Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 61 196
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мерси!

# 496
  • Чукарландия
В момента в notino Guerlain La Petite Robe Noire ми се струва на страхотна цена - 100 мл. за 78 лв., до колкото си спомням в Нотино можеше да се добави продукт в кошницата без цената там да се променя, нали?
А миналата седмица беше даже 62 лв.  Да, в кошницата цената не се променя, но имаше оплаквания, че кошницата се изпразва междувременно.

# 497
В Емаг има на добра цена комплекти Narciso Rodriguez и Elie Saab Essentiel.

# 498
От днес е намален La Petite Robe Noire , не black perfecto  👌 😊
Вчера коментирахме комплектите от Е маг. Бяха дори малко по-евтини. 😉

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 00:52 от Ellinor*

# 499
  • Чукарландия
Извинявам се, не съм прочела както трябва. 😉

# 500
  • при морето
Може ли някой да ми потвърди тежестта на Монталските шишета?
Четох във фрагрантика, че неотваряното е 125г. И ми звучи логично- сега меря моето и е 120г. Пръскала съм се няколко пъти. Т.е. около 5г. липсват.
Ето,заповядай
Montale   Blacк Aоud   100 ml   119 g      с кламерчето и висулката
Montale   Sweet Oriental Dreem   50 ml   66 g      
Montale   Wild Pears, EdP    20 ml    33 g      с кламера на Montale

Справката е оттук
https://www.bg-mamma.com/?topic=1195186
 На 1-ва стр. има
Данни за теглото на пълни и празни флакони.
Дано съм била полезна:smiles:

И,за да не е спам-току-що случайно,/ама то кое е случайност ,всичкото си е съдба,писано е да се случи/,та,случайно пак казвам,погледнах в Нотино за моя любим Бандит,че от доста време го няма никъде вече по бг сайтовете и...хоп!Усмихна ми се ,нашичкия,такъв един величав ,в цял 100мл.-ов ръст.И ми говори-вземи ме,ето ме,нали ме искаше,хаха.
Поръчах го,разбира се,иска ли питане!Ще спя щастливо тази нощ!Пък уж вето си бях наложила, за този месец поне.Тююю,как развалят човека тези сайтове значи!:satisfied:

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 03:48 от Winter fairy

# 501
BBeLLa, от къде поръча Момад Абсолю?

# 502
  • Чукарландия
BBeLLa, от къде поръча Момад Абсолю?

От една отзивчива съфорумка. 😉

# 503
Току що ми дойде поръчката (подаръчен комплект - Трезор на Ланком - парфюм 50 мл и лосион 50 мл) от Парфимо /първа поръчка от там/, изключително некадърно опакован, за капак на всичко кашончето беше леко разцепено и отворено, куриерът ми казва "еми може някъде да сме го ударили". Пълни нещастници!

Кода е 2YR91D, в checkcosmetics ми излиза, че е произведен септември 2018, в checkfresh не излиза нищо

# 504
И аз чакам днес поръчка от Парфимо, досега веднъж съм имала проблем с една разляла се в кашона маска за коса, която беше добре опакована, но капачката й беше плитка и явно от натиска на другите продукти се беше отворила. За нея получих извинение и компенсация от Парфимо. А преди 2 месеца ми бяха скъсали кашона от Спиди. Служителят обаче беше много услужлив, извини се заради колегите си и ме попита дали го искам, уговорихме се да го откажа, ако вътре има нещо повредено, но всичко си беше в бъбъл фолио и с непокътнат вид, включително парфюмите.
Когато не са опаковали добре продуктите и в резултат на това са повредени, може да напишете оплакване до Парфимо, а колкото до Спиди- пратката е била застрахована и е можело да направите рекламация или директно да откажете да я вземете. Simple Smile

# 505
През целофана се вижда, че и кутията на парфюма е леко надраскана. А съм го купил за подарък. Дано поне парфюмчето да не е менте, другото не е болка за умиране...

# 506
Рапунцел, и всички,които сте ми отговорили,имах предвид,дали се доближава до първообраза. Simple Smile Благодаря!

# 507
Вчера поръчах HERMES TERRE D´HERMÈS комплект - 100мл EDT +12.5 мл EDT+80 мл душ гел - за 119 лева, с намалението, от Парфимо. Дано всичко да е наред, сега гледам, че вече го няма комплекта. Мислех и нещо за мен да поръчам, но не можах да избера какво Grinning Да питам отново - някой да е засичал по сайтовете новия Angel, вече не трябваше ли да го има в България?

# 508
Момичета,  къде и какви са кодовете на парфюмите на Пако Рабан?

# 509
  • Бургас
Получих Ириса на Бушрон от Елинор. Тестер с капаче и тестерска кутия. Доволна съм. Аз имам само 2 поръчки от тях, но никога не съм имала гаф. Смятам, че освен когато сме недоволни,е правилно да споделяме и когато сме, така че + за тях от мен.

Общи условия

Активация на акаунт