Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 364
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • Deutschland
Имитация е, да. Оригиналът тук в Дъглас е 40€. Ето другите с това име, не знам дали са имитации

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 12:52 от Фрау Скитница

# 406
Този крем го няма даже в немския ДМ. Има го в австрийския, но няма наличност. В Амазон го няма също. Абе... нийде го няма!

# 407
  • Deutschland
Как да го няма в немския ДМ, като аз живея в Германия и точно от ДМ го купих?

# 408
Ау, тази серия Копакабана изглежда много интересно. Ако се появи в София, ще е супер.
Моля, ако някой види да сигнализира. Simple Smile

# 409
Как да го няма в немския ДМ, като аз живея в Германия и точно от ДМ го купих?
Е, аз не живея в Германия и няма как от магазина да си го купя! Не се ли сети, че за немския сайт на ДМ говоря? Rolling Eyes

# 410
  • Deutschland
Тиква, извинявай, ако поста ми е прозвучал грубо. Не предполагах, че крема го няма в сайта им, специално проверих одеве. Няма го и в приложението им, в раздел нови продукти. Останалите два продукта от серията са там.

# 411
Да, така е, проверих и затова писах, че го няма! Simple Smile Въобще го няма като артикул. А в сайта на австрийския го има, но не е наличен. Интересно е, че всъщност не го открих никъде.
Ами не съм сигурна, че ще дам 40€ за този от Сефора, но ако Копакабана някога ни ощастливи тук, ще си я купя със сигурност!

# 412
Момичета, catrice liquid camouflage коректор става ли за суха кожа? Мисля днес да го взема, но нали няма тестери ..

# 413
Момичета, catrice liquid camouflage коректор става ли за суха кожа? Мисля днес да го взема, но нали няма тестери ..
Аз точно в зоната около очите съм със суха и е силно исушаващ, направо се “напуква”. А ако сложиш пудра отгоре и се впива още повече във финните линии.

# 414
Аз много го харесвам , отдолу слагам крем и слънцезащита и не стои сухо.

# 415

Не, доста е изсушаващ.

# 416
Ах, греда значи. Изгледах ревюта и не го дават като изсушаващ.
Препоръчайте ми тогава за суха кожа, без белези, но с червени бузки. Grinning Ползвам Хелти микс и не е особено покривен фдт.

# 417
  • Стара Загора
ББ крема на Миша. Покривен също беше 3 в 1 на Макс Фактор като го пуснаха.
Харесвам и Match perfection на Римел, но нямам много за криене аз. СС крема на Lumene е хубав.

# 418
И аз не харесвам камуфлажа, въпреки че е толкова хвален. От instant anti age eraser на maybelline съм много доволна и за под очи и за корекция на пъпчици.

# 419
някой с отзиви за тези шампоани Simple Smile няма значение за кой от всички видове, вчера ги видях в ДМ
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт