето. Ми там са си все едно бг мама. Една с маска и ръкавици, друга Господ щял да я пази, трети не го ловят вируси, защото пиел по 200 грама ракия всеки ден. И коментарите отдолу бяха също като тук - вирус няма, спекулации, кой ще ни даде пари и помощи, вие защо не носите маски и не пазите дистанция...

# 127
Цитат
От биологична гледна точка 3+ деца е много по-нормално нещо отколкото 2.
Познайте дали това е писано от мъж или жена

# 128
Това от коя тема е? И какво изобщо значи.😂

# 129
Гласувам за МЪЖ

# 130
А аз за Сирената.

# 131
Цитат
От биологична гледна точка 3+ деца е много по-нормално нещо отколкото 2.
Познайте дали това е писано от мъж или жена

Да бе, аз ако имам 3+, даже 1+ деца, сигурно ще съм абонирана за лудницата.

# 132
Темата е много стара, за и против 3-то дете, но просто не можах да не споделя. А, какво означава ли? Явно за някои мъже, жените можем да ги мятаме на конвейер децата. 3+ няма проблем.

# 133
Сигурно намеква за съхраняването на вида. Че инстинктите са ги карали да раждат по повече, защото малка част от поколението е оцелявала до възраст сама да се размножи. Ама в днешно време градската среда и условията за живот са силно неприемливи за нормално гледане на 3+ деца, дори и да допуснем, че майката е достатъчно стабилна психически, че да си го причини и да оцелее със сравнително нормална нервна система.

# 134
От "биологична гледна точка" бих си причинила едно дете, от чисто егоистична - 2, да има кой да ми донесе една вода, и пак шанса е 50/50... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт