Смешки от форума 33

• 84 314
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Цитат

Вярвам в "странности", задграничен живот, случайности и всичко, свързано с тях.
Пък аз живея задграничен живот и всичко, свързано с него.

# 301
Цитат
Другия ми въпрос за вас е - една моя приятелка смята, че семейството и по женска линия има проклятие/ усещане за свръхестествени неща. А може и да е лека шизофрения, нз.
Границата е тънка Joy

# 302
аз току- що завършила средно образование, умница, чела безброй книги, но без гадже и двествена. Викам тая работа трябва да се оправи, поне едното де...та викам двествеността по- лесно ми изглежда

# 303
Това цитат ли е? Че с тази липса на кавички...

# 304
Цитат
Като чуя, че някоя жена не е умее да готви - никога не си мисля, че е некадърна или глупава, а просто е мързелива и невъзпитана.
  Още днес ще звънна на майка да кажа че не ме е възпитала....😜

# 305
Цитат
Отидох и на кафето, е беше пълен ужас, едва устисках час преди да си тръгна. Въпросния младеж половин час си уреждаше по телефона закупуването на ягодова ракия....

# 306
  • France
Мммм, ягодова ракия! Това звучи интересно.

# 307
  • софия
Ooo искам и аз такава ракия Grinning

# 308
Добре, де, защо изтриха постовете от снощи. Наистина си бяха смешни и са си баш по темата. Нещо трият каквото си искат вече... каква им е аргументацията на администраторите? Верно трябва да се вдигнем на революция Rolling Eyes

# 309
Какво е трито, аз не виждам липсващи неща? А на ягодовата ракия кое е смешното? И аз за първи път чувам, но един бърз поглед в Гугъл показва, че проблемът си е мой и въпросната напитка си съществува.

# 310
Имаше от снощи постове от един индивид от модераторската тема.
Смешното не е, че ракията е ягодова, а че човекът е отишъл на среща с момиче и вместо да се опознават той половин час е уговарял по телефона бутилка ракия. Неотложно е било явно.

# 311
И аз съм писала в темата и сега ще ме изловят, ама много ме развесели тази потребителка, която май не е внимавала в часовете по математика. Става въпрос за уголемяване на гърди и импланти:
Цитат
Всъщност затова и реших да сложа ergonomics те уж били по- леки..нищо не разбирам: кубика си е кубик- как по- леки?!!ама слушам доктора. 🙂

# 312
  • France
Кубик, килограм... там някъде и обем и плътност... подробности

# 313
Господи, дай на всеки който каквата  има нужда - къде кубици, къде акъл...... Къде и двете заедно....

# 314
Няколко кубични милиметра само, но мозък ѝ е нужен, за другото не знам.

Общи условия

Активация на акаунт