Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 314
  • 762
  •   2
Отговори
# 585
# 586
Благодаря! 🌺

# 587
Моята коса е гъста и дълга, използвам от много време кристалите на Виктория Бюти, като редувам различните видове. Сега съм с тези от макадамия и май са ми фаворит. Simple Smile
Кристалите за коса и обикновеното кокосово масло например нямат ли едно и също действие или аз се бъркам?

Имате ли отзиви за тези, търся нещо най-вече за омекотяване на косата
Тези течни кристали с Biomimetic Keratin
гарантират подобрение в състоянието и вида на косата. Biomimetic Keratinе кератин от ново поколение. Комбинирайки най-доброто от науката и природата, Biomimetic Keratin има изключително кондициониращо действие, което осигурява интелигентно възстановяване на най-увредените зони от повърхността на косъма. Иновативната формула, богата на съвременни, активни съставки, които действат в комбинация с арганово масло и Biomimetic Keratin, подпомага регенерирането дори на много увредена и суха коса. Течните кристали съдействат за регенериране вътрешността на косъма и изглаждане на неговата структура, придават блясък, предотвратяват наелектризирането и накъсването на косата, връщат нейната еластичност и копринена гладкост. След използване на течните кристали косата става сияйна, мека на допир, лесна за разресване и пригладена.

Visage Image Mythic Hair LIQUID CRYSTALS са течни кристали, подходящи за всеки тип коса. Обогатени с маслa от авокадо и гроздови семена за ослепителен блясък. Подхранват дори и най-фините и тънки коси, без да ги утежняват. Улеснява разресването и предотвратява хвърченето и накъсването на косата. Оставя косата гладка и копринено мека.

Скрит текст:
L'OREAL ELSEVE OIL LUXURY Спрей против косопад ALL HAIR TYPES, 200 мл.
Подхранва, изглажда и прави косата мека и блестяща. За лесно разплитане на косата и защита от вредните външни влияния.

Леката формула на олиото за коса на "Schauma" има подхранващо действие. Възстановява сухата косата, като ? придава еластичност. Не я кара да сляга и не оставя мазни следи. "Schauma Beauty Oil" е подходящо за оформяне на косата. При употребата му тя придоб

Технология с масла: Формулата се базира на оригинален баланс между почистващи съставки, мощни и интензивни екстракти от масла и подхранваща грижа. 6 ценни масла от: роза (регенерира), лайка (озарява, омекотява), лен (озарява, подсилва), лотус (омекотява,

# 588
Здравейте!
Бихте ли препоръчали лак за нокти, който да бъде траен. На моите нокти нищо не се задържа. В момента ги третирам с евелин 8 в 1. Ако имате наблюдения и към някоя издръжлива база, бих се радвала да споделите. Golden rose и flormar съм използвала, но нямат особена трайност при мен.

# 589
  • БГ
Здравейте, ще ми препоръчате ли нощен крем за 30+, смесена и проблемна кожа. Благодаря 😊

# 590
One_Love, аз като нощен крем използвам чисто масло от Карите (Ший). При мен има страхотно действие.
Моята кожа в с доста мазна Т-зона и сравнително суха в останалата част.

# 591
jojjo, пробвала съм с кокосово масло, но косата ми става меко казано ужасна.. мазна и на клечки.
На моя позната, която е със суха коса, кокосово масло и върши страхонта работа.
Така че е до въпрос на коса 😊

# 592
Здравейте!
Бихте ли препоръчали лак за нокти, който да бъде траен. На моите нокти нищо не се задържа. В момента ги третирам с евелин 8 в 1. Ако имате наблюдения и към някоя издръжлива база, бих се радвала да споделите. Golden rose и flormar съм използвала, но нямат особена трайност при мен.

Аз наскоро открих тези два вида и съм доволна от тях (при усърдно миене на чинии/ръце и чистене/готвене издържат 5 дена, което за мен е достатъчно).

Скрит текст:

Скрит текст:

# 593
  • Стара Загора
Харесвам лаковете на Essence и най-често посягам към тях, нищо, че имам страшно много и на други марки. За мен са лесни за нанасяне заради облата си четка и са покривни и на един пласт (поне тези, които имам).  При мен са трайни, но аз нямам проблем с мазна нокътна плочка.

# 594
Здравейте!
И аз давам глас за лаковете на Rimmel, тези които съхнат за 60 секунди. Направо се родих с този лак от както не ходя на маникюр. Действително съхне много бързо и се задържа с дни. Аз слагам точно върху заздравител на Евелин. Единствено кофти, че не мога да харесам много цветове в близкия ДМ.

# 595
Ако имате наблюдения и към някоя издръжлива база, бих се радвала да споделите.
Не е база, но съм много доволна от това. Има значителна разлика без и с него.

# 596
Глас и от мен за този лак на Римел от горния пост

Имам го от месец, даже същия цвят. Издържа ми около седмица, след 5я ден почва леко да се изтърква от миенето на чинии, но съм доволна.

# 597
Тъй като съм голям фен на серума за лице на Marion, но не го намирам в Лили, да ви питам на Velnea серумите с витамин ц, колаген и тн добри ли са и имат ли база за сравнение с този на Marion.

# 598
Бихте ли ми препоръчали бюджетна палитра с основни цветове и добра пигментация?
Бихте ли споделили мнение за Mixa Hyalurogel лека формула?

# 599
  • Deutschland
Тиква,

Общи условия

Активация на акаунт