Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 481
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък си реших проблема с фотоепилатор от алиекспрес на съвсем изгодна цена беше, вече не помня преди колко години го бях купила и все още има импулси в лампата. Преди с лентички ги дърпах, но приключих с тази одисея.

# 106
  • Стара Загора
Аз имам фотоепилатор Филип Лумеа от една година, но все още не съм го използвала по лицето, но и това ще пробвам. 

# 107
Аз имам фотоепилатор Филип Лумеа от една година, но все още не съм го използвала по лицето, но и това ще пробвам. 
Аз съм мн.доволна.

# 108
Не ви ли е страх с тези фотоепилатори, винаги съм се чудила дали не увеличават риска от рак на кожата Thinking

# 109
Момичета , може ли да ми препоръчате какво лепило за мигли да си купя ( да го има в ДМ или Лили )  ? Поръчах си мигли от сайта нотино , но се оказа , че към тях няма лепило и сега не мога да ги ползвам . Досега никога не съм ползвала изкуствени мигли , изглеждат доста добре тези и нямам търпение да ги пробвам .
На Аура лепилото за мигли е доста добро.

# 110
Не ви ли е страх с тези фотоепилатори, винаги съм се чудила дали не увеличават риска от рак на кожата Thinking
За един мустак дето го минавам за 2 минутки, нямам никакво притеснение.

# 111
Надали някой го ползва само за мустака, обикновено дамите си го купуват за краката.

# 112
  • Шумен
Няма разлика между бръсначка и депилиращ крем, и двете махат само видимата част на косъма и след няколко дни пораства.
Аз за мустака ползвам лентички кола маска, не пъпчасвам от тях над устата, но пък отстрани до веждите ми излизат мехурчета, дори не са пъпки.

Може да пробваш с бръсначите за лице, които продават в ибей, те са за махане на мъхчета по цялото лице.

Вярно е ,че маха само видимата част, но приликите са дотам. След бръсначка нежни руси косъмчета стават буквално черни, остри и твърди. След крем-депилатоар я няма тази "приятна" промяна в косъма. Пак казвам - това е било при мен, по принцип съм със светли косми. Пробвала съм преди години и двата начина - е няма такава гадост като бръсначката. На лице не съм махала, защото не се е налагало. Но по тялото - да.

# 113
Да, моят опит също показва, че бръсненето е с негативни последици-стават тъмни и удебелени космите, покарват на 2-3 ден. При депилирането - не.
При отскубването - по - дълъг период. Епилатор Филипс Лумиа
не ползвам за крака, имам разширени вени, ползвам за ръце и лице-малък участък.

# 114
И аз го ползвам само за лице 1 път месечно, за крака и други зони не съм.

# 115
Препоръчайте ми някакъв спрей за лесно разресване. Понякога косата ми се заплита адски много след измиване и няма сресване, а аз не мога да не я среша докато е мокра още.
Спрей да препоръчам не мога, но имам друго предложение - защо не опиташ още в банята да разрешиш косата, с балсам/маска отгоре, ако ползваш такива продукти, разбира се.
Аз с моята ужасно заплитаща се къдрава коса само така процедирам. Използвам четка от типа на Tangle Teaser и върши работа - преди свалях топка косми колкото юмрука ми, с тази четка пак свалям топче косми, но поне е с размера на орехче Laughing

# 116
Момичета, много ли се бавят доставките от Лили?

# 117
За жалост в ДМ до нас, нямаше депилиращия крем, който похвалихте.. И предвид ситуацията не ми се обикаляше по други, затова си взех този, дано остана доволна..като съм толкова нетърпелива 😁

# 118
  • Deutschland
Танч, спрей за лесно разресване

# 119
Препоръчайте ми някакъв спрей за лесно разресване. Понякога косата ми се заплита адски много след измиване и няма сресване, а аз не мога да не я среша докато е мокра още.
Аз използвам лореал 5в1 , поне според етикета омекотява , дава блясък , за лесно разресване, заздравява косъма.
Не ги вярвам много тези неща , но поне за разресване ми върши работа , и става мекичка.
Оставям и снимка , има и други видове за различни типове коса.

Общи условия

Активация на акаунт