Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 284
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Относно сенкиге на Мake up revolution. От reloaded серията имам Fundamental..Пълен боклук...никаква пигментация, трудно разнасяне..бързо изчезват..Обаче имам и Hard day, от по-стара серия. Нищо общо с първата. Така че най-вероятно зависи от серията и конкретнта паритра.
Много искам да си купя новата nude на Саtrice, за която пише Есмералда, но в Лилита-та в Ст.Загора е изчерпана към момента.

# 646
Аз съм супер доволна от палитрите на Революшън. По нищо не отстъпват на по-високия клас. От тези имам по 2, които вече са “изстрадали” от ползване и скоро си купих чисто нови (без розово златната в горния ъгъл, заместих я с Ню неутрал пак на Революшън) и имам новата версия на Белия шоколад. Мога да кажа че палитрата на “Soph X” е уникално добра, сенките на Ърбън Дикей ми се разпрашават 10пъти повече от нея. С хубави четки , хубава база и добро преливане, дори сенките от “Левчето”, могат да направят хубав грим. Моята любима бюджетна база ми е на “Арт Деко”, като запечатвам само горе под веждата с малко базов цвят или хайлайтър (зависи от грима), надолу оставям “мокра” и нанасям дирекно цвета , така се постига наситеност и залепват добре. Преливането не се усложнява, стига четката да е по-пухкава. Като ежедневна палитра препоръчвам Белия шоколад, кафеникави тонове, има и блестящи , плюс един хубав хайлайтър бонус.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 647
Знам че сме го коментирали но как се ползваше намалението рожденик в дм ..и за непромоционални артикули ли важи или за всичко?

# 648
Да попитам в Лили или ДМ засичали ли сте дълбоко почистващ шамоан? Ако да, доволни ли сте?

Балеа имат. Аз съм много доволна. С него + маската с папая на Гарниер (храна за коса), косата ми изглеждаше като от рекламите Wink

Благодаря много за информацията. Може ли линк или снимка кой точно е?

# 649
  • Deutschland
Лолис, ето го

# 650
Знам че сме го коментирали но как се ползваше намалението рожденик в дм ..и за непромоционални артикули ли важи или за всичко?
За всички артикули важи в седмицата, в която е рождения ден.

# 651
  • Пеликания
Всеки има право на отстъпка от 15% за Рожден ден - като отстъпката важи за цялата текуща седмица на РД
(отстъпката важи за всички оферти включително, които са на промоция)

# 652
Фрау Скитница , мерси много. Ще го потърся днес.

# 653
Шампоанът против пърхот на Балеа от професионалната серия, трайно изчезна. Някой някъде засичал ли го е?

# 654
И аз се сдобих с душ гела с бял шоколад, лакчета на римел и есенс и Дезодорант на Балеа, който ухае много свежо и цветно

# 655
  • Бургас
Продуктите на революшън са наслуки, поне според мен. Преди имах зарибявка с колежки и приятелки да пускаме една обща поръчка от сайта им. Ставаше хем с безплатна доставка, хем имаше и разни намаления заради стойността на поръчката. Реално констатирах още на първата поръчка, че не ми допадат повечето неща, но защото са на прилични цени се включвах отново. Попаднах на някой неща, които са доста хубави и трябва да направя списък. Конкретно тази палитра, която е намалена в брошурата, според мен е неуспешна. Имах копието на модерния ренесанс от същата серия. На суочове бях много впечатлена, върху окото беше мъка. Запазих я заради няколко цвята, които бяха добри, но в един момент ми омръзна да ползвам и друга палитра с нея, тъй като цялостен и бърз грим трудно постигах самостоятелно с революшън и я продадох.

# 656
  • София
След известно чудене трябва ли ми или да, я взех: розовата Catrice pro next gen nudes.
Много нежни цветове, добър летен вариант на любимата ми кафяво-бежова гама, плюс хубави телесни, розови и блестящи цветове за по-така грим.
Дали ще се държат прилично при носене, още не мога да кажа.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 18:18 от Льоня

# 657
  • софия
Момичета,знаете ли докога ще са намалени маските на Балеа по 99 ст.? Аз вчера си взег ето тези,но се чудя дали да не взема още няколко:

# 658
До 13-ти са намалени.

# 659
Някой има ли впечатления от праймъра на Алверде?
Ако става дума за хидратиращия за сенки за очи, имам го и ми харесва. Лек е, не се усеща върху клепачите, попива бързо и оставя приятно усещане. Относно трайност на сенките не мога да кажа, тъй като на моя клепач и без база се задържат. Малко по-наситени са цветовете сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт