Смешки от форума 33

• 84 197
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Другото ок, София е цяла югозападна България 😂 ама Северните са възможно най малките области. Аз на нейно място Видин, Плевен и Русе щях да напиша 😂😂😂

# 106
Е може ли така да се излага генералът? Седем области имаме и да не може да ги освободи поетапно от карантина! Иначе може да чете тук, ама не може да се поучи от пост  #14130. Безсрамник.
Joy Joy

П.П. Лелее, ЖДНБ! Като цъкна на номера ме води в темата за вируса, на поста на генералшата. Joy

# 107
Тази да вземе да вземе да подшушне и икономически план за действие, Мутафчийски може да каже на Бойко да прочете...Joy

# 108
  • BG
Заради вас се зачетох в постовете на тази потребителка и тя не спира с бисерите:

Въпросната:
Чак до такива подробности не съм стигала, все пак, има цял Щаб, съвсем да им отнемам работата...да преценят по население, аз нямам точна информация за броя на населението по региони.

Отговор на нейното мнение:
Така де, и без това ти им решаваш повечето казуси на Щаба!

И безапелационният и отговор, към другата потребителка:
Завистта не краси човека, е казал поета. Нещата са сериозни и се надявам да се оправим по-скоро, че ми писна.

SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 109
  • Mediterraneo
А, отговорила ли ми е? Браво!

# 110
Да бе, що завиждаш?!

и допълнено:
Цитат
Разбира се, до сега вече идеята трябваше да е влязла в действие, защото се изгуби ценно време. Писала съм още към 25-ти март за това...

Бавят се...

# 111
  • София
А всъщност ей тук са 7 области
(1934-1941г) 🤣🤣🤣🤣🤣

# 112
  • Mediterraneo
Може, може. Ама тя говори за 7, нарисувала 9, обозначила ги едно към гьотере. Като върши работата на Щаба, поне да я върши добре!

# 113
Направо ще припадна от смях, супер яко е това Joy Наистина някой да даде пари на тая жена, тя ще оправи държавата!

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 23:05 от Уейв

# 114
Да я назначат за сценарист в Нова тв.
Но и за шеф на Щаба също. Mask

# 115
  • Другата България
След като прочетох и за "Откраднат живот" и това, че е очаквала финансови постъпления заради идеите си, които сценаристите са "откраднали" от нея след като ги е споделила в темата. .....направо съжалявам за изгубеното си време. Въпреки че специално за болестите беше добре, че й се посочиха грешките, тъй като категоричните й твърдения можеха да подведат някой човечец.

# 116
Сутринта Генерала каза: "София си остава най-големия резервоар на заразата в България, с множество огнища. Апелираме софиянци да не пътуват като ненормални из страната. Това ще доведе до масов бум на заразата в цялата страна"
Така че софиянци - ако обичате седнете си на гъза и си стойте в София. Не ръсете заразата из хубавата ни страна.

# 117
Цитат на:  цитат
Приятелка от София оня ден ми се оплака от пренаселеност с бабички по магазините, които я плюят (не разбрах какво имаше предвид, може би като говорят) и се бутат като овце без да спазват дистанция. Това ме шокира, защото тук тaкъв проблем няма - суперите не са пренаселени и още по-малко с бабички. Ако има такива чинно пазят дистанция и умират от страх да не се заразят. И вие ли имате същите наблюдения като нея за София?

Че как, още на входа минаваме през шпалир от плюещи бабички.
Тази потребителка не живее в България, а според повечето и постове май не и на тая планета.

# 118
  • France
Сутринта Генерала каза: "София си остава най-големия резервоар на заразата в България, с множество огнища. Апелираме софиянци да не пътуват като ненормални из страната. Това ще доведе до масов бум на заразата в цялата страна"
Така че софиянци - ако обичате седнете си на гъза и си стойте в София. Не ръсете заразата из хубавата ни страна.
Ъъъ, къде е смешката Thinking

# 119
До преди секунди съм живяла в тотална заблуда, че нашият град е областен Joy
Остави друго, но сега и родителският ми авторитет ще се срине, щото и на децата
тези дни това обяснявах.

Общи условия

Активация на акаунт