Смешки от форума 33

• 84 296
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
заведенията ще се пукат по шефовете
А на шефовете ще им се пукат шевовете. 😀

# 241
Да, тук е смешки от форума, а на мен пък ми трябва темата, където се вихри правописната полиция. Smiley Има ли я още?
Искам да сигнализирам, че един от най-актуалните глаголи към момента е в криза. Другата криза само влошава нещата.
Чета как хората масово иЗтерясват. Някои се притесняват за собственото си състояние и иЗтерясват, други се дразнят на останалите колко са иЗтерясали.
Дами и господа, единственото приемливо поведение тук и сега е да се иСтерясва. И нищо друго. Stuck Out Tongue

# 242
# 243
  • Mediterraneo
Цитат
На мен първия ден ми излязоха прошки от маратонките

Много сладко. Дали ще ми простят и на мен обувките за дългото изоставяне?

# 244
Сега ще ги мисля прошките. Къде са отишли като са излезли от маратонките?

# 245
От сериозен български университет по сериозна специалност.
раЛтата е сИриозна

Цитат
Жена без цици нищо не е. Нека да не се залъгваме с убеждението, че някъде имало някакви, които предпочитали пъпки и ги обожавали.
За протокола -миниатюрни са ми и не си въобразявам нищо.
плача Joy

Цитат
Пък моят на младини ми беше обул гащите ☺
Първо си ги прибрал при неговото бельо и после като се сгласил с тях, се усетил по едно цветенце отпред.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:41 от Уейв

# 246
Цитат
Приятелят ми е 180 аз съм 165 и много го обичам.

# 247
Цитат

сантиметри ... милиметри? Wink

# 248
Цитат

сантиметри ... милиметри? Wink
Може и килограми да са.

# 249
  • Пловдив
Когато ангелите се нуждаят от спам. И когато през 2020 г. уж зрели хора молят за покани:
Цитат
Ирми, медиум от Германия, разказва, че ангели, идващи от високите светове и създадени специално за тази цел, които са получили вдъхновение от филма Pay it forward ("Предай нататък" - преводът на заглавието е, може би, неточен на български), в който се разказва за едно дете, което, за да направи промяна в своята среда, решава, че за всяко нещо, което то прави за някого, вместо другият да му върне услугата или да му заплати, да се задължи той самият да направи добро дело на други трима човека, а всеки един от тях на още трима и т.н. Представяш ли си този процес? Един човек прави добро на трима, те правят добро на още трима, те пък на девет, а те на 27 и така нататък... Знаеш ли, че след 20-я път, този процес ще се затъркаля по света и ще му повлияе, за да стане по-добър. Това е по силата на геометричната прогресия.

Тези ангели искат да бъдат с всеки един от нас и да работят заедно с нас в продължение на 5 дни, след което ти трябва да ги препратиш на други трима човека, с които предварително сте се договорили за прехвърляне на ангелите, още преди те да са пристигнали при теб и са готови да ги приемат с прост ритуал. Това може да повлияе на нашия свят. 

Ритуалът за приемане на ангелите е прост и е хубаво да се извърши с лека медитация, без да му се посвещава специално време, освен в първата и последната вечер в 22.30 часа.

# 250
К'о каза, к'о? Нищо не схванах 😂 Ама важното е ангели да има

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
К'о каза, к'о? Нищо не схванах 😂 Ама важното е ангели да има

аз ли се криво молих... късмета ми ли е такъв.... само фея на зъбките ми се яви. Simple Smile

# 252
  • Mediterraneo
Цитат
не мога да повярвам в какво са превърнали Мария Силвестър.. Грипът и е потресаващ.

Head Band

# 253
Не знам коя я Мария Силвестър, моля не ме порицавайте, но добре поне, че грипът ѝ е потресаващ, а не короната. Joy 🤣🤣🤣🤣

# 254
  • София
Най-накрая ми светна откъде идва името Грипен.

Общи условия

Активация на акаунт