Изпитани сайтове за парфюми - 23

• 60 663
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
На мен вчера ми пристигна поръчката от Нотино, 100мл  Мон Герлен и идеално ми пасна със студеното време навън. Всичко е точно, без забележки.
Факт е, че страшно добре се отразява на психиката нова придобивка, особено любим парфюм, който носи и настроение.  Доволна съм, сега ако се спра да поръчвам и други неща ще е по-добре, но...за момента така се справям със стреса Satisfied

# 61
Да споделя приятната си изненада от изпробваните мостри от Нотино - Agent Provocateur. Сигурно поне от десет години ме гложди любопитството по отношение на този аромат, но така и не му е идвал редът да го поръчам на сляпо, защото съпругата е малко капризна.
Снощи го тествах на моята ръка и... иде ми аз да тръгна да го разнасям. Добре че си наложих ембарго върху нови покупки.

# 62
  • София
Той спокойно може да се носи от мъж според мен, ако се абстрахираш от бутилката.

# 63
  • София
Аз да питам кои от ароматите на AP се водят спрени? (Освен Стрип) Метресата я виждам по сайтовете доста често, тя в обращение ли си е?

Цитат на: ainmo
Защо бее, защо отворих?
Айде отиде....Ти така хубаво го описа, че ме замечта и не издържах. Никога не съм го пробвала, но харесвам роза и затова си мисля, че ще ми допадне.
Мисля, че трудно би сбъркал човек с него, защото е сякаш универсален. Според мен е crowd pleaser и въпреки това е много много хубав. Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 15:10 от bubanka

# 64
  • София
Според тази тема във Фрагрантика е спряна
https://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=194305

Но за момента си се намира без проблем по сайтове.

# 65
Според вас очаква ли се падане на цените в parfimo или notino покрай извънредното положение? Искрено ми се иска...

# 66
Според вас очаква ли се падане на цените в parfimo или notino покрай извънредното положение? Искрено ми се иска...
Да, вече имаше уникални намаления и много хора се възползвахме още на 13. Предполагам ще има и още доста.

Моята поръчка с Ла ви е бел от Нотино пристигна вчера, страшно доволна съм.

# 67
  • Пловдив
И аз мисля, че цените ще падат още. В момента електронната търговия е доста силна и конкуренцията е голяма.

# 68
На приятна цена в Parfimo е Dolce & Gabanna Intenso https://www.parfimo.bg/dolce-gabbana-pour-homme-intenso-eau-de-p … um-za-maje-75-ml/, 67.50 за 125 мл.
Поръчах го, но се чудих между него и Bvlgari man in black.
Ако някой още не се е сдобил с Elie Saab Girl of now https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/, сега е момента.

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 16:19 от elitanik

# 69
  • София
Според тази тема във Фрагрантика е спряна
https://www.fragrantica.com/board/viewtopic.php?id=194305

Но за момента си се намира без проблем по сайтове.
Мерси, значи правилно ми е останало в акъла. Не ща да го купувам, щом е спрян.
Btw в нотино - инсоленс едт на доста добра цена. Simple Smile

# 70
Парфимо с изкушаващи цени на Герлен, не само парфюми, но и козметика.

# 71
Когато преди малко тръгнах да поръчвам Мон герлен от Notino ми излезе прозорец с код EB1-22U-4FN, пишеше, че кода важи само за деня - 5%,но когато опитвам да го въведа, не го отчита и изписва "Няма продукти за приложение". Защо е това? Или кода не важи за продукти, вече намалени?

# 72
Fentiss, Да, най-вероятно е заради това.
Аз не виждам да намаляват нещо в Нотино, освен отделни пеодукти. Даже нишовете са ги качили с 30-40 лв , и не е много приятно да се вдигат цени предвид ситуацията по света и у нас...

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 18:37 от Анонимен

# 73
Добавих кода пробно за Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto, 100 мл излизат 59.09 лв. Ако някой иска може да се възползва.

# 74
  • Пловдив
Не ми хваща за вече намален продукт и на мен😒

Общи условия

Активация на акаунт