Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 331
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
И аз имам добри впечатления от уреята на Балеа - някак естествено след като попие озарява зоната.   

# 556
Да ви кажа направих си домашни пачове туко що с краставица, зелен чай, сок от лимон, кокосово масло и чаено дърво 😁
Но ще погледна и тези с колагена. Благодаря. 🌷

# 557
Много ефикано за торбички(във форума прочетох) : студена 1/2 краставица се реже по дължината на 2 и после на получесеци.Слагат се парченцата на долния клепач, като се сменят през кратък интервал, докато свърши количеството.
Държат се докато са студени може би.Не съм опитвала,но мои приятелки казаха,че има ефект.

# 558
Явно само аз не харесвам Балеа с урея.. Мирише.. Не е остарял. От първото отваряне имаше миризма и тя бе доста неприятна като за козметичен продукт.. Неглижирах тива.. Мазах се с него, оставаше мазно дълго време на кожата ми, макар и нищожното количесто, което нанасях. Спирах го, започвах го пак, но така и не се разбрахме и онзи ден го изхвърлих. Трябва ми хидратация, но това сякаш не желаеше да попие, седеше си на кожата и мазнееше видимо.. Предпочитам парфюмирания биотен пред това смръдливо, нищо не правещо кремче..

# 559
  • Бургас
Не си само ти и аз не харесвам околоочният с Уреа, прекалено ми е мазен и не прави нищо друго освен зверски да омазнява зоната под очите.Такива кремове избягвам да нанасям там, а и не ми харесва как мирише.Биотен са много по- по и аз съм на това мнение.

# 560
Не си само ти и аз не харесвам околоочният с Уреа, прекалено ми е мазен и не прави нищо друго освен зверски да омазнява зоната под очите.Такива кремове избягвам да нанасям там, а и не ми харесва как мирише.Биотен са много по- по и аз съм на това мнение.
Мислех, че само аз съм "сбъркана" и не харесвам продукта, заради масовата хвалба тук за него.. Хаха Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
Аз в момента ползвам 3D хиалурона на Биотен - повече хидратира сякаш от уреята на Балета.

# 562
Има едно синьо околоочно кремче от хидратиращата серия на Балеа, май сега се води с алое, не е лошо, попива бързо и не се усеща, но не мисля, че прави нещо реално за контура.

# 563
И аз не го харесвам.
Абсолютна водичка .

# 564
Едва ли за контура ще правят чудеса дрогерийни кремове, но поне може да търсим качествена хидратация за окоолочната зона и добра превенция на бръчиците.

# 565
На нищо не ми мирише кремът с уреа, а попиването е според нуждите на кожата явно. При мен изчезва напълно за миг и не оставя нищо мазно.

# 566
Здравейте, следя темата отскоро, защото ползвам доста неща от марките на ДМ.
От няколко години съм с изключително суха кожа на лицето и ми е трудно да си намеря подходящ крем. Пробвала съм и скъпи марка, за съжаление от повечето няма мостри и трябва да действам на принципа проба-грешка. Мисля че преди 3 години открих крема на ДМ с урея, дневен и нощен и много ми помагаше, но в един момент сякаш кожата привикна с него и нямаше същото действие. Трябва да го пробвам пак, ще си взема и околочния.
Скалпа ми също има подобни периоди и ползвах шампоан на Юсерин с урея, но случайно бях видяла на ДМ шампоан и душ гел 2 в 1 с урея и съм много доволна.
Благодарение на вас съм запаметила разни продукти и при първия удобен момент ще посетя ДМ 🙂

# 567
Здравейте, следя темата отскоро, защото ползвам доста неща от марките на ДМ.
От няколко години съм с изключително суха кожа на лицето и ми е трудно да си намеря подходящ крем. Пробвала съм и скъпи марка, за съжаление от повечето няма мостри и трябва да действам на принципа проба-грешка. Мисля че преди 3 години открих крема на ДМ с урея, дневен и нощен и много ми помагаше, но в един момент сякаш кожата привикна с него и нямаше същото действие. Трябва да го пробвам пак, ще си взема и околочния.
Скалпа ми също има подобни периоди и ползвах шампоан на Юсерин с урея, но случайно бях видяла на ДМ шампоан и душ гел 2 в 1 с урея и съм много доволна.
Благодарение на вас съм запаметила разни продукти и при първия удобен момент ще посетя ДМ 🙂
За суха кожа през студените месеци, използвах на “Микса” Хиалурогел-а и бях много доволна.

# 568
Gallateya, благодаря, ще го видя. На Мixa имам един Very dry skin, но никаква работа не ми върши. Зимата ползвах един колд крем на Vichy, но той е много мазен и не мога да го ползвам в топло време. Някакъв ужас е с тази кожа, докато сложа крема и до 10 минути отново опъва. Затова тогава като пробвах на ДМ с урея и бях очарована. После мисля имаше момент, в който не ги намирах вече, а сега явно пак ги има и ще взема. Сега единствено с крем Dexeryl я усещам леко нормална. Също така имаше период, в който бях доволна от крема на юсерин с урея, но с дмския я усещах по-добре. Ако някой има други предложения с урея, ще съм много благодарна 🙂

# 569

Общи условия

Активация на акаунт