Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 409
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Пилинг балсама е от миналата зима. Аз още имам от него.
И аз го имам. Продават го, до балсамите за устни е.

# 271
Май вече го няма.
Не е нещо особено, има кокосови стърготини вътре, омекотява устните, но не върши чудеса. Аз нанасям дебел слой с повече натиск, за да отстраня мъртвите клетки и изтривам със салфетка, не го оставям на устните.
Сефора имат с киви, той ми харесва повече. Цената е около 10лв и е много по-икономичен от Балеа.

# 272
Изпуснала съм. Ще видя в нашия ДМ. Simple Smile

Хубав ли е?

Благодаря 🌺
Аз не го харесвам, въобще не ми отстранява мъртвите клетки, виждам резултат от такъв вид пилинг за устни:
https://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%B7% … B8-25-%D0%B3.9278

# 273
Като цяло харесвам по-едри ексфолиращи частици в такива продукти, независимо дали са за лице, тяло или устни. За устни специално си правя домашен ексфолиант, защото не съм намерила до сега такъв, който да ми върши работа.

# 274
И аз не съм "ок" със скраба за устни на Балеа. Изобщо не ексфолира. Мажа го по някой път, колкото да свърши.

# 275
  • Габрово
Като цяло харесвам по-едри ексфолиращи частици в такива продукти, независимо дали са за лице, тяло или устни. За устни специално си правя домашен ексфолиант, защото не съм намерила до сега такъв, който да ми върши работа.
Би ли споделила какъв домашен ексфолиант си  правиш  за устни.

# 276
Минавам да благодаря за препоръката за този крем, не знам дали беше в тази тема, но вчера го взех и съм много доволна. Толкова лека текстура, а така добре да омекотява. Ароматът ме изненада определено, бях се подготвила за онази неприятна миризма на продукти с урея, но този ухае чудесно!

# 277
Минавам да благодаря за препоръката за този крем, не знам дали беше в тази тема, но вчера го взех и съм много доволна. Толкова лека текстура, а така добре да омекотява. Ароматът ме изненада определено, бях се подготвила за онази неприятна миризма на продукти с урея, но този ухае чудесно!

Аз го препоръчвам тук от повече от година. Не оставам без него, но тази зима намерих и още по-добър на същата цена. Пак на Балеа, концентрат за ръце, но е зимна лимитка и отдавна го няма. На есен ще се презапася. Но тези 2 крема буквално отвяха аптечните кремове.

# 278
Препоръчайте ми дезодорант за под мишници, който да мирише трайно, дори и на дрехите.. Моите любими вече не ми се задържат. Силен гарниер не го усещам след 2 часа, камо ли цял ден.. Нивеа, рексона, дав.. Всичко ми е слабо..А преди не беше. Искам уханието на дезодоранта, ясно ми е, че пот няма да спре и не целя.. Вероятно са се променили хормоните ми или кожата.. Моля и за конкретни снимки/ликове към сериите, за да се ориентирам по-бързо. Онзи ден взех рексона инвизибъл. Ами след 2 часа няма аромат от него вече...

# 279
Скрит текст:

Аз го препоръчвам тук от повече от година. Не оставам без него, но тази зима намерих и още по-добър на същата цена. Пак на Балеа, концентрат за ръце, но е зимна лимитка и отдавна го няма. На есен ще се презапася. Но тези 2 крема буквално отвяха аптечните кремове.
Наистина е находка за тази цена, зимата съм с един на Eucerin за атопична кожа, но този ми пасна идеално. Това ли е ли концетнрата? Ще знам да се оглеждам вече Smiley

# 280
Би ли споделила какъв домашен ексфолиант си  правиш  за устни.

Смесвам кафява захар и кокосово масло. Държа го в хладилника и преди да го използвам го изваждам, за да може да се поразтопи малко. Доста добре ексфолира и прави устните мекички. Само трябва да се внимава с натиска, защото все пак частиците са по-едри, а кожата е нежна.

# 281
Скрит текст:

Наистина е находка за тази цена, зимата съм с един на Eucerin за атопична кожа, но този ми пасна идеално. Това ли е ли концетнрата? Ще знам да се оглеждам вече Smiley

Същия е, да. Но почти от 2 месеца не съм го виждала. Надявам се другата зима да го пуснат пак.

# 282
Препоръчайте ми дезодорант за под мишници, който да мирише трайно, дори и на дрехите.. Моите любими вече не ми се задържат. Силен гарниер не го усещам след 2 часа, камо ли цял ден.. Нивеа, рексона, дав.. Всичко ми е слабо..А преди не беше. Искам уханието на дезодоранта, ясно ми е, че пот няма да спре и не целя.. Вероятно са се променили хормоните ми или кожата.. Моля и за конкретни снимки/ликове към сериите, за да се ориентирам по-бързо. Онзи ден взех рексона инвизибъл. Ами след 2 часа няма аромат от него вече...
В момента съм с този. Намирам го за доста траен, в сравнение с другите марки, който си написала. 😊

# 283
  • Пловдив
И аз го имам скраба на балея, помагам си с масаж с четка за зъби и става добре. Другите неща с кокос какви са?

# 284

Общи условия

Активация на акаунт