Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 456
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,тогава който е ползвал бб на миша да помогне с избор на нюанс ..с жълт подтон съм ,лятото ползвам фдт цвят sand сега съм на light beige..
Аз поръчах 23 номер (пробвала съм мостри в магазин още преди сегашната ситуация ситуация). Според мен 21 номер е за много светла кожа, а 27 оранжавее. Дано да съм била полезна.

# 151
Дъщеря ми е бледа, белокожа/ светлокожа, с номер 013 брайт бейдж е, т.е.най-светлият от предлаганите. Така става като с лек уж загар. Много ми харесва ефекта.

# 152
  • Стара Загора
Момичета,тогава който е ползвал бб на миша да помогне с избор на нюанс ..с жълт подтон съм ,лятото ползвам фдт цвят sand сега съм на light beige..

И аз съм light beige...и сега ползвам 23 номер на миша...добре ми е..нито ми е тъмен, нито светъл...леко сивее в началото, но впоследствие се адаптира към кожата.

# 153
23. И аз съм с подобен цвят ФДТ, но розов подтон. 21 ми беше ужасно бял, а по-тъмният също не ми писва. 23 се слива с кожата направо. Цветът е малко странен на ръката, но нанесен оксидира и се слива с цвета на кожата. Много харесвам този крем - хем е покривен, хем много естествен и не личи, че имам нещо на лицето. Да видим през лятото как ще се държи, но засега ми е тотален фаворит.

# 154
Много благодаря!точно за лятото ми трябва ,тогава ползвам предимно бб или тониращи кремове с по лека текстура ...а само да питам колко нюанса са общо защото в сайта на Лили виждам само три ...

# 155
Ползвам го и лято, и зима. Ползвам No. 21, но да - в началото сивее, но после се адаптира. Много е лек и икономичен. Иначе са повечко нюанса, но тук са.. еех. Последно го поръчах от iHerb. По-евтино ми излезе.

# 156
  • Пловдив
Аз съм с 27, малко е оранжев в началото, но след 10 мин се слива с кожата и става матов. Чудесен е просто! Цвета си избрах от ревюта в нета и си е точен.

# 157
В момента в сайта на Дъглас е намален 😉

# 158
Това щях да пиша и аз - цената в Лили не е много добра. В Дъглас в момента е на -20% намаление и с безплатна доставка и малката разфасовка излиза 12 лв.

# 159
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз пробвах да поръчам от дългас и след няколко неуспешни опита, изписа че не е наличен.

# 160
  • Седмото небе
От червения Бб-крем на Миша имам и ползвам н.27. Една идея ми е по-тъмен отколкото би ми се искало, но се преживява. Наистина лек и икономичен продукт. Много ми е комфортен за носене, не тежи, не запушва пори. Само леко го матирам и запечатвам с пудра.
За сравнение от дрогерийните фдт нося L’Oreal True match N3 и Maybelline Affinitone 24.

# 161
Момичета, препоръчайте балсам за суха, изтощена , руса коса както и четка с която да се упражнявам да си правя сешоар сама.

# 162
За четката само мога да кажа-моята е широка и кръгла от Елитис 10 лв,в началото пробвай това-на полусуха коса,хващаш кичур и осукваш около четката,задържаш я с една ръка и с другата сушиш.С две ръце и бавно докато свикнеш.

# 163
  • БГ
В 'Дъглъс" са налични 21ви и 27ми номер на бб крема на Миша. Само 23ти е изчерпан.

# 164
Здравейте! Препоръчайте ми лак за нокти. Оказа се, че всички лакове у дома са за изхвърляне. Най ми е важно, четката да е удобна и да е възможно по-траен.

Общи условия

Активация на акаунт