Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 457
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Аз нали все се вайках, че съм се затрупала с козметика, е, сега вече не се вайкам. Имам предоволно количество запас от всичко козметично и хигиенно козметично. Та скоро не смятам да влизам в дрогерия. Проблема е, че не ми се маже с нищо и запасите ми пак залежават и трудно вървят.

# 136
джасте и аз съм по същия начин,от както обявиха карантината не съм се гримирала ,чета темата и си умувам какво искам да взема но в момента съм така чак е срамота такова неглижиране...

# 137
Единственото, което правя, когато по 3 дни не съм на работа, е маски на косата и си представям как като свърши карантината, ще съм една същинска Рапунцел! Joy Мажа с жълтък, мед, зехтин и по 1 лъжица от готовите маски за коса. Стоя по 3-4 часа с маската.

# 138
момичета видяхте ли колекцията от корейска козметика в лили HugBlush аз взех набързо две маски и едно измивно за лице, чудя се между серум на холика холика и есенция хидратираща, пак на същата марка Simple Smile

# 139
Джасте,и аз като теб имам имане😁,обаче мажа и чак се кефя когато свърши нещо.
Така някога в необозримото бъдеще,когато свърши тая лудост ще си напазаря с кеф още един куп мазила.
И на Холика Холика ще пробвам.

# 140
  • София
Аз взех #MISSHA TIME REVOLUTION VITALITY Тоник за лице и #MISSHA M PERFECT COVER BB Крем SPF42 от Лили. Ходих за санитарни препарати, но не можах да се удържа. Как пък точно сега ги пуснах тези корейски кремчета? Само да се мъча и да ги мисля. А имам запаси.

# 141
  • Пловдив
И аз от 3 дни се каня да отида до Лили за корейчета🙂 споделяйте впечатления❤

# 142
  • София
Ползвала съм BB крема преди 7-8 години. Спомням си, че ми хареса тогава. Сега се надявам пак да е така, въпреки че кожата ми доста се е променила.
Имам големи очаквания за тоника, но още не съм го пробвала. Имам да довършвам друг и лосиона на #Hada Labo, та не бързам да го отварям. Очаквам хидратиране и ефекти като от Essence Lotion, но ще пиша като придобия впечатления. Много интригуващи са ми и продуктите на #Theskinhouse (The skin house), но нямам никакви впечатления и отзиви за тях. Ще потърпя някой друг месец, да поизхабя каквото имам и ще ги пробвам и тях.
Ако някоя дама има мнение, да споделя! Ще бъда много благодарна bouquet

# 143
Dona,имат ли тестери бб кремчета ?

# 144
  • Стара Загора
Да споделя за Старозагорските Лилита и корейската козметика - няма да ги има тук или поне засега. В старото ми казаха че магазина е малък, а в новия заради високите цени не се предвиждат.

Загледах и аз брошурата на Кауфланд днес. Само се изкушавам значи. За мицеларната вода, део спрейовете и новите душ гелчета на Нивеа, както и Палмолив. Ох, а шкафа е претрупан. Не 4, ами поне 14 душ гела имам. Confused

# 145
Точно тази вода на Нивеа, която е на брошурата, е прекрасна и е страхотна оферта. Казвам го като човек,опитал почти всички дрогерийни мицеларни води.

# 146
Никъде не намирам нова брошура на Лили дрогерия за месец април. Помагайте!

# 147
  • София
Dona,имат ли тестери бб кремчета ?

likeawind, няма тестери. Забранени са в сегашното положение. Носят риск от зараза.
А относно брошурата - няма да има такава този месец. Така ми казаха в магазина и действително няма. Има промоции, обаче и са отразени в сайта.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 09:51 от Dona-Flor

# 148
Аз много се дразня като питам управителката на Лили, в което ходя, нещо конкретно и все не знае. Питах я в края на март ще зареждат ли корейската козметика и каза да, но не знаела кога. По други магазини е заредена вече и вчера пак я питах, този път отговорът беше, че не знаела и в общи линии все не знае като я питаш нещо. Да, има намаления и този месец, но са мнооого по-малко в сравнение с предишни месеци.

# 149
Момичета,тогава който е ползвал бб на миша да помогне с избор на нюанс ..с жълт подтон съм ,лятото ползвам фдт цвят sand сега съм на light beige..

Общи условия

Активация на акаунт