Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 280
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Дариела, вземай, ако нямаш някакви алергии и непоносимост към съставки, вземай без да му мислиш много много. Хубави са им маските. Досега с тях не съм имала фал. Техните маски са ми сред любимците.

# 661
В Лили този месец са намалени малките палитири на Revolution. От коя бяхте доволни? Мисля да взема за проба някоя.

Относно палитрите на Revolution(правя уговорката, че не съм запозната кои от тях се предлагат в Лили) - имала съм 2 - Essential Mattes и Iconic 3. Доста са подобни като цветове, Iconic 3 е реплика на Urban Decay Naked 3 и затова част от цветовете са блестящи. Не съм доволна никак от Essential Mattes, беше ми голям зор, докато я изхабя. Iconic 3 е една идея по-добре заради блестящите цветове, пръскам четката си с фиксиращия спрей на Ейвън и се нанасят много добре, изглеждат добре пигментирани и не падат толкова лесно. Все пак не препоръчвам и нея. Сенките са доста ронливи, не се задържат дълго върху клепача.

Разбира се, взимам предвид и факта, че не съм използвала специална база - просто коректор, който да уеднакви цвета на клепачите ми, както и цвят по избор от палитрите, играещ ролята на някакъв вид цветна основа. Но в крайна сметка това, което искам, е да не губя много време при нанасянето на цялостния си ежедневен грим, съответно ако отделям 5 мин. за цялото си лице(поставяне на крем, гел за вежди, коректор, червило), не бих искала да отделям също толкова, че даже и повече само за очите. А добавя ли и база, някакви фиксиращи продукти за грима на очите, след като този грим се състои просто от 1-2 цвята сенки за очи, прелети помежду си, това вече е непостижимо.

Не съм ползвала други техни палитри, така че нямам мнение относно тях, може и да са по-добри. За сметка на това гелът им за вежди -  https://i.ebayimg.com/images/g/2CQAAOSwtpBdXd03/s-l640.jpg е страхотен, препоръчвам го с 2 ръце!

# 662
  • Пловдив
Днес взех от ДМ спрейчето със блестящи частици Копакабана, чудно хубаво е🥰

# 663
А кремът за тяло има ли го? Забравих за него вчера...

# 664
Ех, голям мерак имам за този спрей. Обиколих 100 пъти днес и не го видях никъде. Горе долу къде се намираше, да знам да мина пак?

# 665
Някой има ли информация дали ДМ ще правят онлайн магазин? Ще е супер ако и те направят.

# 666
Аз тази палитра на Мейбълин на намаление около 12 лв си я взех от Парфимо. Води се новогодишна, но има всички актуални цветове. Иначе като качество не е нещо особено, но с добра база и фиксация предполагам се държат по-добре.

# 667
Каква е отстъпката за рожденици?

# 668
  • София
Каква е отстъпката за рожденици?
15%

# 669
  • Пловдив
За спрея Копакабана - питах за него и ми го донесоха на касата.

# 670
  • Бургас
Момичета, много ще ми е интересно да споделите продукти, които сте открили случайно и са се оказали попадения и смятате, че заслужават повече внимание.
Например боди мистовете на tresori d'oriente според мен са огромно попадение. Доста трайни са за боди мист и обожавам да пръскам дрехите си с тях. Нямат богато разнообразие от аромати, но пък наличните миришат супер, особно розовия и синия.
Друго попадение за мен е плодовото смути на Шаума. Не знам дали е нов продукт, взех го малко преди извънредното положение. Състава му е страхотен, 3 в 1 е (маска, балсам, крем без отмиване) и мирише на истински ягоди, а не на типичната химична ягодова миризма. Аромата се задържа и драстично ми омекоти връхчетата на косата. Основно го ползвам като маска и крем без отмиване за заглаждане. Беше импулсивна покупка, но много сполучлива. Мисля, че има и вариант с боровинка.

# 671
Много много благодаря за отговорите за намалението за рожденик..възползвах се и бебето намаза и то ..много ми се искаше да си купя от тази серия копакабана но я нямаше в дм от които пазарувах ..ще я търся...

# 672
likeawind, знаеш ли, че ДМ имат бебешка програма до 3 годишна възраст? Имаш право на карта с намаление, само трябва да си носиш акта за раждане на детето, за да ти издадат такава.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-babybonus

# 673
likeawind, знаеш ли, че ДМ имат бебешка програма до 3 годишна възраст? Имаш право на карта с намаление, само трябва да си носиш акта за раждане на детето, за да ти издадат такава.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dm-asortiment/bebe-i-dete/dm-babybonus
Аз си спомням, че при издаването на картата ми подариха торбичка с подаръци за мен и бебето. Но и без карта всичките им продукти за майката и детето са много добри.

# 674
Аз си отгледах детето с продукти на Babylove. Като качество и цена са много добре.

Общи условия

Активация на акаунт