Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 076
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
За спрея Копакабана - питах за него и ми го донесоха на касата.

Благодаря. Ще питам Simple Smile

# 676
...
Например боди мистовете на tresori d'oriente според мен са огромно попадение. Доста трайни са за боди мист и обожавам да пръскам дрехите си с тях. Нямат богато разнообразие от аромати, но пък наличните миришат супер, особно розовия и синия.
...

Подходящи ли са за лятото? Притеснява ме да не идват прекалено тежки за топлите дни, а в момента нямам възможност да отскоча до магазин и да видя за тестери.

# 677
Видях че има такава карта babybonus и даже смятам утре да отида да ми направят,доста неща купувам за него най вече каши ,пюрета и козметика ..днес му взех и слънцезащитен на алверде за бебета...абе ако отида за нещо за мен намазва и то,ако отида за него намазвам и аз ..😁

# 678
Пелените на babylove как са?Взех от Лили на тяхната марка един пакет,но бебето все още не е родено и нямам впечатления.

# 679
  • Deutschland
Хубави са памперсите Babylove, но тези на Лидл са още по-хубави.

# 680
Днес се разходих до ДМ и купих разни неща. Едно от тях - спрея Копакабана, беше зареден до лосионите за тяло лимитки, но нямаше цена. Беше към 5 и нещо. Кремът за тяло обаче го нямаше, питах специално продавачката, не беше запозната, но ми каза, че в понеделник щели да зареждат още стока и да проверявам.

Взех си и тази палитра на Мейбълин, която беше намалена на 8.50 лв при редовна цена 22-24 лв. На суочове се държи добре, утре ще я пробвам и на очите и ще докладвам. Не е ново нещо, но при така намалена цена мисля, че си струва.

# 681
Фрау,а тези на Лили mamma & baby ползвала ли си?

# 682
  • Deutschland
Фрау,а тези на Лили mamma & baby ползвала ли си?

Не. Никога не съм ги виждала. В Германия няма Лили Sad

# 683
  • Бургас
...
Например боди мистовете на tresori d'oriente според мен са огромно попадение. Доста трайни са за боди мист и обожавам да пръскам дрехите си с тях. Нямат богато разнообразие от аромати, но пък наличните миришат супер, особно розовия и синия.
...

Подходящи ли са за лятото? Притеснява ме да не идват прекалено тежки за топлите дни, а в момента нямам възможност да отскоча до магазин и да видя за тестери.
Розовият е леко задушлив, води се хибискус и каркаде, което на пръв поглед не изглежда като натрапчива комбинация, но според мен си е. Аз обичам такива лепкави и задушливи миризми затова смятам, че е възможно в такъв случай за лятото да е неподходящ. За хладно и студено време е много приятен обаче. Синият миришеше на чисто (лотус и още нещо), а зеленият миришеше на зелен чай и цитруси мисля и са по-деликатни в сравнение с розовия. По-сила ще ги наредя така: 1. Розов 2. Син 3. Зелен

# 684
Аз до годинката на малката ползвах предимно памперсите на ДМ и бях много доволна. Имаше един период от около 2 месеца купувах и от Лили памперси, също ми харесаха, но повече ми допадаха на ДМ. След годинката минах на гащичките на Памперс.
Много харесвам и кърпичките с 99% вода на ДМ пак за малката. От няколко месеца купувам и техния бебешки прах за пране, против алергии е и така се наложи. Както и паучовете и оризовите им чипсове. Абе доста техни детски неща купувам.

# 685
Може ли по-подробно мнение за спрея Копакабана, а и крема, ако някой е успял да си го вземе?

# 686
В Лили или DM ги има тези боди мостове на Тесори? Много обичам трайни аромати по тялото, но на Балета все са много сладникави мистовете.
На Копакабана пуснали ли са блестящото олио?

# 687
  • Бургас
Тесори съм купувала от Лили, но мисля , че о в ДМ ги има
 Вчера минах през ДМ заради приятелка, бях решила да не купувам нищо известно време, та само разгледах, видях лосион за тяло Копа кабана ,видях вода за лице и тяло с кокосова вода, предполагам е нещо като термалната вода, най-вероятно ще взема по-нататък, загледах дезодорантите на Балеа, харесах този с диня, тези които са ги пробвали моля да споделят справят ли се лятото? Естествено, за да не съм валат взех един душ гела на Балеа  Белла Чао или нещо подобно, но се води с аромат на грейпфрут и помело, мирише ми много цитрусово и освежаващо.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:58 от elichka4

# 688
  • вкъщи
Може ли снимка на този спрей Копакабана?

# 689
Може ли някой да ми каже къде точно са поставени нефритените ролери за лице в DM?
Търсих, но не успях да ги намеря.

Общи условия

Активация на акаунт