Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 397
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Стига бе!В Кауфланд Одесос мисля,че бях видяла.Там поне е новичко и не толкова гъч,та може да хвърлиш едно око.

# 301
  • Стара Загора
Благодаря, Peppermint!
Има някаква логика с това да са прибрани тестерите. Не се бях сетила за този момент.

И в двете Лилита няма. Засега няма и да има. В старото казаха че е малък магазина и нямат място, а в новото че са скъпи и вероятно не се очаква зареждане.

Иначе аз съм средносветла и 21 номер нося. Колежка е с тъмна жълтееща кожа и 27 взехме преди, но на нея дойде малко светъл през лятото. Ако от суочове в нета можеш да си улучиш цвета, поръчвай от Дъглас.

# 302
В Дъглас няма 23

# 303
Първи впечатления от бб миша ,харесва ми ,добре ми застана една мини идея ми е по тъмен 23номер но идеален ще е за лятото ..за съжаление от 6месеца съм с малко бебе което се буди по 5/6 пъти през ноща  и това недоспиване ми се отразява ужасно на кожата и не мога напълно да оценя потенциала на крема ...
-косопада вече 4месеца е жесток в същото време ми расте коса тип бебешка която е залепена на челото ако се сещате..
-тесори ми е любим особенно душ гел и масло за тяло спрейчета не съм купувала ..много харесвам аюрведа....обожавам аромата му ..

# 304
В сайта на Лили има списък с обектите, където ще бъдат заредени продуктите на Миша.
Аз съм много светла,Ivory към Light Ivory дори и на мен 21 ми пасва идеално.
Всеки, на когото не му се налага да търси винаги най-светлия цвят - 23 и натам биха паснали.

# 305
Аз съм с много светла кожа, затова се колебая м/у 21 и 23.
И ми се искаше на живо да видя как ще ми стоят.
Но майче няма къде в Стара Загора, освен ако нямат тестери в Douglas&Beauty. Но тях ще трябва да чакам да отворят след извънредното положение.

# 306
В сайта на Лили има списък с обектите, където ще бъдат заредени продуктите на Миша.
Всеки, на когото не му се налага да търси винаги най-светлия цвят - 23 и натам биха паснали.

Може ли линк или поне къде е в сайта? Не мога да го изровя, нито на корпоративния, нито на онлайн магазина.
Много благодаря Simple Smile

# 307
Като цяло харесвам по-едри ексфолиращи частици в такива продукти, независимо дали са за лице, тяло или устни. За устни специално си правя домашен ексфолиант, защото не съм намерила до сега такъв, който да ми върши работа.
Би ли споделила какъв домашен ексфолиант си  правиш  за устни.
  Виждам, че дамата е споделила, но нека и аз кажа моята рецепта.
Кокосово масло, мед, кафе и какао. Какаото няма съществено значение за ексфолирането, но пък мирише невероятно.

# 308

Може ли линк или поне къде е в сайта? Не мога да го изровя, нито на корпоративния, нито на онлайн магазина.
Много благодаря Simple Smile
Тук пише за корейските продукти, а Миша е такъв Simple Smile
https://shop.lillydrogerie.bg/news/post/korejska-kozmetika-veche … i-v-lili-drogerie

# 309
  • София
Поръчах си 21-ви номер на ВВ-то на Миша. Не съм доволна - описваното от всички оксидиране при мен не се случи, остана си глинен цвят и проблемът не е, че е светъл (нося на Буржоа номер 51), а че за моя тен е супер неестествен нюанс Sad. Покривност под и около средната. Иначе не предизвика раздразнение.

# 310
  • Варна
Заради Вас си поръчах Missha BB крем, нищо че ми подариха на Uriage преди няколко дни. Поръчах го от Дъглас, light biege за 12лв. и безплатна доставка.
Ще го чакам, дори да сивее ще го оправям с бронзър.
В Youtube са много на кантар мненнията за ББ крема, за някои е прекрасен, за други подчертава текстурата на кожата.

# 311
аз имах въпросния бб крем на Миша и не ми допадна. Бях си го поръчала от iherb. Първо не случих с цвета, със светла кожа съм, но 13 мисля си бях взела ми идваше по-светъл и сивеещ. Текстурата не ми допадна, много гъст и плътен ми се струваше. С мазна кожа съм и трябваше да го матирам с пудра. Останах с впечатление , че не е за мазни кожи, в най-добрия случай за нормална до мазна.

# 312
Азиатките се пазят много от слънце и са с много светла кожа, мажат се с разни неща, с които изглеждат порцеланови и със сиво-бяла кожа, затова и често фдт-ните им са сивкави, което на мен не ми харесва. Не искат жълтият подтон на кожата, специфичен за расата им, да се вижда и затова го покриват с такива цветове. Не смея да си поръчам Misha без тест, а 23 може да ми е светло, 27 тъмно и ако пък сивее като гипс, съвсем ще ме довърши... Може ли някой, който ги има да направи суочове и да снима.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 16:07 от Анонимен

# 313
  • София
Ето от гугъл

Аз ползвам комбинация от 23 и 27

# 314
Азиатките не са с много светла кожа, напротив - кожата им варира от сравнително светла до много тъмна. Манията за скандинавско бяла кожа, която ги е обхванала, няма как да я постигнат естествено чисто генетично. Затова ползват два нюанса по-светъл фон-дьо-тен и повечето корейски знаменитости приличат на духчето Каспър в лицето. Друга тяхна приумица е избелване на снимки с фотошоп:

Общи условия

Активация на акаунт