Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 366
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
От Revlon Colorstay за суха кожа не съм доволна. Подчертаваше ми участъците, въобще не седеше добре на моята кожа. Бързо го изхвърлих.

и аз съм със същото мнение, изхвърлих го след няколко проби

# 346
Ето суоч на 23 на Миша. Надявам се да си личи разликата. Наживо стои с розов подтон. Накрая съм размазала хубаво, за да се види как се слива с кожата. Обикновено разнасям на по-плътен слой, изчаквам малко и леко блендвам с гъбка, а напоследък с експерта на РТ. Ако нямам време,  само с пръсти минавам пак, за да уеднаквя навсякъде. Също търпи надграждане, ако преценя, че има нужда някъде.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:34 от kati_v

# 347
kati_v, благодаря! Може би ще ми е леко светло 23, а 27 тъмно и за точен цвят ще ми трябват и двата, което ми е затруднително. Не обичам аз такива сложни неща. За сега ще го пропусна, докато ще мога лично да го пробвам.

# 348
Kati, и аз мерси за показното. Simple Smile
На мен ми изглежда леко тъмничко за моята опжа, така че сигурно ще заложа на 21.

# 349
Имайте предвид, че на лицето кожата ми е малко по-тъмна, все пак е изложено повече на слънце в сравнение с ръката ми. Също, поне аз, имам леки зачервявания в областта на бузите. Като го разнеса хубаво, не стои като маска и се слива с цвета на кожата. Имах период от около 2 месеца, в която ползвах само ВВ крема и когато сложих ФДТ, ме подразни колко изкуствено стои на лицето и колко повече блендване му е нужно, за да стои естествено, а това са ФДТ, които имам отпреди и съм носила.

# 350
  • София
От Revlon Colorstay за суха кожа не съм доволна. Подчертаваше ми участъците, въобще не седеше добре на моята кожа. Бързо го изхвърлих.

и аз съм със същото мнение, изхвърлих го след няколко проби

Присъедниявам се. Старата формула ми беше любима, но новата не става за нищо. Стои като брашно и се събира в порите и линийките. Сегашният ми фаворит е L'Oreal True Match. Кожата ми е нормална към леко смесена, но без драстично омазняване/засушаване.

# 351
Някой, който скоро е ходил в лили, може ли да сподели дали тези червила все още са налични.

# 352
  • София
Налични са да.
Аз пък, който и фдт да пробвам, винаги се връщам на Ревлон. Знам, че като го сложа няма да ми мръдне цял ден. Нито оксидира, нито ми подчертава нежелани участъци. Новата формула е по течна, заради включването на помпа. Имам и от стария и от новия, стария е по гъст и трябва по хубаво да се блендва.
Този на Лореал, който масово се харесва и той е течен, нанасяйки го дава матов финиш, но има нещо в него което не ми харесва. Нанасям го доста пестеливо, защото някак личи, нз и аз не мога да го опиша, но за мен Ревлон ми дава почти всичко, което искам от един фдт. Освен това може без проблем да се нанася и около очите, понякога изглежда по добре от коректор.
И нещо друго да похваля: Слънцезащитния флуид 50 фактор на Балеа aнти ейдж с Q10. Много е приятен.
Скрит текст:

# 353
Налични са да.
Аз пък, който и фдт да пробвам, винаги се връщам на Ревлон. Знам, че като го сложа няма да ми мръдне цял ден. Нито оксидира, нито ми подчертава нежелани участъци. Новата формула е по течна, заради включването на помпа. Имам и от стария и от новия, стария е по гъст и трябва по хубаво да се блендва.
Този на Лореал, който масово се харесва и той е течен, нанасяйки го дава матов финиш, но има нещо в него което не ми харесва. Нанасям го доста пестеливо, защото някак личи, нз и аз не мога да го опиша, но за мен Ревлон ми дава почти всичко, което искам от един фдт. Освен това може без проблем да се нанася и около очите, понякога изглежда по добре от коректор.
И нещо друго да похваля: Слънцезащитния флуид 50 фактор на Балеа aнти ейдж с Q10. Много е приятен.
Скрит текст:
Може ли да споделиш повече за флуида? Благодаря и весели празници!

# 354
Онзи ден минах през Лили да взема някои неща, имаше останали 3броя на цена 4.50 и пишеше, че няма да се предлагат вече. Аз взех едното, в цвят 100 за омбре.

# 355
знаете ли дали в онлайн магазина на лили могат да се използват онези талони с 15% отстъпка, които ни ги даваха на касата ?

# 356
  • Бургас
Mumy,люти ли на очите този флуид и матира ли?На мен ми трябва за суха кожа.

# 357
Мария, не матира, мазничък е, но не белее и добре се разнася, не люти. И двата им флуида(златния анти ейдж и зеления за градски условия) са страхотни. От два сезона намилам из форума за тях. Много съм доволна. А цената е без коментар.

# 358
Относно ББ крема на Миша , Има и номер 25. На много малко места съм го срещала, последно си го поръчах от Коcos.bg

# 359
Мария, не матира, мазничък е, но не белее и добре се разнася, не люти. И двата им флуида(златния анти ейдж и зеления за градски условия) са страхотни. От два сезона намилам из форума за тях. Много съм доволна. А цената е без коментар.
Има ли алкохол денат?
Определено вече ми трябва добра защита, ако е и бюджетна, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт