Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 402
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
От Тесори ползвам зеления душ-гел с масло Таману - уникален аромат, който се усеща часове наред върху кожата. Дезодорантът не съм го ползвала - стига ми аромата на душ-гела.

Но иначе толкова се прехласнах по миризмата на Таману, че си купих и боди-дезодорант на Ив-Роше с това масло. Оксаза се доста силен и се ограничих само с ползване на душ-гел с този аромат. Един единствен път си позволих да сложа от дезодоранта, и то съвсем съвсем леко, но начумерената физиономия на една колежка ме отказа да го ползвам всеки ден  Simple Smile . Ароматът явно идва твърде екзотичен за масовия вкус.

За ексфолиране на устни  ползвам един доста ефикасен трик.
Забележа ли само, че имам някакви висящи кожички, веднага след душа, с  леко навлажнено ъгълче на хавлията започвам енергично да разтърквам. Обикновено всичко излишно пада веднага, след което нанасям някакво масло. Иначе зиме и лете под червилото задължително поставям балсам за устни - лилавият на Балеа ми е абсолютен фаворит.

# 286
Продуктите на Тесори наистина са силно ароматизирани и се усещат дълго по кожата. Тук дори съм чела коментари за малките им спрейчета (които са като парфюм), че са по-трайни от по-скъпите парфюми.

Иначе аз съм с това
Скрит текст:
При мен аромата се усеща и задържа дълго, а допълнителен плюс е, че е без алуминий. Пробвах и жълтия от същата серия, но неговия аромат не ми хареса.

# 287
Аз имам този:

По нищо не отстъпва като трайност на скъпите ми парфюми.

# 288
Това някой пробвал ли го е

# 289
Пастата за зъби на арм енд хамър със сода ми е най-любимата паста. Зъбите ми са приятно бели с нея и почиства много добре.
Да похваля и серумът Bioten Multi Collagen. Попива веднага, без абсолютно никакво омазняване, освежава, хидратира, оставя едно такова бебешко усещане на мекота и изпълване на кожата с хидратация.

# 290
Аз миналата година пролетта си купих боди спрея с таману на Тезори и си го ползвам, когато не съм на работа, че наистина не се харесва от всеки. На мен ми ухае на билкова градина, свежест, но за душ гел съм избрала варианта на Reddish Brown , вероятно и боди спрея ще взема сега  Simple Smile
Имам и варианта с китайската орхидея (черна опаковка) и тя ми допада, но е по-нетраен от останалите.

# 291
Виждали ли сте тази тоалетна вода в магазините?

# 292
  • Бургас
Изнамерих в едно кашонче серума на Балеа Аква.Веднага попи в кожата,май ще ми е любим за лятото,защото я направи мекичка и хидратирана.Тъкмо е годен до 11/2020,ще го изразходя.
Кожата ми е много суха,но хидратация ѝ се отразява по-добре от мазнотии.

# 293
Скрит текст:

Преди години го имах, купувано беше от квартална парфюмерия. Ако не се лъжа съм го виждала и в Лили, но беше отдавна.
Скрит текст:
Момичета, препоръчайте нещо за следродилен косопад. Освен скъсяване, кой знае кога при тази обстановка, нещо друго?

Не искам да те притесня по някакъв начин, но едва ли нещо ще ти помогне. При мен дори и скъсяването не помогна, косопада продължи близо 7 месеца, капеше буквално на кичури, но всичко спря от самосебе си и в момента ми расте нова коса. Като таралеж съм, от всякъде стърчи коса, даже бретон мога да си оформя. Гледайки новата коса, си давам сметка колко коса е била опадала. Спокойно, това е период и ще отмине.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 22:35 от Paloma87

# 294
Момичета, аз питах и в една от деугите теми, но сега видях, че тази е специално за дрогериите. Simple Smile
Та, някой знае ли, дали в ДМ или Лили СТАРА ЗАГОРА има ББ крем на Missha?
Много искам да го видя на живо и да си подбера цвят, но не знам дали го има някъде в нашия град.

# 295
Момичета, аз питах и в една от деугите теми, но сега видях, че тази е специално за дрогериите. Simple Smile
Та, някой знае ли, дали в ДМ или Лили СТАРА ЗАГОРА има ББ крем на Missha?
Много искам да го видя на живо и да си подбера цвят, но не знам дали го има някъде в нашия град.
за Стара Загора не знам, но искам да ти кажа че по другите градове няма тестер и е забранено май да се пробва... всички тестери са прибрани заради тоя вирус

# 296
Благодаря, Peppermint!
Има някаква логика с това да са прибрани тестерите. Не се бях сетила за този момент.
Ами или ще експериментирам и ще поръчам онлайн или ще изчакам да се успокоят малко нещата и тогава ще търся да пробвам. Simple Smile

# 297

В ДМ и в Кауфланд,за последното не твърдя на 100%,но на 90.

# 298

В ДМ и в Кауфланд,за последното не твърдя на 100%,но на 90.

В Кауфланд имаше 5 останали опаковки и бяха празни. Откраднали са ги

# 299

В Елитис съм засичала преди.

Общи условия

Активация на акаунт