Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 387
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
На Буржоа Хелти микс е страхотен,единственият,който се разбира с много сухата ми вече кожа,няма ефект маска,но никак не е покривен.

# 331
Ето от гугъл
Скрит текст:

Аз ползвам комбинация от 23 и 27
От Гугъл съм разгледала всичко, благодаря. Simple Smile Исках реални от тук. От тези ,които съм гледала в Гугъл и Тубата, за мен това нещо е с цвят на маджун и никога няма да ми пасне както и да го смесвам. Не мога да си представя как цвета зависи от начина на нанасяне, ама то това ще се окаже някакво вълшебно мазило, щом все пак има разлика. Май ще го пропусна, все пак.
Не забелязвам разлика в цвета при нанасяне само с пръсти или при блендване, само във финиша - при разнасяне с пръсти ми стои сочен, а при блендване с гъба или четка - по-матов. Иначе съм с розов подтон и 23 ми е добре. Имам и зачервявания по бузите, които прикрива успешно, а същевременно изглежда естествено на лицето. Утре ще снимам на дневна светлина суоч на 23.

# 332
Ще съм ти благодарна, защото и аз съм нещо такова - не бяла, но светла, с неутрален подтон.

# 333
Здравейте, момичета. За тези поръчвали от сайта на Лили, искам да питам има ли фиксирана цена на доставка? Имах продукти на стойност ~40 лева и доставката беше 3,50. Видях, че над 45 лева доставката е безплатна и добавих още нещо, но сега доставката е 7 лева.

Винаги ми се случвало това, дори с дребни неща като червила, спирали (общо артикули под 1кг), звъня им и те коригират доставката на безплатна, но го правят ръчно. Явно имат бъг в системата и номера минава, когато си затраеш.

# 334
Здравейте дами, искам да попитам някоя от вас ползвала ли е този фон дьо тен https://www.parfimo.bg/revlon-colorstay-combination-oily-skin-gr … 150-buff-chamois/ и ако е ползвала можете ли да ме насочите за цвета. Моята кожа е много светла, леко жълтеникава. В момента няма къде да отида да пробвам (а няма и тестери по магазините в сегашната ситуация) и ми се иска да го поръчам. Благодаря предварително
Е как, това беше един легендарен фон дьо тен преди години, бестселър. Чак се изненадвам, че има някоя жена тук във форума, която да не го е пробвала. Едно време беше без помпа в стъклена тубичка с пластмасов капак.
Бих го описала като много покривен, но идеално залепващ за кожата и много добре стоящ на лицето. 150 Buff Chamois е светъл и хубав цвят. Аз специално съм много бяла и само него използвах преди време.
Ако търсиш лек фон дьо тен, не е твоят. Но ако искаш плътно покритие, е хубав.

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 00:09 от kiticat

# 335
И аз не съм го пробвала този на Ревлон.

# 336
  • Deutschland
И аз също, но ще погледна утре в дрогерията.

# 337
  • Бургас
Точно този с капачката без помпичка съм имала по времето,когато ми беше много мазна кожата.Супер беше!

# 338
Revlon Colorstay за мазна кожа и аз съм ползвала, когато беше без помпа. Grinning Моято кожа е суха и на мен ми стоеше като брашно, разбираемо. Никога не съм пробвала, обаче варианта за суха кожа. Някой има ли отзив за него?

Миша бб крема го нанасям с гъбка. Страшно ми харесва на сухата ми кожа.

Хелти микс ми е любим, само че в края на деня ми попива, като че ли в кожата. Иначе стои страхотно, не е много покривен, но стои много естествено.

# 339
Формулата на Revlon colourstay е променена, доста се коментираше по времето, когато излезе вариантът с помпата. Моето мнение е за този с помпата.

# 340
  • Пловдив
И аз съм привърженик на Healthy mix на Bourjois, не е покривен, но аз търся този ефект.

# 341
аз имах въпросния бб крем на Миша и не ми допадна. Бях си го поръчала от iherb. Първо не случих с цвета, със светла кожа съм, но 13 мисля си бях взела ми идваше по-светъл и сивеещ. Текстурата не ми допадна, много гъст и плътен ми се струваше. С мазна кожа съм и трябваше да го матирам с пудра. Останах с впечатление , че не е за мазни кожи, в най-добрия случай за нормална до мазна.
Да, дъщеря ми е с нормална към суха кожа и е идеален 013, сивеенето е само при нанасянето, после става светлобежов цвят- при нея, с този ББ крем лицето й от снежнобяло става като с лек загар, тя и затова го ползва - "да й придаде малко цвят"на бледата кожа. Понякога слага и фина пудра отгоре - Aura 01, за дълготрайност на грима, а не толкова за матиране.

ПП Редактирах, то мн. грешки при набиране на текст от тел. Head Band

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 12:49 от *Камея

# 342
Сега се сещам, че имам един тониран крем на Avon, който като го изстискам от тубичката е сив. Като го размажа по лицето и става с цвят. Някакви микросфери имал, които при разнасяне се пукат и се сливат с цвета на лицето. Явно и тази Misha е на същия принцип, но при нея има вариации на цвета, докато този на Avon е само един цвят, доста е оранжев и може би ще мога да го нося лятото със слънчев загар, ако пак не ми е много оранжев, защото си пазя лицето от слънце максимално. Иначе завършекът му е точно сочен и много приятно стои на кожата, също покрива добре, само на цвят не го докарва в момента. Ето този е
https://avonup.com/produkt/%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B2% … ts-%D1%81-spf-20/

# 343
От Revlon Colorstay за суха кожа не съм доволна. Подчертаваше ми участъците, въобще не седеше добре на моята кожа. Бързо го изхвърлих.

# 344
  • Deutschland
Подновявам :

И това взех, без да знам как точно се ползва:

Общи условия

Активация на акаунт