Смешки от форума 33

• 84 337
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Скоро ще получа една поръчана играчка от чужбина,работеща с батерии е, чисто нова, в кутията, неразопакована , въпросът е че тя е много стара марка от 2012 г.  И батерии са включени вътре в нея, искам да ви питам как точно да ги извадя?Защото няколко човека ми казаха че щом от толкова години са стояли в нея са станали радиоактивни и е опасно да се вадят с ръце.Как да ги махна така че да сложа чисто нови, някакви идеи?

щях да препоръчам да ги вади с уста, но не посмях.

# 406
Майка мила, сериозно ли?!
Е това вече ме изненада мега яко - не знаех че има толкова..... голяма бяла птица... както казвате тук.....

# 407
Лелее, верно ли стават радиоактивни батериите. Много притеснително. Имам един калкулатор, от 86г, доскоро си работеше. Ох, знаех си, че нещо не е наред с тия батерии, сигурно са атомни.

# 408
Ето според форума коя страница от темата чета. 🙂

# 409
Нещо смешно (поне за мен), което не потребител, а форума твори (брояча на страници)... Т.е. програмистите де Joy

ПП: едновременно сме писали за този бъг.. на страница 28.266666666667 от настоящата тема Sunglasses

# 410
Ново 20.... И на мен ми излиза по този начин..... Защо са го измислили така?

# 411
отритвате уникална възможност да научите дробите и процентите Grinning

пп бъг е, скоро ще го оправят

# 412
  • Euskal Herria
Ама пак има наши и ваши. При мен пък са само цели числа, няма дроби.  Тюх! Simple Smile

# 413
При мен абсолютно всички теми са в дроби. Смях.

# 414
Това ми напомни за Scream :

# 415
Ама пак има наши и ваши. При мен пък са само цели числа, няма дроби.  Тюх! Simple Smile
И при мен.Disappointed

# 416
Олекна ми след прочетеното, реших че ми се привижда сутринта докато пих кафе и мигах на парцали пред подобно число за номер на текуща страница в тема... Grinning
Ми така де, рано си беше, аз сама не си вярвам какво виждам по него време.

# 417
  • Mediterraneo
"Дробчето се счупи от неправилна употреба, затова и не съм мислила за гаранция.Ще погледна да видя дали пише нещо за сервиз"

Дано не се счупват често дробчета, че гаранцията не покрива злоупотреба, а сервизът е сложна работа.

# 418
"Гръбчето" ли трябва да бъде?

# 419
  • София
"Гръбчето" ли трябва да бъде?

Дрончето.

Общи условия

Активация на акаунт