Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 442
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм вече като някой пласьор с тези хапчета, но наистина разликата е осезаема когато се приемат и таблетки. Само с шампоан, серум и тн. не се получава.

# 256
  • Бургас
Колко светла ти е кожата? Моята е много, много светла, почти цяла. Ще бъде ли подходящ цвят за мен?
И моята е доста светла, обикновено използвам най-светлите нюанси ФДТ , а при коректорите често най-светлите са ми тъмни, но съм виждала и по-светли от мен - рускини, скандинавки.

За почистване според мен шийт маските не са най-подходящи , аз за тази цел залагам на глинени маски или отлепващи.

# 257
Момичета, препоръчайте ми паста за зъби с избелващ ефект-от която сте доволни.

# 258
Тази си я харесвам много. Има я в Лили и ДМ.

# 259
От черната паста с въглена на арм и хамър, зъбите ми станаха много чувстителни, на сина ми също. Бяхме се притеснили да не би кариес да имаме. Ходихме на преглед и зъболекраката ни каза, че е от пастата, имайте го напредвид, идва силна.

# 260
# 261
+1 за пастите на arm&hammer, но и при мен при изпозлване сутрин и вечер повиши чувствителността. Други две пасти, от които съм доволна са избелващата на Elgydium и Opalescence. При Elgydium избелването е видимо още на 1-2 седмица. Има два вида - обикновена и с лимон, и двете са супер. Оставят свеж вкус в устата и е 7лв, а и често я пускат на промоция. Opalescence я взимам от нотино за 17лв., но я има и по разни български сайтове. Избелването също се вижда доста скоро след започването на употреба. Има обаче мнооого силен ментов вкус и аромат, който не на всички се харесва. Мои приятелки, който са я пробвали казват, че направо им изтръпва устата, но на мен ми понася и ми харесва. Предлага се и във вариант за чувствителни зъби.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 13:11 от Анонимен

# 262
Ултрабланка при мен даде добър ефект, но не се продава в Лили/ДМ, поне не съм я виждала до момента. От Ремедиум съм я купувала. На промоция е около 8 лв. И аз, и съпружието сме с чувствителни зъби, но с нея нямаме проблем.
Иначе от ДМ съм доволна и от Astera Parodont White, но тя е за проблемни венци и е стипчива. Не дава ефекта на Ултрабланка, но почивства добре.

# 263
И аз в момента ползвам Ултрабланка, харесва ми. И вкуса ми е приятен.

# 264
Скрит текст:

Скрит текст:
Аз тъкмо изхабих тези две пасти, "Течен калций" направо е спасение за моите зъби, които са много чувствителни. От дм купувам вода за уста на ДонтоДент за чувствителни зъби и от нея сме много доволни.

# 265

# 266

Тази ползвах аз и останах доволна. С чувствителен емайл съм, но не съм забелязала да ми е навредила по какъвто и да е начин. От ДМ я купувах.Около 5 лв беше.

# 267
Вижте на какво попаднах в Инстаграм. Дали ще “облажим” и ние? 😆❤

# 268
Пилинг балсама е от миналата зима. Аз още имам от него.

# 269
Изпуснала съм. Ще видя в нашия ДМ. Simple Smile

Хубав ли е?

Благодаря 🌺

Общи условия

Активация на акаунт