Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 428
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
На мен май ми беше доста лек този с алоето, но за лятна хидратация ще е супер.

# 211
  • Седмото небе
Здравейте момичета,
Има ли някоя от вас мнение и впечатления за тези пачове:

Търся нещо по-бюджетно, тъй като слагам през ден-два... А моите любими се оказа, че съм ги свършила, а на останалите, които имам и се бях презапасила им е изтекъл срока в края на март Sad
Приемам и други идеи разбира се. Ползвала съм и тези

Но не ми допадат кой знае колко. Те са като напоена и не много качествена материя, даже ми боцкат, а аз предпочитам гел-пачове.

# 212
  • София
Аз харесвам ето тези https://makeup.bg/product/419784/ , купувам от магазин за паралелен внос на по ниска от посочената цена в сайта, към 3 и нещо.

# 213
Аз харесвам пачовете на Балея, но явно колкото жени, толкова и вкусове, защото последните показани за мен са най- ужасните, които някога съм ползвала. Бяха като слуз, кофти- силна миризма и на всичкото отгоре се свличаха, като го поставях, защото са твърде тежки някак. Направо изхвърлих останалите, след като пробвах два-три пъти.

# 214
  • Габрово
В 'Дъглъс" са налични 21ви и 27ми номер на бб крема на Миша. Само 23ти е изчерпан.
kak изглежда този крем Миша

# 215
# 216
Някоя от вас пробвала ли е серумите за лице в дм , мисля че It's skin се казваха , интересувам се и от маските им , допадат ли ви ?

# 217
  • Сливен
От ВВ крема на Миша,кой цвят би ми паснал,по принцип ползвам СС крева на Биотен светлия цвят и пасва перфектно,но за лятото ще лъсвам с него и си търся друг.

# 218
  • Бургас
Благодаря на момичетата, които се включиха с мнения.
Ползвала съм светлия нюанс на СС крема на Биотен, от този на Миша имам 21 номер, малко сивее , 23 е с друг подтон, иначе по мненията , които съм чела не е много по-тъмен.

# 219
Има ли слънцезащита някъде? В тези слънчеви дни сме на двора и хем се мажа с крем 30 фактор, а на шията изгарям яко. Трябва ми 50ти фактор. Моля да ми препоръчате такъв. 🤗

# 220
Има ли слънцезащита някъде? В тези слънчеви дни сме на двора и хем се мажа с крем 30 фактор, а на шията изгарям яко. Трябва ми 50ти фактор. Моля да ми препоръчате такъв. 🤗
Има навсякъде, в ДМ, Кауфланд, по аптеките.

# 221
Потвърждавам за ДМ, има си цял стелаж със слънцезащита. Поне в моя е изкарано всичко и има избор.

# 222
  • Габрово
Някой ползвал ли е вече
https://www.dm.de/elvital-power-maske-p3600523899869.html
Доволни ли сте?

# 223
Купих  Балеа гел хигиенен 3,99, има промоция на слънцезащитни на Гарние. В нашия ДМ клиенти почти нула. Не зная какви обороти реализират, но не искам да затварят обекта. ДМ в Делта планет мол имам предвид.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 22:52 от *Камея

# 224
За първи път от началото на карантината отидох до центъра специално за тоника на Ревюел със салицилова киселина и като влязох в Елитис видях, че е свършил Frowning Поне в ДМ зареждат от новите лимитирани балсамчета за устни, макар че всичко в мен се бори срещу балсамите без слънцезащита. Ако някой има път към някой магазин в Бургас (Лили/Елитис) и види тоника на Ревюел да каже да бягам към него Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт