Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 349
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Всички спрейове на Глис ми действат по един и същи начин. Разплитат косата, но бързо ми я омазняват.

# 376
  • Стара Загора
Относно nude touch na bioderma...ползвах го в период, когато кожата ми се омазняваше...наистина не матираше...лъсвах бързо..а след 2-3 месеца употреба някъде... усетих кожата си супер пресушена..ако мога така да се изразя.. сигурна съм че беше от него.

# 377
Аз също имах този Bioderma Nude touch с идеята да го нося самостоятелно през лятото, но още нанесен кожата ми лъщеше все едно е намазано с масла. Не знам изобщо защо го дават, че матира. Друга тонирана защита (не е по тази тема, но така или иначе се коментира медицинска козметика) е тази на Uriage Bariesun SPF50+. Доволна съм от нея, моята е в цвят fair и пак ми е тъмен цвета, но поне предпазва и кожата ми се чувства добре с него.

# 378
  • Бургас
Така и така коментирате, аз имам на Авен 50 фактор, води за суха и чувствителна кожа, моята е нормална към комбинирана, но не забелязвам да лъщя повече с него, а моята кожа си е доста мазна в Т зоната. Само, че няма цвят, но е много подходящ за дамите като мен, които искат да се гримират над него. Взех го преди месец от Марви за 20 лв и е 50 мл , според мен е доста изгоден.

# 379
По ирония на съдбата матиращите средства омазняват още повече. Кожата праща сигнал, че не й достига хидратация и мазнинка, затова се получава прекомерно омазняване. Ако се ползват леки хидратиращи и неагресивни продукти омазняването се регулира. Откакто си стоя вкъщи и не си мия лицето всеки ден с продукти, а само с вода омазняването се подобри значително. Затова дамите с мазни кожи трябва да избягваме продукти, които "матират", а да търсим такива с по-лек състав и с хидратиращи свойства.

# 380
+1 за флуида на Авен, мисля, че има и тониран, много е приятен и матира, не съдържа алкохол

# 381
  • Deutschland
Относно разплитане и аромат, това е детски спрей, но е много добър. Не знам дали го има в българските ДМ обаче

# 382
Относно разплитане и аромат, това е детски спрей, но е много добър. Не знам дали го има в българските ДМ обаче

Мисля, че съм го виждала. Купувам спрейове на Глис и двуфазните на Елсев за дъщеря ми. Нямам притеснения, че е на 5 години, 3 пръскания едва ли са фатални за дължините. Аз също ги използвам, когато бързам. Но пък с детски спрей не мога да се разреша.

# 383
Момичета някоя използвала ли е този флуид?

# 384
Благодаря, момичета! А някоя с отзиви за този крем?

Наясно съм, че е по-добре мазната кожа да се хидратира, но с лека грижа, за жалост не съм срещала слънцезащита, която да не омазнява, а ми трябва за под фдт, не за плажа. Миналата година палзвах Гарниер сензитив експерт spf 50+, има приятна лека текстура, но за жалост пак след 2-3 часа кожата ми се омазнява доста. Юсерин мат се държи много по-добре под фдт, но пък алкохолът му е сред първите съставки, а няма и цвят. Имам си любим дневен крем с спф 15, хидратира леко, не омазнява, но ми се иска малко по-висока защита за лятото.

# 385
daenerys91, ползвах го, на мен ми лютеше зверски на очите, сълзяха още щом го сложех, а не го нанасях около очите. Доста време мина докато не разбрах, че е от него.
Есмералда, колежката ми го ползва макар с 30 фактор, но същата формула и беше доволна.

# 386
  • София
Относно слънцезащитния флуид на Балеа, повече ще мога да кажа като го поразходя на слънце, за сега приятен, не мазен, но трябва време да попие в кожата, до тогава лъщи. Не знам дали люти на очите, защото не слагам около тях. За суха кожа май ще е екстра. Не се сработва със серума ми и ми прави кир ефект. Ще пробвам без серум и с фдт да видим как е. За сега е това.

# 387
  • Бургас
Ако прави кир ефект може да пропусна,но ще се радвам да споделиш как се държи без серум и фдт.

# 388
Досега не ми е правил кир ефект. Ползвам над серум и под фдт. Прави фдт сочен и определено не е за мазна кожа. За суха е рай. Моята лятото е нормална с леко омазняване в т - зоната и понякога ми идва една идея по сочен, но пък е толкова приятен и кожата е толкова мека и приятна на допир. Не знам, то си е индивидуално, но на мен балейските слънцезащитни флиуди много ми допадат. Имам ги вече подновени за новия топъл сезон. Макар, че имам още за доизхабяване от предходните ми опаковки. Без нищо под и над тях също се държат добре. Като ходим извън града съм с тях и съм доволна. Мажа и деколте, и ръце до лакти. Не съм имала проблем.

# 389
Момичета, препоръчайте ми concealer. Кожата ми е суха и с червенини. И също, как се ориентирате за цвета? Трябва да е по-светъл от фдт? (ползвам Хелти микс 52 Ванила)

Общи условия

Активация на акаунт