Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 350
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Кати, по спомен да(мързи ме да ида да погледна, по късно ще видя състава), но повечето защити имат. По никакъв начин обаче не изсушават кожата. Напротив, мазнички са и са сочни. И определено защитават.

# 361
  • Бургас
Джасти,много благодаря! За съжаление нямам близък ДМ, но ще го измисля някак.Имам лунички,които всяка пролет ужасно изпъкват.Сега уж съм само вкъщи и пак...Ще взема флуид поне да не стават повече.

# 362
Благодаря! Ще го погледна. Аз съм със суха кожа, че и с линии и бръчици вече. Зимата ползвах ВВ крема на Миша, който е с фактор, но за лятото вече ще ми трябва слънцезащита, защото не съм сигурна колко от тонираният продукт е нужно за сериозно предпазване. Засега съм се нацелила в зеления за суха кожа или синия водоустойчив (https://kocos.bg/bg/page/indexdetails@menu_id=263&selected_f … ers[57][]=454)на Миша, даже питах и в темата за слънцезащита за тях, но ще погледна и този.
Миналата година ползвах крема на Нивеа против стареене и пигментни петна и не усетих проблем със слънцето, но тази зима ползвах киселини и ретиноид и ми се иска нещо по-стабилно.

# 363
Да препоръчате добра матираща слънцезащита, по възможност тонирана ще е супер. ВВ на Миша не ми върши работа, защото съм светла с жълт подтон.

# 364
Да препоръчате добра матираща слънцезащита, по възможност тонирана ще е супер. ВВ на Миша не ми върши работа, защото съм светла с жълт подтон.

На биодерма nude touch 50 фактор и са само тонирани вариантите му https://www.bioderma.bg/node/1723

# 365
От биодерма nude touch 50 съм много доволна.

# 366
Благодаря, момичета, аз също съм го загледала, но в друга тема пишеха, че бързо лъсвал на мазна кожа след няколко часа. Вашите наблюдения какви са?
Миналото лято ползвах Юсерин за мазна кожа и бях доволна, но той няма цвят.

# 367
На мен доста ми засушаваше като стафида изглеждах, кожата ми не е от мазните и не беше подходящ за мен. В аптеките има мостри, вземи си на първо време да го изпробваш.

# 368
Esmeralda, ще се включа и аз да следя твоят въпрос. Simple Smile
Моята кожа също е мазна към нормална,  абе по-скоро си е мазна.
Досега не съм използвала нито ББ, нито ФДТ всеки ден, защото със всичко лъсвам много бързо и не ми е комфортно.
Иска ми се обаче сега да пробвам с някаква козметика пак.

# 369
А да попитам от спрейчетата за коса на gliss от кой сте най-доволни, гледам ще са намалени от утре в Кауфланд, трябва ми за лесно разресване и хубаво миришещ.

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 00:48 от dani-ela-80

# 370
  • Deutschland
От това с 8 масла, тъмножълто шише е

# 371
Всички стават за лесно разресване. Аз най-много харесвам жълтия с масла и розовия.
Имала съм и черния, в момента ползвам зеления bio tech, но аромата не ми харесва хич.

# 372
https://www.beauty.store.bg/p142684/gliss-oil-nutritive-express- … l-nutritive-.html
Фрау, това ли е спрейчето, зверих се да прочета с колко масла е, но не видях на опаковката да пише нещо.

# 373
  • Deutschland
Май е същото, само осмицата липсва 😄
Ето

# 374
Това е, да. И аз него хваля. 😆

Общи условия

Активация на акаунт