Смешки от форума 33

• 83 777
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • France
Ох, Кая, и аз имам подобен проблем.

# 676
  • FRANCE
След клизмата, на слънчева диета.😄
Ох, бе! Joy Подсети ме за новият начин за взимане на слънчеви бани. За любопитните и смелите - perineum sunning.
Скрит текст:

Да бе и после пари ще дава за избелване https://aestheclinic.com/интимна-естетика/анално-избелване/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 677
А може и за това да да черни презервативите, а не кафяви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
След клизмата, на слънчева диета.😄
Ох, бе! Joy Подсети ме за новият начин за взимане на слънчеви бани. За любопитните и смелите - perineum sunning.
Скрит текст:

твърдят, че имало места, на които слънцето не огрявало - май вече не останаха!

# 679
  • Шотландия
Надявам се, и това е майтап Scream
Напълно сериозна съм. И с това приключи моето ходене на йога.
https://yoga-amrita.org/bg/klizmi/
Като ходеща на йога от няколко години да се изкажа - има сигурно стотици школи и това си е изгъзица или, хайде, екстремност. Отделно, който поне веднъж е наблюдавал колоноскопия от гледната точка на медицински специалист, знае, че няма нужда от клизми, за да се очистят червата, с едно неядене 1 ден и слабително, червата стават чисти и розови, сякаш никога нищо не са яли. Ама някои хора обичат разни издевателства над себе си, ако имат проблеми с психичното здраве... свят широк. А честото повръщане уврежда храноправода и зъбите, киселина си е това...

# 680
Ама те искат да са им чисти и розови всеки ден Joy
    Как не се се сетили за клизмички с белина още. Без дезинфекция не ми ги фали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 681
Няма да кажа в коя част на апртамента  ви чета 🤭🤭🤭
Ма сте точно подходящото четиво за там 🤭🤭🤭🤭

# 682
Първо помислих, че е неволна грешка в заглавието:
"Как им е режима на вашите детца"

После разбрах, че не е.
Цитат
Здр искам да питам ващите детца на 1.7м.   колко пъти хапват на ден и как  ие менюта че ние сме на кухния и мисля че не му стига храната и все още преди лягане пием мляко лл каза да дам 90мл и мисля че и това и е малко много се обърках на последък.

Пак от същата потребителка.
Цитат
Здр имаме следния проблем малката е на 1.6м.и е с запек изхожда се на 2,3 ден и кат пръцка много гаден мириз има на развалено мирише.това е всеки ден не мисля че е от храната според вас от какво може да е и ако може да ме ориентирате на какъв спетциалис мога да я закарам Благодаря

# 683
Олееее, ще се обърнат братята Кирил и Методи в гроба!!!! Как може толкова неграмотност!! Побяснявам-едно изречение, без пунктуация, триста грешки!!! Ужас!!!!

# 684
DMS Буквар.

# 685
Олееее, ще се обърнат братята Кирил и Методи в гроба!!!! Как може толкова неграмотност!! Побяснявам-едно изречение, без пунктуация, триста грешки!!! Ужас!!!!
Не, че нещо, но......ПобЯсняваш?!

# 686
Нищо лично, виноват, отивам да се червя в ъгъла!!

# 687
Това с детцата май е за страшките.

# 688
Мисля, че вече е там. Продължавам да смятам, че някой си прави майтап.

# 689
Кажи, че нарочно го написа с толкова грешки. 😂

Общи условия

Активация на акаунт