Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 332
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Явно питането ми се е загубило, но може ли да ми препоръчате кристали за гъста коса, но тънка, която бързо се заплита? Simple Smile
Не знам дали е за темата, но от тези съм най-доволна.
Скрит текст:

# 541
Моята коса е гъста и дълга, използвам от много време кристалите на Виктория Бюти, като редувам различните видове. Сега съм с тези от макадамия и май са ми фаворит. Simple Smile

# 542
След малко отивам в дм, моля препоръчайте ми хидратиращ околоочен от тяхнита марка балеа 😁 а може и на друга марка просто искам да е силно хидратиращ, че напоследък имам големи проблеми с тази зона

# 543
Аз съм доволна от серията с Урея.

# 544
Ето този с уреа
Скрит текст:

# 545
Моята коса е гъста и дълга, използвам от много време кристалите на Виктория Бюти, като редувам различните видове. Сега съм с тези от макадамия и май са ми фаворит. Simple Smile
От години ползвам тях. Косата ми е средно гъста, на мен любими са ми “черните” кристали. Всички си ги редувам и като цяло са супер за цената си.

# 546
+1 за крема с уреа.

# 547
Използвате ли пачове за очи? Някакво предложение?
От скоро ми се появиха едни торбички на скулите.. Особено сутрин. Пробвам разни трикчета и се сетих и за това.

# 548
  • Габрово
Дезодорантите на Balea без алуминий са ми любими.
По препоръка от тук си взех и пяната за бръснене.
И да похваля лаковете Essence - много по-добри са от другите лакове от около 2-3 лв.
как изглеждат тези дезодоранти без алуминий?

# 549
Пише ohne aluminium на тях, май всичките или повечето техни са без.

# 550
# 551
Използвате ли пачове за очи? Някакво предложение?
От скоро ми се появиха едни торбички на скулите.. Особено сутрин. Пробвам разни трикчета и се сетих и за това.

Аз харесвам едни златни на Виктория Бюти, ако не се лъжа, но имай предвид, че се свличат. Пак на същата марка с колаген (прозрачни) пробах и не бяха лоши.

# 552
  • Бургас
Тези,златните на Виктория бюти при мен нищо не правят.Приятни са като усещане,глезотийка са,но ефект никакъв.Няколко пъти пробвах и се отказах.

# 553
Благодаря много момичета 😘 взех този околоочен на Балеа с уреа 😁 и няколко балсама за устни на същата марка

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 22:09 от peppermint

# 554
  • Бургас
Благодаря много 😘 взех този околоочен на Балеа с уреа 😁
Много е хубав и е без аромат,което е голям плюс.

Общи условия

Активация на акаунт