Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от ДМ, Лили и други) - тема 63

• 54 340
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Не на всички моливи ползваното личи, особено ако са автоматични и е драснато леко.

Аз лично купувам само спирали, запечатани във фолио, с пластмасов протектор или купувам онлайн.
Беше огромна мъка, когато спешно ми трябваше очна линия, само няколко модела на Лореал, Мейбълин и Голдън роуз имаха защитна опаковка. Всичко друго, тоест 80-90% от очните линии, можеха да се отворят и ползват безпроблемно.

# 526
Аз съм като следовател, когато си купувам спирала. Оглеждам тиксото много добре, защото има много (специално в ДМ) , които са били отваряни с намачкано тиксо и после им лепват ново тиксо върху старото, изглежда ужасно....Последно купувах спирала на Мейбълин, те са си с пластмасов протектор. Иначе на голден роуз са с обвивка изцяло, не с тиксо. От тях харесвам Панорамик спиралата, върховна е. Дори сега се подсетих тъкмо за нея и май тя ще е следващата ми покупка.

# 527
Спирала купувам от тези заключените с протектори. Последната ми пък е на Орифлейм, те са запечатани с фолио.

# 528
Аз също съм правила забележка на доста по-възрастна от мен жена, която беше до мен на щанда за лакове на Флормар в Елитис, отвори си един лак, мацна си на нокътя Frowning Когато и казах, че не е приятно после някой да купи отварян лак ми посочи омазания щанд, че и други клиенти са го правили, отвърнах и защо трябва да прави като останалите и видимо и стана неудобно...
На мен също ми се иска продуктите да са с предпазно фолио, оглеждам всяко нещо  преди да го купя и пак не е гаранция, че не е отваряно. Лятото си купих моливи за устни от Кико, там всички бяха с фолио и отделно си имаше тестери. Надявам се и тук така да стане някой ден.

# 529
От Дм си купих спирала с лепенка, която е доста силна, но беше без протектор, може би защото спиралите стоят до охраната.
Скрит текст:
Иначе при нас в кварталния Дм, дори касиерката нямаше никакви предпазни средства, а в централния магазин охранителят следеше всеки посетител да е с вдигната маска.

# 530
  • Бургас
Аз съм си патила с моливи, бях взела хваления молив за вежди на Катрис, в къщи го отворих и беше счупен , махнах малка част от писеца и успех да използвам 2 или 3 пъти, по е разбрах , че този молив не е за мен. Ама е абсолютно неприятно, не само гримове , но и лосиони за тяло се отварят, айде душ геловете всякаш не се развалят често, но съм имала случай с развален лосион за тяло, както и спирала...

# 531
Ами то веднъж влезне ли въздух от капачката и срока на годност си тече Simple Smile Ама нали как мирише е важно ...

# 532
Момичета, искам някакво олио за измиване на лице , кое бихте препоръчали? Досега ползвах едно бебешко,но искам да сменя.

# 533
Орифлеймското NovaAge е хубаво. Не изсушава.

# 534
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да се върне стока в ДМ , ако е пробвана веднъж и не е оправдала очакванията ? Става въпрос за таблетките за съдомиялна на тяхната марка . Вчера ги купих , използвах една и ми надраска съдовете . Ужасно разочарована съм .

# 535
Отворени и вече използвани неща не могат да се връщат.

# 536
  • Бургас
Преди можеше,ако си пазиш касовата бележка.

# 537
  • * Under the stars *
Явно ще трябва да мина за по - сигурно през магазина и да попитам . Не ми се ходеше пак в това положение , но и ако има вариант за връщане бих се възползвала . Иначе отиват на боклука и пари на вятъра .

# 538
Явно питането ми се е загубило, но може ли да ми препоръчате кристали за гъста коса, но тънка, която бързо се заплита? Simple Smile

# 539
Моята коса е гъста, плътна, но обезцветените ми кичури много се заплитат. Сега ползвам Ампули за коса с арганово масло на Linea bio и косата ми става много мека с тях (взимам ги от Елитис). Останалите ампули от серията не ми допадат, като ароматизирана водичка са, само арганът е по-гъст и подобен на кристали.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 13:51 от Georgieva.

Общи условия

Активация на акаунт