Смешки от форума 33

• 84 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Стефи, радвам се, че съм усмихнала някой! 😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷

# 436
  • Mediterraneo
Като видя подобно писане, ме хващат бесните, нищо такова не може да ме усмихне. Да, 1-2 думи, написани така, се преглъщат, но нагоре накъртва.

# 437
  • София
Тарти, изпреварила си ме. Изобщо не ми е смешен този начин на писане. Едва се чете. Трагично е просто и се чудя какво налага използването на подобен стил?

# 438
  • софия
Написано е в кръга на шегата, затова е така. Не виждам нищо лошо,мен също ме усмихна поста на Веси.

# 439
Като видя подобно писане, ме хващат бесните, нищо такова не може да ме усмихне. Да, 1-2 думи, написани така, се преглъщат, но нагоре накъртва.
казали мамите, които си имат повече от една тема за спам, в които могат да пишат така.....
Веселина 🌹🌼🌺🌺 разсмя ме Simple Smile

# 440
  • Mediterraneo
Мноу ясну, чий написъну в крага на шигата. То устана и даней ясно. Ама е тъпу.

# 441
Амчи то и неиска да е остру.

Мааму стара, едва се преборих с автокоректора, сто пъти ме поправи.

# 442
Е, това не ми е ясно тази борба с коректора - при мен ми излизат думичките в отделно поле, ако искам цъкам отгоре ѝ и се изписва цялата, ако не, продължавам напред.... Явно моят телефон е по-модерен 😂

# 443
  • софия
Аз пък въобще съм изключила автокоректора- инак аз искам да кажа едно, а той си е на друго мнение.

# 444
За щастие само в този форум съм попадала на този малоумен и нечетим начин на изразяване. Случвало се е да се откажа от четене на тема, заради тази идиотщина.

# 445
За щастие само в този форум съм попадала на този малоумен и нечетим начин на изразяване. Случвало се е да се откажа от четене на тема, заради тази идиотщина.
да, да, а пък моето скромно мнение е, че вицовете написани на диалект са още по-тъпи идиотщини, ама нищо не казвам 😂

# 446
да, да, а пък моето скромно мнение е, че вицовете написани на диалект са още по-тъпи идиотщини, ама нищо не казвам 😂

О, да, това също! То е същата тъпа идиотщина Grinning

# 447
Значи Котаракът Румен няма да ви хареса, пък на мен ми е супер смешен Simple Smile

# 448
Темата е за кърменето,а потребителката явно не мисли килограмите като мен!
"Здрaвейте момичетa, имaм едно тaковa питaне, понеже вчерa изядох едно пaрче домaшнa тортa cъc cлaдко, която е нa пет денa и вече зaпочнaлa дa cе рaзвaля, обaче aз нaли cъм cи лaкомa и къcно видях, че мaй cлaдкото зaпочвa дa мухляcвa. Изядох нaиcтинa голямо пaрче.  По време нa бременоcт знaм, че не трябвa дa cе яде мухляcaло cирене, кaк cтои този въпроc c кърменето? и изобщо много ли cъм cгaфилa?"

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 10:04 от Sissy

# 449
  • BG
Значи Котаракът Румен няма да ви хареса, пък на мен ми е супер смешен Simple Smile

И на мен ми е смешен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт