Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 327
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
И аз съм доволна от околоочния крем на Балеа с уреда, при мен попива бързо, бе усещам миризма.
А някоя пробвали вече новите душ гелове на Нивеа, в новата брошура на ДМ са по 5 лв , чудя се дали да не взема за проба и кой аромат да бъде?

# 571
  • Варна
Missha BB cream в цвят 21 Light Biege първо носене. Кремът е адски сив, но разнесен върху кожата ми не стои сиво и жълтата ми кожа придоби по-нормален цвят. С това положение, по-редките разходки изглеждам пожълтяло болна на вид, ако нямам грам грим.
Това е ББ крем и не очаквам пълно покритие от него. Изравни общия тен на кожата ми, покри видимите венички, които имам около устата. Имам няколко червени петънца, останали след стискане на черни точки, които прозират леко под крема. Може да се напласти за по-голямо покритие, но трябва да имате г/д безпроблема кожа.
Харесва ми, че около носа ми изглежда прилично добре. Много ФДТ обичат да ми подчертават сухите участъци около него и да стоят cakey.
Мястото между двете вежди-напластил се до известна степен, но в тази зона имам проблем, каквото и да сложа.
Финни линии нямам, освен една от усмивки, не я виждам да е подчертана допълнително (след носене 5часа).

На лицето си имам серум за лице, слънце защита + ББ крема без да сетвам с пудра. Кожата ми има естествен блясък, не съм се омазнила допълнително ( 5 часа бях само на слънце )
Към момента съм позитивно настроена към ББ крема. Взех си малка опаковка, за да го тествам. Кожата ми е нормална към суха.

# 572
  • Стара Загора
А някоя пробвали вече новите душ гелове на Нивеа, в новата брошура на ДМ са по 5 лв , чудя се дали да не взема за проба и кой аромат да бъде?

Аз взех с диня, кокос и мента - страхотен е. Като безалкохолен коктейл е. Супер свеж и тропически. Толкова хубав и естествен аромат без да сладни, не съм срещала. Ментата придава страхотна свежест и сутрин действа ободряващо
Не прави толкова обилна пяна, но и той е от естествени съставки. Уханието след душ не се запазва, което е нормално. Кожата не е пресушена, а мека и гладка.

Розовия ухае на сладки горски плодчета и е много сладурски. А другия с манго е сочен, сладък и тропически. И трите са хубави като цяло. Вече зависи какво аромати се харесват.

# 573
Здравейте, включвам се в темата, малко извън това, което е в момента, но много искам да похваля два продукта закупени от Лили на много добри цени.
Капсулите за лице на Schaebens за перфектна кожа. За първи път използвам такъв тип продукт, ами много съм доволна.Кожата става сатенена на допир, матира и едновременно хидратира. Не мога да опиша колко хубава става кожата.
Аз съм със смесена кожа, предразположена към несъвършенства.

Другото, което искам да похваля е серумът с микроигли на Dr. Tisha. Ползвам го вече трета вечер, имам малки пъпчици на брадичката и много ме дразнеха, още след първата употреба на сутринта бяха започнали да изчезват. Сега след третото ползване, повечето ги няма, остана само една, но и тя е почти заличена.

Серума на Tisha помагали и за петната от пъпки?

# 574
  • София, България

Серума на Tisha помагали и за петната от пъпки?

Подпомага по-бързото заличаване бих казала

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:39 от bubanka

# 575
От новите душ гелове на Нивея имам оранжевия - страхотен е. Мирише на кайсиев нектар и свежест. Оставя кожата мека и гладка. Ще опитам и другите 2 вида със сигурност.

# 576
  • Бургас
Благодаря момичета, май ще взема зеления и оранжевия от новите душ гелове на Нивеа, зарибихте ме.

# 577
Аз харесвам розовия, но не е нещо Уау.
Повече от 5лв не давам за тях .

За сега харесвам новите на Фа от серията с Диня . Ползвам и Рол ОН- а от същата .

# 578
Като става въпрос за Nivea, някой взе ли от новите им кремчета Naturally good?

# 579
  • Deutschland
А  оризовия им пилинг някой пробва ли?

# 580
Благодаря, момичета! А някоя с отзиви за този крем?

Скрит текст:

Наясно съм, че е по-добре мазната кожа да се хидратира, но с лека грижа, за жалост не съм срещала слънцезащита, която да не омазнява, а ми трябва за под фдт, не за плажа. Миналата година палзвах Гарниер сензитив експерт spf 50+, има приятна лека текстура, но за жалост пак след 2-3 часа кожата ми се омазнява доста. Юсерин мат се държи много по-добре под фдт, но пък алкохолът му е сред първите съставки, а няма и цвят. Имам си любим дневен крем с спф 15, хидратира леко, не омазнява, но ми се иска малко по-висока защита за лятото.
[/spoiler]

Ползвала съм го този, според мен е адски гаден, тежък и мазен и то с доста силен и неприятен аромат. Почти като слънцезащитен лосион за тяло е. За тази цена съм намирала по-приятни

# 581
Аз пробвах пилинга, бяха ми го изпратили в кутия. Този с алое, но ще взема и другия.
Много фини частици, добре ексфолира кожата, много е нежен според мен. Не пресушава и не изстъргва със сигурност, ако търсите по-силен скраб не е за вас.
Аз предпочитам по-нежни, ползвам го 2пъти в седмицата. Ухае приятно.

# 582
И показаният душ гел на Fa с диня изглежда много интересно, носят усещане за лято тези аромати.

# 583
Имам розовия пилинг, с малинка май беше. Много е нежен, но добре почиства. Взех и новите душ гелове, всичките миришат страхотно, но този с диня най-много ми хареса.

# 584
Може ли снимка на тези пилинги, моля! Отдавна търся фин и добре почистващ.

Общи условия

Активация на акаунт