Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 469
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, много ли се бавят доставките от Лили?
Моята се забави 7 дни,на 20.03 поръчах,на 27 дойде.

# 121
  • Стара Загора
За един мустак дето го минавам за 2 минутки, нямам никакво притеснение.
Мустакът се минава за две минути с фотоепилатора ли? Аз двете подмишници ги минавам за около минута Flushed

# 122
Avon Supreme oils (двуфазен) след измиване на косата и всяка сутрин по малко от някой от серумите им в краищата. Откакто правя тази "схема" косата ми не се е заплитала.

# 123
Сиси 91, образно казано е това, не съм ги засичала, мисълта ми беше за бързо.

# 124
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте. Да препоръчате дрогериен слънцезащитен крем за лице?
Миналата година бях с тониран на ларош и ми беше удобно, че не ползвах много продукти, но пък ходех на работа. Сега се очертава да съм по паркове и градинки (евентуално 😁) и ми се ще да имам избор дали да слагам цвят или не. Та мислех да взема някакъв по-бюджетен слънцезащитен и отделно някое ББ/СС.

# 125
Здраве бебе. Чудесен е, от две години съм с него, особено на морето лятото и никога не ми изгаря лицето
https://apteka.framar.bg/30048416/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2 … 0-50-%D0%BC%D0%BB

И този Гарние съм ползвала и от него съм доволна
https://zachoveka.com/krem-za-litse-sl-ntsezashchiten-sensitive- … e-solaire-garnier

# 126
  • София
Здравейте. Да препоръчате дрогериен слънцезащитен крем за лице?
Пиз Буин. Надеждна защита, безвреден състав и приятни за ползване. Имат и антиалергична серия, много добра.

# 127
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да ми препоръчате какво лепило за мигли да си купя ( да го има в ДМ или Лили )  ? Поръчах си мигли от сайта нотино , но се оказа , че към тях няма лепило и сега не мога да ги ползвам . Досега никога не съм ползвала изкуствени мигли , изглеждат доста добре тези и нямам търпение да ги пробвам .
На Аура лепилото за мигли е доста добро.
Много ти благодаря . Взех го днес , като ми се отдаде възможност ще го пробвам Simple Smile

# 128
Танч, и аз щях да предложа спрейовете на Глис и Елсев. Купувам ги за детето, защото бързо ми омязняват косата. Рядко ги използвам. Най-лесно обаче се разресвам с обикновените кристали на Биофарма, които обаче вече се намират все по-рядко. Всичко друго вече е масово с маслен състав и боята заминава много бързо.

# 129
  • Стара Загора
Новите душ гелове на Нивеа, на които Ивчето преди време беше публикувала снимка от Била и там бяха с цена 7,69лв., другата седмица в Кауфланд ще са на 4,49лв.

# 130
Много ми се иска да помириша доста продукти, но при сегашната ситуация се притеснявам да ги отварям. Чета отпред и вземам само това, което ще купя. Вие как процедирате?

# 131
Много ми се иска да помириша доста продукти, но при сегашната ситуация се притеснявам да ги отварям. Чета отпред и вземам само това, което ще купя. Вие как процедирате?
Купувам само неща, които съм ползвала вече и знам как миришат. Непознатите ще почакат.

# 132
+1 Не пипам нищо, което няма да купя.

# 133
4.49 лв. е поносима цена 👍 След време бих ги пробвала, сега имам 4 в шкафа в запас Grin
Видях, че имат и нови дезодоранти от същатата серия като душ-гелове:
Скрит текст:
Мицеларната им вода също ще е на оферта:
Скрит текст:
И аз нищо ново, че и познато, не съм купувала скоро от дрогериите. Имам да изчиствам шкафа от продукти и все по-рядко купувам нещо. Разбира се ако свърши някой крем и нямам нов ще го подновя.

# 134
Мисля да поръчвам онлайн, пък каквото излезе, изобщо не искам да влизам в магазина. Макар, че се позапасих с козметика, след като гръмна положението с Италия и Испания, и се видя, че и нас ни чака.

Общи условия

Активация на акаунт