Смешки от форума 33

• 84 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз и другаде съм виждала да се притесняват за такива температури. Тия хора колко си мислят, че е нормалната телесна температура?!
А тази щяла да звъни и на личния лекар.

# 91
Току що съобщиха по новините на Нова, че генерал Мутафчийски е казал, че може би ще пускат от карантина област по област. Радвам се, че генералът чете тук и е взел предвид моето предложение, което може да прочетете в тема 2 стр. 943, мнение # 14130 и стр. 944 мнение # 14 152 и още по-назад.
Генерале, много ще се зарадвам, ако получа на лично едно благодаря. Ще ми стоплите сърцето.
Ако някой желае да прочете по-подробно предложенията ми, може да ги намерите на стр. 27  от публикациите ми - писала съм и още по въпроса малко по-назад.
Тъй като тема 2 е заключена и не мога да цитирам от там, ще цитирам тук едно от мненията си от 26 март 2020:
"Аз пак да си кажа:
Идеята ми е да се започне да се пускат от карантина 7-те области в България една по една през 14 дена, за да може по този начин да се изгради колективен имунитет и същевременно да не се натовари здравната система. Може първо да се пусне Варна, после Бургас (или пък първо Варна, после Пловдив) докато останалите са под карантина и така нататък, докато накрая цялата страна може да се върне към нормален живот, вместо да стоим под карантина за неопределено време."

И така нататък, и така нататък.  Приложена е и карта на страната.

Първо помислих, че потребителката се шегува, но така старателно е изброила в кой пост какво е писала, че направо ще е грехота  генералът да не го прочете и изпълни тоя план...

# 92
Че какъв щаб ще са, ако не четат мамата 😂😂😂

# 93
  • Другата България
Знаеш ли кое е по-смешното? Че аз три дни водих спор със същата потребителка, че никога нито една област в страната не е била под карантина, всички сме в ИП, което няма общо с карантината. Да не говорим, че областите в страната не са седем, а повече. Накрая се отказах, защото то е като да блъскаш главата си в стена.
Същата потребителка твърдеше в друг пост, че "хипертонията не е болест, а симптом", и че "болните с лека форма на хипертония /която е симптом/ и диабет не са в рисковата група". То това дори не е смешка, за страшките е.

# 94
Защо спориш пък ти с човек, дето от щаба му преписват от постовете в мамата. Я виж как максимално се е постарала да улесни генерала, само листи старите публикации на дамата и кара подред.

# 95
Според мен това е генералът, но е под прикритие. Следи настроенията и докладва на щабът. 😀

# 96
  • софия
С глас се смях на цитираното от Ирис. Представих си как от щаба отварят всяка сутрин Бг Мама да видят тя какво е предложила и според това въвеждат или променят мерки. Може би и какво да говорят на брифингите преписват от нея Grinning

# 97
Мери, а най-лошото е, че и най-заблудения бг мама потребител ще се справи по-добре от нашите управляващи ... в повечето случаи 😁

# 98
Ооо, същата потребителка писа и в темата за Откраднат живот. И там я четат.

Цитирам:

Аз вече спирам да коментирам в темата, защото въпреки, че много от идеите ми се заимстваха от екипа, а критиките ми бяха уважени и доведоха до положителна промяна, аз финансова файда не видях. Въпреки, че знам страшно много медицински случки и имам много идеи за продължаване на сериала, няма да ги споделям повече тук безплатно.

# 99
Благодаря ви за тази находка, посмях се с глас Joy Може ли ника на потребителката (може и на лични), за да си прочета още забавни истории Grinning

# 100
  • Варна
Да я назначат за сценарист в Нова тв. Доста са им банални тв бозите. А тя е извор на идеи.

# 101
  • Mediterraneo
Няма нужда от лични, пусни търсене на някое от цитираните мнения в Гугъл, излиза веднага.
7 области, вика, милата...

# 102
Чудех се защо все се ядосва, че след като го е написала не са направили промените и през страница го повтаря, та тя наистина си мисли, че им повлиява.

# 103
Хахаха! Оххх...потекоха ми сълзи от смях Joy

# 104
  • Mediterraneo
Яко е във филма, спор няма. Не й трябва карантина и ИП!

Оххахаха, аз сега видях в темата картата на седемте области, бееее, хахаха, умирам

Общи условия

Активация на акаунт