Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 418
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
момичета не знам къде да пиша, искам да ви кажа да внимавате с този продукт особено ако имате чувствителна кожа, защото аз пострадах Sad и сега се мажа с крем за изгарания. Антицелулитен крем точно този, за други видове и марки нищо не мога да кажа
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 22:04 от peppermint

# 226
Аз ползвам антицелулитния Биотен, но с криоефект и не съм имала проблем.

# 227
http://www.adjustingbeauty.com/2016/06/review-missha-perfect-cov … -bb-cream-21.html Момичета, с много светла и бледа кожа съм , дали н.21 от ББ на Миша ще е подходящ продукт ? И за колко време г/д ще стигнат тези 20мл. Не ми се иска да вземам голяма опаковка, защото попринцип такива продукти ми свършват много бавно.

# 228
Аз съм със светла кожа с топъл подтон и от суочове в нета установих, че нито един от цветовете на ББ на Миша няма да ми е ок, защото всичките по-светли нюанси са със студен (розово-сивкав) подтон. Доста жалко. Единствено цвят 27 е с топъл подтон, но той е твърде тъмен.

# 229
И на мен ми се виждат много сивеещи и студени...а толкова много ревюта съм гледала, все положителни. Накрая ще се изкуша сигурно и ще взема 21, защото гледах снимки, че оксидира и от толкова светъл тон, става лееко жълтеникав.

# 230
Аз с малката опаковка изкарвам повече от половин година.Ползвам 21 и ми е перфектен,не ми сивее.

# 231
Аз съм със светла кожа и 23 ми е добре. Като хвана тен винаги минавам на по-тъмни цветове.  Точно поради тези смени предпочитам малките опаковки.

# 232
  • София
Nabella, а с какъв подтон си?

# 233
  • Бургас
Аз съм с неутрален подтон и светла кожа, имам 21, малко сивее, но с пудрата отгоре го пооправям цвета. Иначе за колко време ще стигне зависи колко сте свикнали да слагате, колко често се гримирате и дали ще ползвате всеки ден или ще редувате, но стандартните фдт са по 30 мл, тази опаковка е 20 , не е малко, но не е и много, за проба е идеален размер

# 234
Не ми хваща намалението в сайта на Дъглас....Някой някъде беше писал, че се е получило, но при мен не става.

# 235
Някоя от вас ползвала ли е хидратиращия серум на Балеа? Огромен фен съм на хидратиращите капсули и днес в ДМ забелязах, че ги има под формата на серум. Същата ли е формулата и доволни ли сте?

# 236
Някоя от вас ползвала ли е хидратиращия серум на Балеа? Огромен фен съм на хидратиращите капсули и днес в ДМ забелязах, че ги има под формата на серум. Същата ли е формулата и доволни ли сте?
Ако е този чух много добри отзиви и  смятам да е следващата покупка от ДМ.

# 237
Аз съм с неутрален подтон и светла кожа, имам 21, малко сивее, но с пудрата отгоре го пооправям цвета. Иначе за колко време ще стигне зависи колко сте свикнали да слагате, колко често се гримирате и дали ще ползвате всеки ден или ще редувате, но стандартните фдт са по 30 мл, тази опаковка е 20 , не е малко, но не е и много, за проба е идеален размер
Колко светла ти е кожата? Моята е много, много светла, почти цяла. Ще бъде ли подходящ цвят за мен?

# 238
Ако е този чух много добри отзиви и  смятам да е следващата покупка от ДМ.

Страхотен е, потвърждавам.

# 239
Nabella, а с какъв подтон си?
Топъл

Общи условия

Активация на акаунт