Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 443
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
И аз си взех душ Геловете на Нивеа ( розов и зелен ) от Кауфланд .
Миришат добре, ще ги видя как ще се представят и в банята .

Абсурд обаче да дам повече от 5 лв.

Имате ли отзиви от Душ пяна на Дав ?

Заглеждам ги от доста време, ама и те държат цена .

# 181
И аз си взех душ Геловете на Нивеа ( розов и зелен ) от Кауфланд .
Миришат добре, ще ги видя как ще се представят и в банята .

Абсурд обаче да дам повече от 5 лв.

Имате ли отзиви от Душ пяна на Дав ?

Заглеждам ги от доста време, ама и те държат цена .
Ползвала съм душ пяната на Дав с кокос и арган. Хубави аромати. На моята кожа се усещаше аромата и след баня. Скоро не съм купувала, че имам запаси.

# 182
Лили имат ли вече каталог за месец Април?

Има ги намаленията отразени в сайта, каталог няма да има за месеца.

# 183
Днес и аз бях в Дм, взех си лосион за почистване на лице на балеа с алоето, вода за уста и суха храна за котките. Имаше дезинфектант в опаковка като за течен сапун на Балеа, 300 мл, както и на Медикс и други марки, ама джобни, обаче този на Балеа нямаше цена и забравих да питам. Мисля че, някоя от вас го беше коментирала тук. Хубав ли е и каква му е цената?

# 184
Момичета, поръчвали ли сте от сайта на Лили? Много ли бавят доставките? Трябва ми подарък за неделя и не съм сигурна дали си струва да рискувам. Може ли да се плати с карта на куриера?

# 185
Момичета, поръчвали ли сте от сайта на Лили? Много ли бавят доставките? Трябва ми подарък за неделя и не съм сигурна дали си струва да рискувам. Може ли да се плати с карта на куриера?
До неделя едва ли .Моята я чаках 7 дни.

# 186
Някоя от вас ползвала ли е вече шампоани/балсами/маска на Tresseme?
Голям мерак ми е да ги пробвам, а мисля, че и в момента са намалени в Лили.
Трябва ми нещо за суха, изтощена, тънка коса.

# 187
Аз имам големия дезинфекциращ гел на Балеа, още месеци преди епидемията го купих, но не ми харесва. Ползвах го да си мия с него четките за грим, но и за това много не става. Мисля, че е само антибактериален, не убива вируси (както повечето такива гелове), но народът беше пощурял и всичко изкупи, и на този бързо му видяха сметката. Голям е и не става за носене в чантата, а вкъщи не виждам защо да ползваш дезинфектант, ако можеш да си измиеш ръцете.

# 188
Аз имам големия дезинфекциращ гел на Балеа, още месеци преди епидемията го купих, но не ми харесва. Ползвах го да си мия с него четките за грим, но и за това много не става. Мисля, че е само антибактериален, не убива вируси (както повечето такива гелове), но народът беше пощурял и всичко изкупи, и на този бързо му видяха сметката. Голям е и не става за носене в чантата, а вкъщи не виждам защо да ползваш дезинфектант, ако можеш да си измиеш ръцете.
Аз си мия ръцете, ама се чудя дали да не го ползвам за дезинфектант на повърхностите. По принцип използвам ракия, 50 градуса, ама май не е висок процент алкохол😀😀😀 А този на Балеа е голям грамаж, другите. са все малки

# 189
ДМ имат друг дезинфекциращ спрей за повърхности, и него имам залежаващ от доста време, той поне е спрей, убива и вируси. Вземи него, ако го има наличен, ракията ти върши по-добра работа от гела. Аз лично предпочитам да ползвам дезинфекциращи мокри кърпички или универсални почистващи от Лидл или ДМ за повърхности.

# 190
Някой пробвал ли е този серум за растеж на косата?

# 191
  • на дъното
Здравейте 😊.Някой ползвал ли е деотата на Балеа? Търся такъв да не оставя бели следи по дрехите.Благодаря ви🤗

# 192
  • Варна
Някоя от вас ползвала ли е вече шампоани/балсами/маска на Tresseme?
Голям мерак ми е да ги пробвам, а мисля, че и в момента са намалени в Лили.
Трябва ми нещо за суха, изтощена, тънка коса.

Балсам и маска купих аз миналия месец.
За суха и увредена коса, в бяла опаковка с надписи.
Много ми харесаха, бих повторила с удоволствие.

# 193
И на мен ми харесаха,косата е мека и хидратирана.Взех шампоан и маска.Ще опитам и друг вид последствие:

# 194
Моля Препоръчайте ми дълготраен хайлайтър в бежово-златната гама .
Имам някакъв на Мис спорти, но като че ли е повече към розовата гама, а искам да пробвам и някакви други.

Общи условия

Активация на акаунт