Смешки от форума 33

• 84 329
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да се концентрираме върху потника.

# 391
Моля ви сА. Джейсън Момоа не носи чорапи. Yum
Скрит текст:

# 392
Тоз е голям некъпаник бе, блякс.

# 393
Цитат
Един любопитен рисков фактор при Ковид. Оказва се че плешивите мъже имат много по висок риск от тежко протичане на болестта, според изследване проведено в Испанските болници.
С перуки или тупета дали пък няма да намалим риска?   

А така наречените от автора "Испански болници"  са:  всички испански болници, няколко болници  ... или да не питаме ще е най-добре?

# 394
  • Карлово
Цитат на: ..link=topic=1158293.msg40857218#msg40857218 date=1591437011
...Два сутиена за един бал Wink
Joy  Важното е повод да има. Аз ще опитам едно палто да пробутам.

# 395
  • Пловдив
Явно грипът не е инфекциозна болест...нищо, важното е, че се мислим за капацитети:
Цитат
Макар че редовно ми трият постовете, не могат да ме принудят да не пиша, докато изтрият все ще се прочете. Така че...ще пиша.
Най-голямата грешка, а може би умишлено направена, беше, че определиха ковид като респираторно заболяване, което навежда на мисли за грип. Той минава без остатък обикновено.
Това изобщо не е вярно. Става въпрос за инфекциозна болест и ако това беше обяснено на хората, щеше по съвсем друг начин да се държат.

# 396
Цитат
Някой има ли информация последната 1 2 седмици заразените в София какви са - лекари, зъболекари, обикновени хора, роми....?

Софиянци вече да си знаят, че от епидемиологична гледна точка се делят на:
лекари,
зъболекари,
обикновени хора,
роми.
Толкоз.
Едит:
Цитат
За два от случаите - зъболекар и шофьор на линейка.
За нуждите на статистиката добавяме към горните и "шофьор на линейка".

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 21:25 от Banshee

# 397
Цитат
А сега си лягам, защото утре трябва да ставам да закусвам.
ама че сладурско. След цялата сдуханост снощи ми стана много усмихнато. Най-малкото открих нова причина да заспя и да стана бързо от леглото на сутринта. 😂

# 398
Цитат
Здравейте на 19 години съм и имам един малко може би смешен въпрос... Сигурен съм че ще е странно за повечето хора това, което ще питам но...
Имам някъв лек страх да целуна баща ми, последно го целунах за лека нощ когато бях на 13 години. Имам предвид да му целуна ръка примерно когато тръгва на работа. Майка ми подщи всеки ден я целувам по целото, когато тръгвам на работа, но при баща ми някак страх ли, срам ли, гордост ли незнам.  Баща ми принчипно не е някакъв от какъвто да се страхуваш но може би страх от реакцията му.
Гледам всичките ми приятели целуват ръцете на бащите им. Даже онзи ден бащата на най- добрия ми приятел дойде до фитнеса да му донесе сандвича, който си беше забравил и му хвана ръката и му я целуна ( ама те са араби и там си е обичайно но... ).
Въпроса ми е към бащите, вие как ще реагирате ? Може и майките да отговорят Simple Smile

# 399
Какво му е смешното? Очевидно са мюсюлмани, дори потребителското име е турско.

# 400
Май всичките са араби, като чета. Аз и моите връстници не сме целували бащите по ръцете.
Най-много по бузата 🙄 и то даже не всеки ден...

# 401
  • Fairbanks, Alaska
Аз съм убедена че лазера събужда "спящи косми" около зоната.

# 402
  • Пловдив
Подъл автокорект:
"Имам час за консумация при АГ след седмица и не знам как ще изтрая до тогава"

# 403
  • Mediterraneo
Ххахаха, това е добро.

# 404
  • Бургас
Много добро! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт