Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 308
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали бюджетна палитра с основни цветове и добра пигментация?
Бихте ли споделили мнение за Mixa Hyalurogel лека формула?
Кремовете на Микса са много хубави,точно този е немазен и много добре хидратиращ.
Палитра до колко лева?На Революшън са хубави,на Римел,на Катрис,на Есенс има хубави...

# 601
Някой има ли впечатления от праймъра на Алверде?

# 602
  • софия
И аз ползвам този крем на Микса и съм много доволна. Повече ми харесва дори от на някои скъпи марки,което доста ме изненада.

# 603
Аз съм го пробвала месец този крем на Микса, точно леката формула. Наистина попива и е лек крем, но ароматът е доста силен и мисля, че това беше причината да не ми се отрази добре на моята кожа и го превърнах в крем за ръце. В периода, в който го ползвах, получавах зачервявания, но пък трябва да се отбележи, че моята кожа, въпреки че не е от най-мазните, никак, ама никак не понася кремове. Ще се сбръчкам преждевременно май с тази капризна кожа.

# 604
Questar, и моята е нещо подобно последните години, а миризмите направо ме тормозят. Бих ти препоръчала един хидратиращ гел на Авен, ако ти се ходи в друг ценови клас:

# 605
Този гел крем на Авен го ползвам отскоро и съм много доволна.

# 606
Задължително ще пробвам на Авен. Сега експериментирам с чиста хиалуронова киселина на The Ordinary.

# 607
В Лили този месец са намалени малките палитири на Revolution. От коя бяхте доволни? Мисля да взема за проба някоя.

# 608
Момичета, маските на Balea са намалени на 0.99.

# 609
Знаех си аз, че днес на път за работа трябваше да вляза в ДМ, нещо ме "дърпаше"... Grinning Grinning Grinning Мнооого се чудех за Бамби спиралата, но си поръчах една ейвънска с масла и май се отказах. Аз си търся нещо ефективно за черни точки, по носа имам страшно много , а кожата ми е бледа и много си личат...

# 610
Задължително ще пробвам на Авен. Сега експериментирам с чиста хиалуронова киселина на The Ordinary.
Само серум ли?Той ще изсуши кожата ако не се нанася правилно и без крем отгоре.

# 611
Момичета, маските на Balea са намалени на 0.99.

Като каза маски си търсех една три минутна почистваша. Няма я, явно и нея са спрели. За това пък открих една пилинг маска за лице и устни с киви. Зелена опаковка. Божествена е

# 612
  • Deutschland
Цялата серия Копакабана, без крема за ръце 😒
(има и нова маска на Балеа - Sweet melon, утре ако я намеря, ще снимам)

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 01:56 от Фрау Скитница

# 613
Здравейте. Oт палитрите бих могла да си позволя до 30тина лева. На revolution за момента имам тази basic mattes palette, но не съм доволна от наситеността на цветовете и издръжливостта им. Имам и още една палитра на jazooli eyeshadow, но май е с изтекла годност. Имам голямо желание да пробвам някои от продуктите на The Ordinary, но са изкупени от сайта на дъглас. Не знам от къде да си ги набавя ? Този на Авен не съм го пробвала , но ми привлече любопитството. Чудя се и за фондьотен, но ще изчакам с покупката.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт