Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 407
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Днес в нашетоЛили нямаше почти нищо от асортимента на Ревюел, само две маски, сбутани на рафта. Попитах служителка, тя отговори, че май вече няма да ги зареждат. Имате ли някаква информация?

# 241
Включвам се и аз с положителен отзив за ББ крема на Миша. Използвам номер 23 наистина доста сивее самия крем, но като се нанесе при мен се адаптира идеално и стои много естествено. Светла съм с розовееща кожа, нормална към комбинирана с мазна Тзона. Крема е плътен с добро покритие и сравнително икономичен, при мен стои със сочен, а не с матов фитиш, не ми запушва порите, кожата е хидратирана и мека. В топли дни след обяд попивам с листчета или слагам малко пудра защото ми лъсва Тзоната. При ежедневна употреба 20мл. при мен стигат за около 2м.

# 242
Момичета, препоръчайте нещо за следродилен косопад. Освен скъсяване, кой знае кога при тази обстановка, нещо друго?

# 243
Най-много домашни маски ще ти помогнат - бъркай каквото имаш. Аз слагам лъжица мед, лъжица зехтин, 1 жълтък и лъжица от някоя готова маска, която имам. Може да сложиш сметана вместо зехтин, изобщо прочети в нета за домашни маски, това помага най-много!

# 244
Чесън е силно препоръчителен при косопад - дали сама ще го пресоваш и смесиш с масла(бадемово, захтин, арган, макадамия и т. н. по избор) и кис. мляко, дали готово купено масло от чесън... Аз имам закупено от Турция.

# 245
ех изкушавате ме с този бб крем и мен.... вече всяка покупка ми е предпоследна Simple Smile

# 246
Чесън е силно препоръчителен при косопад - дали сама ще го пресоваш и смесиш с масла(бадемово, захтин, арган, макадамия и т. н. по избор) и кис. мляко, дали готово купено масло от чесън... Аз имам закупено от Турция.
+1000,само чесъна ме спаси преди години,от лапешки акъл почнах една безумна диета-сутрин кис.мляко с овесени ядки,вечер 100 грама месо.Е нямаше такъв косопад ви казвам.С чесъна спасих положението,нова коса растеше.

# 247

Този спрей ми помага много, но моя косопад не е след раждане.

# 248
  • Пеликания
Лили са пуснали каталог, ама нищо интересно - поне за мен.
https://www.lillydrogerie.bg/bg/katalog-01-04-30-04-2020

# 249
Моля за мнение за тези маски :
Nivea sheet Urban detox
Garnier Aqua bomb   

Загледах ги днес, тъй като си търся някакви маски за почистване и матиране на кожата .

Пробвали ли сте някои определени на някоя марка ( скоро ) и да сте останали доволни?

# 250
Аз съм много доволна от маската urban skin със зелен цвят на етикета от Nivea(в тубичка).

# 251
Аз използвам цяла серия на Urban detox със зелен цвят на етикета (мицеларна вода, маска в тубичка, дневен и нощен крем).
Крайно съм доволна, от както намерих тази серия и поне на мен ми се отразява много добре.
Но съм доволна само от маската със зелен етикет, другите маски от серията не са нищо особено.
Кожата ми е нормална към мазна в Т зоната.

# 252
И аз харесвам дневния крем, изхабих цяла опаковка. За лятото е повече от добър, че дори има и фактор.

# 253
  • София
Момичета, препоръчайте нещо за следродилен косопад. Освен скъсяване, кой знае кога при тази обстановка, нещо друго?

Селен,цинк,биотин.

# 254
При мен помогна турския шампоан с чесън и витамини коса, кожа и нокти на Алайф.

Общи условия

Активация на акаунт