Смешки от форума 33

• 84 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стига сте се заяждали с човека.
една каса бира му трябва и всичко ще разбере.
а ако мине на редовно "лечение" за няколко месеца ще си докара и коремчето и ще е хептен готов.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 526
Цитат
Аз не слагам пускам сравнително често мопс и няма нужда от препарат. Иначе каквото съм чела по различните групи е че на тези които са с гравитачно подаване на вода няма проблем да им се капне малко препарат, а тези които са с помпа само изобщо не трябва да им се слага защото им се запушват трабичките.

За пръв път прочетох за куче, на което му се запушват трАбичките. От темата за прахосмукачки роботи.

# 527
Чудя се къде да го постна, всички в темата пишат че се смеят, та и аз така, нека да е тук... Макар, че малко е плашещо все пак....

Цитат
Здравейте,

Не знам защо пиша в този форум за това нещо, но си мисля че все някой ще ми помогне.
Скоро бях до София. Търсех квартира заедно с един приятел като от неговата фирма в която работи му бяха испратили посредник от недвижими имоти. Беше момиче. Като цяло хубаво поситивно лъчезарно момиче. Казваше се Барбара. След като се прибрахме започнах да мисля за това момиче и започнах да търся хора в социалните мрежи с това име като им гледах профилите, но не можах да намеря момичето което търся. Мога да я опиша : Не беше много висока 1,70 някъде поне до мойте наблюдения. Изглеждаше средни на около 20-22 години. [/quite]

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 02:53 от Vicky_P

# 528
Явно иска Барбара да му бара барбарона.

# 529
"Обърнах се към моята приятелка, която може да гледа на карти Таро. Тя видя, че приятелят ти може би има проблеми с хазарта, вероятно ти н знаеш за тях. Също е възможно да е загубил нещо и на това да се дължи държанието му. Въпреки всичко връзката ви определено не е нормална.
А моето лично мнение е, че може би ти изневерява. А самият факт, че не иска да живеете без родителите му, ми се струва съмнителен- все едно не е готов за сериозна връзка. #съмнителен #картитаро"
#wtf

# 530
Леле, какво милосърдие.... И аз така искам да ми гледат безплатно, ама да познават моля....

# 531
  • София
Уейв, това направо е за страшките Joy

# 532
А така. Хазарт, любовница, вързан за полите на мама... Вкараха ѝ мухите и сега само стой та гледай... Joy
Ама когато Тароро говори... И най здравият разум мълчи Joy

Може ли линк, моля? Надявам се и други бисери да има. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 533
Може ли линк, моля? Надявам се и други бисери да има. Stuck Out Tongue Winking Eye
Натисни втория хаштаг, който е дала Уейв.

# 534
Цитат
При мен hypnotic poison е много траен, но в крайна сметка е строго идентично.

# 535
  • France
Къде е смешката?

# 536
индивидуално

# 537
  • France
Ох, вярно Sunglasses

# 538
Цитат
Цитат
Тотална извратения е днес времето във Варна - минахме три сезона за час и половина!
Защото сте грешници! Покайте се и сваляйте цените!

# 539
Цитат
Цитат
Тотална извратения е днес времето във Варна - минахме три сезона за час и половина!
Защото сте грешници! Покайте се и сваляйте цените!
хахаха това е добро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт